Alkuperä ja tuotanto
Tämä luonnollinen ruokasuola tuotetaan Välimeren rannikolla. Suolapadot sijaitsevat suurissa luonnonpuistoissa tai suojelualueilla, kaukana teollisuudesta ja suurista kaupungeista. Merivesi ohjataan vuosisatoja vanhojen kanavien kautta suolasuolle.
Tuuli ja aurinko lisäävät vähitellen suolapitoisuutta. Suola alkaa kiteytyä ja laskeutuu suolapadon pohjalle. Tämän jälkeen suola korjataan erityisillä työkaluilla. Korjuun jälkeen suola kuivataan ja seulotaan eri karkeusasteisiin.
Välimeren suola on puhdas luonnontuote, joka on vapaa kemikaaleista ja lisäaineista. Nykyään suolan tuotanto tapahtuu edelleen vuosisatoja vanhojen perinteiden mukaisesti Välimeren suolasuolla. Tuotantoalueet ovat eläinten turvapaikkoja ja muodostavat tärkeän elinympäristön monille uhanalaisille lintujen ja kasvien lajeille. Tässä kaupallistaminen merisuolan tuotannosta nyt …
Siliconkarbid on erittäin kulutuskestävää ja sitä käytetään monipuolisesti hiomossa. Siliconkarbid on myrkyttömästi vaaratonta, ei syöpää aiheuttavaa ja siten terveydelle vaaratonta.
Erityisen hyvin tämä äärimmäisen kova räjähdysaine soveltuu erittäin kovien materiaalien käsittelyyn injektori- ja paineilma-ammuntajärjestelmissä.
Käyttökohteet
Puhdistusammunta:
• Erittäin kovien työkappaleiden käsittely
• Metallipintojen puhdistus, erityisesti kovetetusta teräksestä
• Karhennus
• Ruosteen ja skaalaamisen poistaminen metallipinnoilta
• Kovan metallipinnan mattoaminen
Sopivat ammuntajärjestelmät
• Injektoriammuntajärjestelmät
• Paineilma-ammuntalaitteet
Lisätietoja tuotteesta saat käyttämällä tuoteselostetta tai ottamalla meihin yhteyttä. - WIWOX® SK on kulmikas teräshiekka, joka koostuu murskatuista pyöreistä hiukkasista. Murskauskovuutensa ansiosta se on erityisen aggressiivinen ja siksi se soveltuu puhdistusaineeksi myös äärimmäisille työkalusaasteille. Eri lämpökäsittelyjen ansiosta WIWOX® SK:llä on erilaisia kovuusluokkia, jotka vaihtelevat 40 – 43 HRC, 54 – 60 HRC aina yli 61 HRC:hen. Eri kovuusasteet pitävät sen käyttöseoksessa kulmikkaana tai pyöristyvät käytön aikana.
Sopivat puhallusmenetelmät
▪ Painepuhallusmenetelmä
▪ Injektoripuhallusmenetelmä
Sovellukset
▪ Puhdistus
▪ Maalinpoisto
▪ Karhennus
▪ Uudelleenkäytettävä puhallusmateriaali
Väri: Harmaa
Hiukkasmuoto: Kulmikas
Irtopaino: 4,0 – 4,5 g/cm³
Erityispaino: 7 g/cm³
Kovuus: 40 – 43 / 54 – 60 / > 60 HRC
Lasikuituhakkureita polyesteri- ja epoksihartsien sekoittamiseen, joissa kuitupituudet ovat 3 mm (tuote: HP-GS3) tai 6 mm (tuote: HP-GS6) osien lujuuden lisäämiseksi.
Lasikuituhakkureita 3 mm ja 6 mm
Sekoittamiseen polyesteri- ja epoksihartsien kanssa, lisää osan lujuutta ja seos pysyy juoksevana. Lasikuituhakkureita voidaan käyttää yksinään tai puuvillahippujen kanssa. Lasikuituhakkureilla vahvistetut hartsit omaavat korkean vetolujuuden, puristuslujuuden ja taivutuslujuuden.
