Costigliole d'Astissa Morando Wine House tuottaa Fontale-viinejä, jotka tunnetaan erinomaisesta laatu-hinta-suhteestaan. Nämä ovat pullotettuja tuotteita, jotka voivat täyttää kaikki tarpeesi ja palvella myös kansallisen markkinan vaatimuksia. Lisätietojen pyytämiseksi tai tilauksen tekemiseksi verkossa, ole hyvä ja soita yritykseemme tai käytä yhteystietojamme, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.
Reuza Extra Virgin syntyy kahden arvostetun italialaisen oliivilajikkeen yhdistelmästä, joilla on melko erilaiset vaikutukset: Biancolilla-oliivi ja Taggiasca-oliivi.
Extra virgin oliiviöljy
· 100 % italialaista öljyä – kylmäpuristettu
· Saatu Biancolilla-oliivista ja Taggiasca-oliivista
· Makea ja aromaattinen, erinomainen mauste salaateille ja raakoille vihanneksille,
Reuza on huolellisesti valittu tuote: se yhdistää Biancolilla-oliivin aromaattiset vivahteet Taggiasca-oliivin makeuteen.
Tuloksena on yllättävä ja erittäin miellyttävä maku.
Nimi "Reuza", joka tarkoittaa ruusua ligurian murteessa, viittaa tuoksuvaan öljyyn, aivan kuten kukka.
Oliivit kerätään käsin marraskuussa ja joulukuussa. Öljyn puristus tapahtuu äärimmäisellä huolellisuudella, tiukasti kylmäpuristamalla.
koodi:REU .75
Inule (Inula graveolens) kerätään sen kypsymisvaiheessa, eli sen kukinnan aikana syyskuun lopussa. Kasvi on yksivuotinen ja vaihtaa paikkaa, mikä vaikeuttaa keruuta: joka vuosi on etsittävä uusia paikkoja. Tuotto on alhainen ja vaihtelee suuresti sään ja sijainnin mukaan. Öljy on peräisin luomuviljelystä, sertifioitu ECOCERT FR-BIO-01.
Tyhjöeristetty sylinterimäinen työastia nestemäisen typen varastointiin. Saatavana eri kokoisina. Konsultointi mahdollista.
Mitat: Korkeus 270mm; Halkaisija 185mm
Lisäaineiden, mausteiden ja mausteiden seos, joka on tarkoitettu lämpökäsittelemättömän lihatuotteen valmistamiseen, nimeltään "Salchichón" tai "Chorizo blanco" laatu "Extra", valmistettu hitailla kypsennystekniikoilla (lämpötila 6–12ºC ja alkuperäinen RH 78–86 %). Muoto: 4 kg:n pussi
Peru kuuluu maailman metsärikkaimpiin maihin, yli puolet Perusta on puiden peitossa – ja suuri osa siitä on Amazonin trooppista metsää. Ei ole ihme, että Peru on kymmenen parhaan biodiversiteettimaailman joukossa.
Valitettavasti metsäkato ja metsien heikkeneminen ovat vakavia ongelmia Perussa, joita aiheuttavat monokulttuuriviljely, kaivostoiminta, tiehankkeet ja laiton puunkorjuu.
Koska kaakaota kasvatetaan agroforestry-menetelmällä, sen viljely antaa viljelijöille mahdollisuuden ansaita tuloja samalla kun suojellaan metsiä ja säilytetään biodiversiteettiä. Peru Ucayali -kaakao on luomutuotettua ja sertifioitua; ei käytetä torjunta-aineita tai kemiallisia lannoitteita.
Peru Ucayali -kaakao on peräisin Trinitario-lajikkeista. Sen makuprofiili on tasapainoinen suklaanomainen, matala happamuus, ja siinä on huomattavia makeita sävyjä karamellista ja pähkinöistä sekä vivahteita hedelmäisistä makuista.
Manuaalisen poiminnan jälkeen viljelijät tuovat kosteat kaakaopavut keskitettyyn fermentointiyksikköön.
Alkuperä: Peru
Alue: Keskinen Amazonas
Lajike: Trinitario
Vivahteet: Karamelli, pähkinäinen, hedelmäinen
SKU: 5430002193212
PUHDAS SUKLAA: 100% kaakaopapuja
Energia: 550Kcal, 2300kJ
Kokonaisrasva: 52g
josta Tyydyttynyt rasva: 31g
Hiilihydraatit: 5g
josta Sokeri: 0g
Proteiini: 15g
Suola: 0g
AOVE Finca Badenes Picual on korkealaatuinen ekstra neitsytöljy, joka on saatu parhaista picual-lajikkeen oliiveista. Tämä öljy kerätään lokakuun puolivälissä, jotta sen ominaisuudet ja aromit säilyvät. Sen intensiivinen vihreä väri ja suuri ilmaisukyky tekevät siitä erottuvan markkinoilla. Hedelmällinen makuprofiili ja pieni katkeruus tekevät siitä täydellisen Välimeren ruokien maun korostamiseen. Tämä AOVE on ihanteellinen niille, jotka etsivät premium-tuotetta, joka yhdistää perinteen ja laadun.
