La Horia IXO oli ensimmäinen luomuksemme yhteistyössä navarrelaisen olutmestarin kanssa. La Horia on vaalea Helles-tyylinen olut, joka käy matalassa lämpötilassa. Sen kultainen vaalea väri tekee siitä kevyen, maltaiselta maistuvan oluen, joka paljastaa kukkaisia ja yrttisiä aromeja. Se on helposti juotava, virkistävä olut.
Ei ole tavallinen lager, mutta ei myöskään käsityöläisolut, tämä Ceres Strong Ale on kaksinkertainen mallas alhaisen käymislämpötilan olut, joka on tuotettu Tanskassa ja tuodaan meille Ceres S.p.A.:n kautta, joka kuuluu Royal Unibrew -konserniin. Oluelle on ominaista korkea alkoholipitoisuus, joka on peräti 7,7 astetta.
PAKKAUS 24 PULLOA
1 PULLO = EURO 0,70
1 PALETTI 63 PAKKAUSTA 24 = 1512 PULLOA
VIIMEINEN KÄYTTÖPÄIVÄ 09/2025
MINIMITILAUS 30 PALETTIA
Gin Tiptoe on valmistettu viidestä valitusta kasviuutteesta, joihin on lisätty aina läsnä olevaa katajaa. Minttu ja korianteri nostavat mangon ja papaijan tuoksuja, jotka ovat Gin Tiptoe'n viides olemus.
Tuotannossa käytetään puhdasta lähdevettä, jotta ginillä on korkeat laatuvaatimukset. Kolmen suodatuksen jälkeen koko pullotusprosessi tehdään käsin.
Gin Tiptoe on täydellinen jäällä; se saa siivet sekoittamisessa ja osoittautuu kesäjuomien tähdeksi ympäri vuoden!
Gin Tiptoe on käsityöläisgin, joka on tuotettu Italiassa.
- Silmälle se näyttää kirkkaalta, läpinäkyvältä
- aromikimara avaa hedelmäisen maiseman eksoottisella kaikulla ja raikkailla viittauksilla. Kesäinen aloitus pitkäkestoiselle jälkimaulle
- rakastettava, hedelmäinen maku.
Tilavuus: 70cl - 40%vol
HALUATKO KEHITTÄÄ OMAN MERKIN?
Ottaen huomioon jatkuvan innovaation ja jokaisen asiakkaan tyytyväisyyden tavoittelun, tarjoamme mahdollisuuden kehittää tuotteita heidän erityistarpeidensa mukaan.
Destilaria de Bastolla kehitetään joukko Private Label -tuotteita, joissa palvelu kattaa 360º-näkemyksen, tuotteen suunnittelusta kaavaan ja kyseisen markkinan lainsäädäntöön.
Kehitämme räätälöityjä reseptejä ja valmistamme seuraavia tuotteita jakelijoille tai vähittäiskauppiaille heidän omilla brändeillään: GIN / RHUM / VODKA / LIKÖÖRIT
Gin on väkevä alkoholijuoma, joka saadaan maustamalla neutraalia alkoholia katajanmarjoilla ja muilla mausteilla (enkeli, korianteri, inkivääri, tilli…)
Olivierin henkilökohtainen lisäys on sitruuna ja Génépy.
Tästä syystä sen nimi on "Gin des Sommets" ja kyllä, Etelä-Alpeilla meillä on myös oma paikallinen gin!
Ginit olivat alun perin brittiläisiä tai hollantilaisia.
Nautitaan sellaisenaan muutaman jääpalalla tai murskajäillä tai tunnetuissa long drink -juomissa, kuten Gin Fizz ja Gin tonic.
Nämä kaksi cocktailia luotiin Englannin laivaston toimesta heidän monilla matkoillaan.
Löydä Piña Coladan henki tässä tyylikkäässä variaatiossa tästä aurinkoisesta cocktailista. Kookoslikööri ja ranskalainen ananas-siirappi saavat uuden ulottuvuuden kahden rommin yhdistelmästä.