Kuitupituus: 3 mm / 6 mm
Pinta-aine: Silaanit
Tiheys: 350 - 400 g/l (raaka-aine)
Annostelu: jopa 10%
Käyttökohteet:
Kuitumassat ja puristusmassat, muovilaastit, tiivisteet, liimat, korroosionestomaalit ja asbestin korvikkeet.
Lisätietoja osoitteessa www.hp-textiles.de
Suodatinhiekka DIN 4924, DIN EN 19623 ja DIN EN 12904 mukaan
QUARZIHIEKKA EN 12904 MUKAAN
Quarzhiekka on luonnollinen suodatinmateriaali, jota käytetään eri karkeusasteissa juomaveden, uima-altaiden ja käyttöveden suodatuksessa. Quarzhiekka (karkeus < 2 mm) käytetään pääasiassa suodatinmateriaalina, kun taas quarzhiekka lähes yksinomaan (karkeus > 2 mm) toimii tukikerroksena. Quarzhiekka jalostetaan valikoivalla lajittelulla, pesulla, kuivaamisella ja lopullisella seulonnalla EN 12904:n mukaisesti.
Quarzhiekalla on lähes kulmikas kivenmuoto, ja sen pinta on lähes sileä. Quarzhiekkaa käytetään ensisijaisesti alimpana suodatinkerroksena monikerrosfiltraatiossa.
KÄYTTÖ
• Juomaveden käsittely
• Teollisuusveden käsittely
• Jäteveden käsittely
• Uima-altaan veden käsittely
WILA-villakela, jota käytetään villakela-työstövälineessä, mahdollistaa säästeliään huollon lisättyille tai kovettuneille kiillotus-, kangas-, villa-kiillotuslevyille ja -rullille.
WILA-villakela painetaan helposti levyä vasten. Vaivattomasti ja nopeasti kovettuneet ja lisätyt levyt puhdistuvat, karhennetaan, pehmennetään ja tehdään käyttökelpoisiksi. Tämä estää myös onnettomuuksia, joita voi aiheutua irronneista, kovista hiukkasista levyn sisällä.
Ulko Ø: 60 mm
Sisä Ø: 11 mm
Pituus / Leveys: 50 mm
Geometria: Villa
Nopeus: 63 m/s
Alkuperä ja tuotanto
Tämä luonnollinen ruokasuola tuotetaan Välimeren rannikolla. Suolapadot sijaitsevat suurissa luonnonpuistoissa tai suojelualueilla, kaukana teollisuudesta ja suurista kaupungeista. Merivesi ohjataan vuosisatoja vanhojen kanavien kautta suolasuolle.
Tuuli ja aurinko lisäävät vähitellen suolapitoisuutta. Suola alkaa kiteytyä ja laskeutuu suolapadon pohjalle. Tämän jälkeen suola korjataan erityisillä työkaluilla. Korjuun jälkeen suola kuivataan ja seulotaan eri karkeusasteisiin.
Välimeren suola on puhdas luonnontuote, joka on vapaa kemikaaleista ja lisäaineista. Nykyään suolan tuotanto tapahtuu edelleen vuosisatoja vanhojen perinteiden mukaan Välimeren suolasuolla. Tuotantoalueet ovat eläinten turvapaikkoja ja muodostavat tärkeän elinympäristön monille uhanalaisille lintujen ja kasvien lajeille. Tässä kaupallistaminen merisuolan tuotannosta nyt …
Historia
Kuollut meri on maailman syvin järvi. Se sijaitsee Israelin ja Jordanian välillä ja on rajattu pohjoisessa Jordanialaaksoon ja etelässä Wadi Arabaan. Järvi sijaitsee laaksossa 429 metriä merenpinnan alapuolella, mikä tekee Kuolleesta merestä matalimman maa-alueen maapallolla. Keskimääräinen päivälämpötila on 40 astetta, ja sateita ei käytännössä esiinny, ja ilma on kirkasta ja vapaata savusta ja saasteista.
