Ensiluokkainen neitsytoliiviöljy, joka on saatu suoraan oliiveista ja vain mekaanisin menetelmin. Kylmäpuristus.
Tämä on picual-neitsytöljy, joka on kerätty marraskuussa.
Väri on kultavihreä, ja siinä on voimakas hedelmäinen tuoksu sekä vihertäviä sävyjä. Se on pitkäkestoinen, ja miellyttävä pistävyys paljastaa korkean polyfenolipitoisuuden, mikä takaa kaikkien luonnollisten komponenttien säilyvyyden.
Happamuus: <0,20º
Bellota Cular Chorizo 5 Dompales
Iberialainen Bellota Cular Chorizo DOMPALilta valmistetaan jauhetusta lihasta ja sianrasvasta, maustettuna paprikalla ja valkosipulilla, kaikki luonnolliseen suoleen täytettynä. Arvioitu paino 1,3 kg
Iberialaisen Cebo de Campo -possun 50% iberialaisesta rodusta
Tuote on peräisin yhdestä Iberian sian kahdesta lapaosasta, maustettuna korkealaatuisella suolalla ja paprikalla. Yksi vanhimmista ja arvostetuimmista makkaroista, joka tunnetaan erottuvasta maustaan, väristään, koostumuksestaan ja rasvasta. Intensiivinen maku. Erittäin suositeltava. Paino: 1 kg - 1,3 kg. Alkuperä: Salamanca
Erityisen laadukas neitsytoliiviöljy, joka on saatu suoraan oliiveista vain mekaanisin menetelmin. Kylmäpuristus, Picual kerätty lokakuussa
Väri on kultavihreä, ja siinä on voimakas hedelmäinen tuoksu sekä vihertäviä sävyjä. Öljyllä on pitkä jälkimaku, jota hallitsee miellyttävä pistävyys, mikä paljastaa sen korkean polyfenolipitoisuuden, joka takaa kaikkien luonnollisten komponenttien säilyvyyden.
Happamuus: <0,12º
Tämä öljy on peräisin keräyksen ensimmäisiltä päiviltä Cazorlan, Seguran ja Las Villasin luonnonpuiston sydämestä.
VARHAISÖLJYPROTOKOLLA
Varhaiskorjuu tulee Picual-lajikkeen oliiveista, joiden kypsyysindeksi on YK:n mukaan alle kaksi.
Kyseessä ovat terveet hedelmät, jotka ovat vapaita kärpäs- tai muista patogeenihyökkäyksistä ja oikeassa kosteustilassa.
Aistinvarainen arviointi: Keskimääräinen hedelmäisyys > 4
Keskimääräinen virhe = 0
Aistinvarainen luokitus: NEITSYT