Tuotteet hakusanalla 18 10 leipomoa (7)

Patisserie

Patisserie

Yrityksemme sitoutuu tarjoamaan korkealaatuista akkreditoitua ammatillista koulutusta, joka sopii kaikille tasoille, olipa kyseessä aloittelijat tai edistyneet oppijat.
Vehnäjauho T65

Vehnäjauho T65

T65-jauho on pehmeää vehnäjauhoa, joka on hieman täysjyväisempää kuin T45- ja T55-jauhot. Se saadaan vähemmän hienojakoisella seulonnalla, mikä säilyttää suuremman osan jyvän idusta ja kuorista. Tämä antaa sille hieman kermaisen värin, rustiikkisemman maun ja korkeamman ravinteiden sisällön. "T65" viittaa sen tuhkapitoisuuteen, joka on indikaattori jauhon mineraalipitoisuudesta. Alkuperä: Ukraina. Pakkaus: paperikassi 1kg, 2kg, 5kg, 10kg, 25kg. Paletointi: 750-950kg.
Kerroskangas - Leipomo

Kerroskangas - Leipomo

Leipomoalan teollisuudessa käytetyt kankaat on kehitetty yhteistyössä alan suurimpien laitevalmistajien kanssa. Muita tuotteita "käsityöleipomoon" kuuluu myös valikoimaamme.
Kakkulaatikko

Kakkulaatikko

Kakkulaatikkomme on ihanteellinen jälkiruokillesi, kuten: Mini cheesecake, fondant tai muut.
Voileipäkauppa

Voileipäkauppa

Täydellinen valikoima leipiä herkullisten mukaan otettavien tai paikan päällä nautittavien ruokien valmistamiseen. Voileivät, paninit, hampurilaiset, bagelit tai sämpylät, ne ovat nykyään välttämättömiä ravintola- ja välipalamarkkinoilla.
Vehnäjauho T55

Vehnäjauho T55

T55-jauho on pehmeää vehnäjauhoa, joka tunnetaan monipuolisuudestaan ja laajasta käyttömahdollisuudestaan keittiössä. Se on hieman karkeampaa kuin T45, mikä antaa sille hieman tiiviimmän rakenteen, mutta se on silti riittävän valkoista. Se saadaan jauhamalla, joka säilyttää hieman enemmän vehnäjyvän kuorta, mistä johtuu sen numero T55, joka osoittaa hieman korkeampaa tuhkapitoisuutta kuin T45. Tämä tarkoittaa, että se sisältää hieman enemmän mineraaleja ja tarjoaa rikkaamman ja hieman voimakkaamman maun. Alkuperä: Ukraina. Pakkaus: paperikassi 1kg, 2kg, 5kg, 10kg, 25kg. Paletointi: 750-950kg.
Luomuleivät

Luomuleivät

Luomuleipämme valmistetaan käsittelemättömistä jauhoista (tyyppi 65 tai 80), jotka ovat peräisin luomuviljelystä ja säilyttävät suurimman osan alkuperäisen viljan ravintoarvoista. Nämä tuotteet ovat terveellisiä ja kunnioittavat sekä ihmistä että ympäristöä.