Kuollut meri on saanut nimensä korkean suolapitoisuuden vuoksi, joka estää elävien organismien elämisen vedessä. Tämä korkea suolapitoisuus tekee Kuolleessa meressä kylpemisen hyödylliseksi aktiviteetiksi ihosairauksista kärsiville. Suolavesi vaikuttaa terapeuttisesti ihoon, hiuksiin ja kynsiin. Kuollut meri laskee joka vuosi, ja vettä on yhä vähemmän. Suuria alueita jää jäljelle, jotka ovat lähes pelkästään suolaa. Tätä suolaa leikataan lähes kokonaan ja myydään sitten kylpysuolana...
Alkuperä: Keltainen merisuola tunnetaan myös nimellä "Sel de Guarande" ja se on peräisin Ranskasta. Kuuluisa Gueranden merisuola on kerätty yli 2000 vuoden ajan vanhan perinteen mukaan suolanviljelijöiden toimesta Bretagnessa, Ranskassa. Tämä suola on natriumiltaan vähäistä suolaa. Suolapellot koostuvat harmaansinisestä savesta. Tämä savi luovuttaa tärkeitä mineraaleja ja hivenaineita suolakiteille, antaen Atlantin merisuolalle sen ainutlaatuisen harmaan värin ja erottuvan maun. Maku ja käyttö: Keltainen merisuola, jossa on voimakas suolan maku, sopii moniin ruokiin. Sen korkean jäännöskosteuden vuoksi se ei sovellu käytettäväksi suolamyllyssä. Se on erinomainen korvike tavalliselle ruokasuolalle.
Alkuperä ja hankinta: Tämä puhdas, luonnollinen ruokasuola saadaan Välimeren rannikolta. Suolakaivokset sijaitsevat suurissa luonnonpuistoissa tai suojelualueilla, kaukana teollisuudesta ja suurista kaupungeista. Merivesi ohjataan vuosisatoja vanhojen kanavien kautta suolaniittyihin. Tuuli ja aurinko saavat suolapitoisuuden vähitellen nousemaan. Suola alkaa kiteytyä ja laskeutuu suolakaivoksen pohjalle. Tämän jälkeen suola korjataan erityisillä työkaluilla. Hankinnan jälkeen suola kuivataan ja seulotaan eri karkeusasteisiin. Välimeren merisuola on puhdas luonnontuote, joka on vapaa kemikaaleista ja lisäaineista. Vielä tänä päivänä suolan hankinta tapahtuu vanhan perinteen mukaan Välimeren suolakaivoksissa. Kaivantoalueet ovat eläinten turvapaikkoja ja muodostavat tärkeän elinympäristön monille uhanalaisille lintujen ja kasvien lajeille.
Alkuperä Keltainen merisuola: Keltainen merisuola louhitaan Ranskassa, Bretagnessa. Suola on erittäin rikas mineraaleista ja magnesiumista. Suolassa on suuria harmaita kiteitä. Vaaleanharmaa väri syntyy mineraalien imeytymisestä suolapellon savesta. Valmistusprosessi Keltainen merisuola. Louhinnan jälkeen suola kuivataan, mutta ei täysin. Suola säilyttää noin 5 % kosteutta, mikä vaikuttaa sen luonteeseen. Terveysominaisuudet Tuote ja käyttötarkoitukset: Keltainen merisuola sisältää erittäin tärkeää mineraalia, magnesiumia (koska sitä ei pestä), joka pitää verenpaineen alhaisena. Se stimuloi mahalaukun happotuotantoa. Mahahappo on välttämätöntä hyvälle ruoansulatukselle. Keltainen merisuola auttaa sinua imeyttämään vitamiineja paremmin. Varmista, että syöt päivittäin riittävästi terveellisiä rasvoja.