Aitoja makuja Venezuelasta jokaisessa suupalassa.
María Antonia Gourmetissa kutsumme sinut nauttimaan parasta maastamme perinteisillä ja rakkaudella valmistetuilla ruoilla. Jokainen suupala saa sinut tuntemaan olosi kotoisaksi, makujen herättäessä juuriamme.
María Antonia Gourmetissa, jota johtaa Cao, emme vain kutsu sinua syömään, vaan nauttimaan aidosta venezuelalaisesta kokemuksesta.
Sijaitsemme Molins de Reissä, rauhallisessa nurkassa Barcelonan ulkopuolella, ja olemme tuoneet parasta maastamme jaettavaksi kanssasi. Inspiroiduimme isoäitiemme resepteistä, ja jokainen ruoka on täynnä perinnettä, rakkautta ja makuja, jotka tekevät Venezuelasta niin erityisen paikan.
Jokaisella suupalalla tunnet olosi kotoisaksi.
Tutustu menuumme ja elä ainutlaatuinen kokemus!
Sen ainutlaatuinen yhdistelmä butyraatti-happoa, yhdessä muiden orgaanisten happojen ja eteeristen öljyjen kanssa, toimii synergisesti varmistaakseen hyvän suoliston mikrobitasapainon.
-Maintaa suoliston mikrobiotan tasapainoa hallitsemalla pääasiallisia suolistopatogeenejä (kuten Salmonella spp, E. coli ja Clostridium spp.) ja edistämällä hyödyllisten endogeenisten bakteerien kasvua.
-Sallii suuremman energian saannin ruokinnasta ja parantaa ravinteiden saatavuutta ja laatua.
-Edistää ravinteiden imeytymistä lisäämällä suolen villusten pituutta ja pinta-alaa.
-Edistää ruoansulatusta stimuloimalla ruoansulatusentsyymejä.
-Edistää suoliston eheyttä.
-Hyödylliset vaikutukset koko ruoansulatuskanavassa.
Herkkulliset Cantabrian-sardellifileet oliiviöljyssä. Valmistettu perinteisellä menetelmällä, kypsinä, puhtaina ja suolatasapainossa.
Suositellaan kulutettavaksi ennen kuin 1 vuosi on kulunut valmistuspäivästä.
Osittain säilyke, säilytä +5ºC ja +12ºC välillä. Kun pakkaus on avattu, peitä öljyllä ja kuluta 5 päivän kuluessa.
Vältä, jos olet kala-allerginen.
Kohtelemme tuotteitamme rakkaudella ja kunnioituksella, ja sen huomaat pöydälläsi.
Ainesosat: Sardellifileet, oliiviöljy ja suola
Nettopaino: 50 g
Valumapaino: 28 g
SKU: RR-50