NOTA BENE :
Kuuluisa merirosvo Roberto Cofresi oli Piña Coladan pioneeri ja legendan mukaan myös sen keksijä. Hän tuotti nimittäin litroittain tätä cocktailia tarkoituksenaan innostaa miehistöään.
Profiili: Herkullinen, hienostunut, makea ja hedelmäinen.
Aste; 14,6% alk.
Ainesosat:
Maison Ferrandin rommi
Maatalousrommi
Ranskalainen kookoslikööri
Kookosvesi
Ranskalainen ananas-siirappi
Itse valmistettu hapottaja
Päällikön sana: “Eräänä päivänä ystäväni Yann palaa kokouksesta, mukanaan inkiväärillä maustettua rommia. Ti punchin fanina minulle tuli idea yhdistää tämä maku sitruksiseen vivahteeseen!”
L’Ardenne, tämä vanha vuoristo, metsien, niittyjen ja laaksojen tasanko, on saanut nimensä metsästä, Ardenna Silva. Elääkseen todellisen matkan luonnon sydämeen, kaksi nuorta nautiskelijaa ja ginin ystävää ovat tiivistäneet tämän alueen ominaisaromit pulloon tislaamalla ja pullottamalla sen. Kuusen raikkauden, mustaherukan pehmeyden ja mirabellen pyöreyden hieno yhdistelmä vie kaikki ginin ystävät luonnon ja suurten ardennien avaruuksien keskelle.
NEZ
Pyöreä, silkkinen, monimutkainen, jossa valkoisen hedelmän ylivoima.
COULEUR
Kirkasheijastava tisle.
AROME
Mirabellen pyöreys, kuusen raikkaus, mustaherukan pehmeys.
GOUT
Mausteinen hyökkäys katajanmarjasta, mutta erityisesti männystä. Pihkainen puoli on hyvin läsnä. Sitten tulee tämä "vaniljainen" puoli hedelmästä ja mustaherukasta. Loppu on erittäin pitkä ja pehmeä.
Pedro Ferreira tarjoaa mestarillista tislausosaamistaan räätälöityjen alkoholijuomien ja liköörien luomiseen kolmansille osapuolille.
Pedro on ihanteellinen kumppani sertifioidun laadun ja voittavan luonteen omaavien tuotteiden kehittämiseen.
Pedro toimittaa asiakkailleen valikoiman yrttejä aina pakkauksen toteuttamiseen saakka.
Gin Tiptoe valmistetaan viidestä valitusta kasvista, jotka on infusoitu kaikkialla läsnä olevalla katajalla. Minttu ja korianteri korostavat mango- ja papaijamakuja, jotka ovat Gin Tiptoe:n viides olemus.
Tuotannossa käytetään puhdasta lähdevettä korkealaatuisen ginin valmistamiseksi. Kolmen suodatuksen jälkeen koko pullotusprosessi suoritetaan käsin.
Gin Tiptoe on täydellinen jääpalojen päällä; se saa siivet sekoituksissa ja osoittautuu kesäjuomien tähdeksi ympäri vuoden!
Gin Tiptoe on käsintehty gin, joka on tuotettu Italiassa.
- aromikimara avaa hedelmäisen skenaarion eksoottisella kaikuilla ja raikkailla viittauksilla. Kesäinen avaus ja kestävä loppu
- miellyttävä ja hedelmäinen maku
Kuba alkuperäinen juhlacocktail. Meidän versio on valmistettu sekoituksesta rommia, jota on makeutettu Meksikon luom agavesiirapilla.
HUOMIO:
Hemingway sanoi, että "juominen on tapa päättää päivä", ja jos se tapahtuu Daïquirin kanssa, se on vielä parempaa.
Profiili: Harmooninen, raikas, hapokas vivahde
Aste: 17 % alko
Ferrand-talon rommi
Maatalousrommi
Luom agavesiirappi
Itse valmistettu hapottaja
Haluatko räätälöidyn cocktailin?
Oletko yritys ja haluat oman nimikkococktailin?
Oletko tislaamo ja haluaisit myydä cocktailin, joka on tehty tuotteistasi?
Vai haluatko nauttia suosikkicocktailistasi tapahtumassasi?
Ei mitään helpompaa, anna meidän hoitaa se!