Tuotteet hakusanalla 702 merkkiä (4)

Salchichonal 125

Salchichonal 125

Lisäaineiden, mausteiden ja mausteiden seos, joka on tarkoitettu lämpökäsittelemättömän lihatuotteen valmistamiseen, nimeltään "Salchichón" tai "Chorizo blanco" laatu "Extra", valmistettu hitailla kypsennystekniikoilla (lämpötila 6–12ºC ja alkuperäinen RH 78–86 %). Muoto: 4 kg:n pussi
Virallinen 40%

Virallinen 40%

40 % formaldehydiliuos vedessä, joka on kemiallinen yhdiste, jota käytetään laajasti eri teollisuudenaloilla. Se esiintyy kirkkaana, värittömänä nesteenä, jolla on voimakas, pistävä haju. Formaldehydiä käytetään laajalti puutuotteiden valmistuksessa, liimana ja säilöntäaineena, sekä hartsien ja muovien tuotannossa. Sitä käytetään myös tekstiili-, paperi- ja henkilökohtaisissa hygieniatuotteissa säilöntäaineena. Huolimatta teollisesta hyödyllisyydestään, formaldehydi voi ärsyttää ihoa ja hengitysteitä, joten sen käyttöä säädellään ja valvotaan monilla alueilla työntekijöiden ja kuluttajien turvallisuuden ja suojan varmistamiseksi. ASTIA: 5kg, 25kg ja 200kg IBC
Morcillol 027

Morcillol 027

Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten sekoitus, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, erityisesti lämpökäsitellyn lihan tuotteen, jota kutsutaan "Morcilla", valmistamiseen. Muoto: 5 kg:n pussi
NAC 27% - Typpilannoite

NAC 27% - Typpilannoite

Ammoniakkityppilannoitteiden joukossa yksi tärkeimmistä on kalsiumammoniumnitraatti. Puolittamalla typen saanti nitriittimuodossa ja puolittamalla ammoniakkimuodossa, edistetään heti imeytyvää typpilähdettä ja toista, joka on hitaammin hyväksikäytettävissä. Tarjoamme siis ylimääräistä typpeä, joka jää tiettyyn määrään maahan. Suositellaan, että se sekoitetaan koko viljelykierron ajan, peittosovelluksina, lähellä kasvin suurinta typpitarvetta. Vakuutetut rikkauksia: Kokonaistyppi (N): 27,2 % Nitriittityppi (N): 13,2 % Ammoniakkityppi (N): 14 % Kokonaismagnesiumoksidi (MgO): 4 %