Keskusalueen hunaja 50%, Solognen vehnä- ja ruistäyte (gluteeni), vesi, munat, voi, rusinat 5%, leivinjauhe (soodaa), Guérande-suola, mausteet tähtianis, kardemumma, kaneli, neilikka, rommi 0.2%.
Valmistettu työpajassa, jossa käytetään pähkinöitä.
Säilytettävä kuivassa ja lämpöltä suojattuna.
Energia 1307 KJ / 313 Kcal
rasvat 2.6 g
joista tyydyttyneet rasvahapot 1.4 g
Hiilihydraatit 65.7 g
joista sokerit 41.0 g
Proteiinit 4.6 g
Suola 0.2 g
Minimihyväksyntäpäivämäärä 4 kuukautta valmistuksesta.
Piparkakkumme valmistetaan käsityönä työpajassa, joka sijaitsee FaverollessurCherissä LoiretCherissä.
Puhtaan hunajan ansiosta emme lisää reseptiimme muita makeutusaineita; tumman hunajan voimakas maku yhdistettynä ripaukseen mausteseostamme tarjoaa kauniin jälkimakua. Tässä on piparkakku, jota rakastamme jakaa.
Nettopaino: 250g
Pakkaus: puumuotti-kalvo-tarra + vastatarra
Valmistusaika: 15 päivää