Tuotteet hakusanalla äidin marinadikurssi (4)

Cavatelli Sardellien ja Fenkolin kanssa

Cavatelli Sardellien ja Fenkolin kanssa

Rikkaat tarjontanne sarde-cavatelli- ja fenkoli-reseptillä, joka perustuu kotimaamme raaka-aineisiin ja luo yhdistelmän eri puolilta Italiaa peräisin olevista kulinaarisista perinteistä. Valmistettu parhaista raaka-aineista, ne tarjoavat asiakkailleen miellyttävän makumatkan.
SICILIALAISET ÖLJYT - VIIPALOITU KESÄKURPITSAN ÖLJYSSÄ, AURINGONKUIVATTU TOMATTI ÖLJYSSÄ, KIRSIKKATOMAATIT

SICILIALAISET ÖLJYT - VIIPALOITU KESÄKURPITSAN ÖLJYSSÄ, AURINGONKUIVATTU TOMATTI ÖLJYSSÄ, KIRSIKKATOMAATIT

Öljyyn säilötyt tuotteet valmistettu tiukasti käsityönä. KUIVAT TOMATIT ÖLJYSSÄ: tomaatit kuivataan päivien ajan uunipellillä upeassa auringossamme. Erinomainen alkupaloiksi tai pastan mausteeksi. Tomaatit kuivataan päivien ajan uunipellillä upeassa auringossamme. Erinomainen alkupaloiksi tai pastan mausteeksi. KOKONAISIA KIRSIKKATOMATTEJA ÖLJYSSÄ: Meillä Sisiliassa kirsikkatomaatti on "instituutio"! Tässä valmistuksessa kokki Titti on onnistunut korostamaan sen makua. Makeat ja suolaiset maut yhdistyvät täydellisesti. Täydellinen levitettäväksi, mutta myös ensimmäisten ja toisten ruokien maustamiseen. Sen nauttiminen on kuin matka aitoon Sisiliaan! VIIPALOIDUT MUNAKKAAT ÖLJYSSÄ: Purkeissa on vain aitoja munakoisoja, valmistettu käsityönä.
Siracusa Kotikokkikurssi Ortigia Markkinakierroksella

Siracusa Kotikokkikurssi Ortigia Markkinakierroksella

Nauti aidosta sicilialaisesta kulinaarisesta kokemuksesta vierailemalla yhdessä Sicilian vanhimmista ruokamarkkinoista ja opi salaisuuksia ja reseptejä yhdestä Italian parhaasta keittiöstä. Vietä päivä kuin paikalliset aidossa, lämpimässä tunnelmassa oikeassa Siracusassa. Ystävällinen kokki-opas tapaa sinut suoraan hotellissasi, jos majoituksesi on Ortigiassa. Kävele vanhoille ruokamarkkinoille Ortigiassa ja astu sisään aidon Siracusan kauppiaiden viehättävään tunnelmaan. Nauti upeista mauista, väreistä ja perinteistä, kun tutustut ystävällisiin myyjiin, jotka työskentelevät siellä hyvin tuttavallisessa ympäristössä. Sitten, markkinoilla kävellessäsi pysähdyt kalatalolle, jossa elävä sicilialainen muusikko viihdyttää sinua ihanalla Tarantellalla. Kuuntelemalla heidän neuvojaan, valitse yhdessä kokin kanssa tuoreet ainekset, joita tarvitset sicilialaisen aterian valmistamiseen. Markkinakierroksen aikana maista parhaita paikallisia tuotteita ja nauti lasillinen paikallista viiniä!
Palermolainen Kastike Sardellien ja Sahramin Kanssa - Käsintehdyt Tuotteet Ilman Säilöntäaineita

Palermolainen Kastike Sardellien ja Sahramin Kanssa - Käsintehdyt Tuotteet Ilman Säilöntäaineita

Villifenkoli, joka on rikastettu sardellien, rusinoiden ja sahramin maulla, on klassisen sicilian keittiön mauste, joka valmistaa ainutlaatuisia pastaruokia. AINEKSET: Tuore villifenkoli vähintään 80%, tuoreita sardiineja, anjoviksen fileitä, rusinoita, PINOLI-pähkinöitä, extra-neitsytoliiviöljyä, auringonkukkaöljyä, tuoretta sipulia, suolaa, mustapippuria, sahramia. Saattaa sisältää pinoli-pähkinän kuoren palasia. Pakkaukset: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g