Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten sekoitus, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, nimeltään "Lomo embuchado" tai "Caña de lomo", joka valmistetaan kypsymis-kuivatusprosessilla, joka kestää yli 45 päivää. Muoto: laatikko 200g, pussi 5kg
Lisäaineiden, mausteiden ja mausteiden seos, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, nimeltään "Longaniza fresca" tai "Salsicha fresca". Tuote soveltuu kaikenlaisiin lihoihin. Muoto: 4 kg:n pussi
Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten sekoitus, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, ei lämpökäsitellylle lihatuotteelle nimeltä "chorizo blanco" tai "longaniza blanca", joka on kypsytetty perinteisin menetelmin vähintään 30 päivän ajan. Muoto: laatikko 160g, pussi 4kg
Lisäaineiden, mausteiden ja mausteiden seos, joka on tarkoitettu lämpökäsittelemättömän lihatuotteen valmistamiseen, jota kutsutaan "Sobrasadaksi"; rajoittavien lisäaineiden puutteen vuoksi se on herkullista tuoreena, kuivattuna ja/tai kypsytettynä kypsymis-kuivatusprosessin avulla.
Muoto: laatikko 270g, pussi 3,6Kg
Meillä on tällä hetkellä seuraavat lajikkeet:
COLZA BRAZZIL: Jalostettu lajike (Säkin paino 7 kg)
COLZA GRIZZLY: Jalostettu lajike (Säkin paino 7 kg)
COLZA NOBLESSE: Jalostettu lajike (Säkin paino 7 kg)
COLZA SENSATION: Hybridilajike (Säkin paino 6 kg)
COLZA BONANZA: Hybridilajike (Säkin paino 6 kg)
COLZA BONZAI: Hybridilajike (Säkin paino 6 kg)