Kuvaus
Käsintehty valkosipuliuute
Valkosipuliuutetta käytetään ennaltaehkäisyyn jauhehomeen ja persikan lehtikohouman, Botrytis Cinera (harmaahome, joka hyökkää viinin ja tomaatin kimppuun), punkkien (mansikkapunkit) ja tripien (yhdessä saniaisnesteen kanssa), taimien mätänemisen, sipulimadon ja tipulalasten torjuntaan. Tehokas tuholaisia ja toukkia vastaan.
Pitää hiiret, kanit ja peurat loitolla puiden käsittelyllä, käytettävä käytävissä myyriä vastaan.
Valkosipuliuutteella käsitellyt mansikat säilyttävät kaiken makunsa, eikä niiden maku muutu valkosipulin vuoksi.
Mansikoissa, vihannespuutarhassa, viinitarhassa, hedelmäpuissa, kukkivissa pensaissa ja huonekasveissa:
laimenna 2 % (20 cl 9,8 litraan vettä)
Aphidien hyökkäyksiä vastaan ruusupensaissasi:
laimenna 5 % ensimmäistä käsittelyä varten
PAINO: 2 kg
MITAT: 20 × 20 × 30 cm
• Végédécor: uudelleen teksturoituja vihanneksia
• Primdécor: kokonaisia hedelmiä tai hedelmäpalasia
• Pulpedécor: uudelleen teksturoituja hedelmiä
• Räätälöidyt, lämpötilan kestäväksi kehitetyt valmistuotteet
SOVELLUKSET:
• Vartaissa, paistoksissa, tournedosissa tai paupietteissa, pateissa tai mousseissa…
PAKKAUS
• 15–20 kg:n pahvilaatikko
• 15–20 kg:n muovikassi
EDUT
• Räätälöity koko
• Helppo ja nopea käyttö
• Valmis tuote
• Tuottavuuden ja tuottojen parantaminen
• Parempi kustannusten hallinta
• Vahvistettu bakteriologinen turvallisuus
SÄILYTYS
• Tuoreena: 16–21 päivää 0+4°C:ssa
• Pakastettuna: 18 kuukautta -18°
UUDELLEEN TEKSTUROIDUT VIHANNES- JA HEDELMÄVALMISTEET LAATTOINA TAI KAPPALEINA
• Végédécor: vihreä paprika, punainen paprika, keltainen paprika, sipuli, tomaatti
• Primdécor: luumu, aprikoosi, ananas, viikuna
• Pulpedécor: vihannekset, punaiset hedelmät, keltaiset, eksoottiset, kypsennetyt