Rypäle: Negroamaro – musta Malvasia – Primitivo
Tuotantoalue: Taranton itäinen alue
Maaperätyyppi: Punainen maa sekoitettuna kiviin, tufaa ja/tai kalkkikiveä
Viininviljelytyyppi: Tuettu alberello
Viinitarhan keski-ikä: 15 vuotta
Keskituotanto / hehtaari: 90/120 quintalia rypäleitä
Sadonkorjuuaika: Syyskuu
Rypäleiden keruumenetelmä: Käsin
Alkoholi: 11% -12% vol.
Väri: Elävä ruusu
Bouquet: Ominainen viinimäinen
Maku: Kuiva, erittäin harmoninen
Tarjoilulämpötila (celsius): 8° 10° C
Suositeltu: Aperitiivi, kala ja italialaiset alkupalat, äyriäiset, herkät keitot sekä vihannekset, mozzarella ja tuorejuusto.
Vitamiineja, kuituja ja antioksidantteja pursuava mansikka on yksi terveellisimmistä ja maukkaimmista hedelmistä, jota kaikki rakastavat! Ainulaatuisesti paahdettu soba-teemme, yhdistettynä mansikoiden huippukesämakuun, tulee olemaan uusi suosikkisi vähäkalorisena ja hyödyllisenä juomana! Nauti sitä kuumana tai kylmänä!
Tutustu sitruunaverbena-yrttiteehimme, joka on kasvatettu Ferme Saint-Sylvain -tilalla (La Vienne -osavaltiossa). Keräämme sen omalta tilaltamme ja huolehdimme sitruunaverbenan kunnioittamisesta sadonkorjuun aikana. Ilman lisättyjä aromeja tai säilöntäaineita, takaamme sinulle sertifioidun luomuyrttiteen.
Käsite: Arkiviini, jossa on Ylä-Douron punaviinien luonteenpiirteet.
Rypäleet: Touriga Nacional, Tinta Roriz, Touriga Franca ja Tinta Barroca
Viinitarhojen korkeus: 400–650 m
Maa: Liuskekivi/Graniitti
Estragonilla on oma ainutlaatuinen luonteensa: se on ainoa koiruoho-laji, jolla ei ole voimakasta katkeruutta maussa. Yrtillä on voimakas, pistävä ja hapokas aromi, virkistävä maku, ja ranskalaiset kokit ovat hyödyntäneet näitä ominaisuuksia luodessaan monia kulinaarisia reseptejä sen kanssa. Estragonia, sekä tuoreena että kuivattuna, käytetään monenlaisten ruokien maustamiseen: se täydentää hyvin munakkaita ja monia kastikkeita.
Käyttö
Käytetään salaattien, alkupalojen, keittojen, lounasruokien, juomien ja makeiden ruokien valmistukseen.
Maku
mausteinen, hieman mausteinen, virkistävä
Ravintoarvo 100 g:ssa.
Proteiinit (g / 100g)… 23
Rasvat (g / 100g)… 7,0
Hiilihydraatit (g / 100g)… 50
Energiarvo (kcal / 100g)… 360
Robe: Amber, kultaisilla heijastuksilla
Nez: Umami, erittäin monimutkainen sienellä ja tryffelillä.
Bouche: Erittäin voimakas tryffelissä, kypsässä tomaatissa, erittäin monimutkainen ja voimakas, kevyt katkeruus, joka on suurelta osin peitetty tryffelillä.
Finale: Erittäin pitkä tryffelissä ja kehittyy viinirypäleiden, taatelien, sokeroitujen hedelmien aromeihin, aina tryffelin hallitessa, läsnä yrttisiä nuotteja kuten genepi, absintti, gentiaani.
Tuotteet Suurille Jakelukanaville
Gastronomia ja Leivonnaiset
Sicilian leivontaperinne on tunnettu ympäri maailmaa, ja olemme säilyttäneet perinteisten reseptien valmistuksen ennallaan, tavoitteena viedä maistamisen ilo ympäri maailmaa.
Tuotantomme jalokiviä ovat cassatat eri muodoissa (mini- ja mikrokassat), cannolit ja erilaiset cannolicchi, bignè, babà rommiliemessä, esiviipaloidut ja kokonaiset kakut, semifreddot ja erittäin korkealaatuiset mignon-leivonnaiset.
Korkealaatuiset granitat baarityyppisin astioin ja annoskoossa.
Mukautettuja tuotteita varten, ota yhteyttä myyntihenkilöömme numeroon +39 3477240044.
Rypälelajike: 100% Arneis.
Viininvalmistus: käyminen ranskalaisissa tammitynnyreissä ja akasiassa.
Kypsytys: oleskelu "sur lies" -menetelmällä tynnyreissä seuraavaan sadonkorjuuseen asti.
Väri: intensiivinen vaaleankeltainen.
Tuoksu: elegantti ja monimutkainen, kypsän hedelmän nuotit hyvin sekoittuneina akasiahunajantuoksun ja makeiden mausteiden kanssa.
Maku: suolainen ja täyteläinen, pitkä ja kestävä jälkimaku.
Alkoholi: ±13,5%.
Ruokapari:
ehdotettu alkupaloille, herkille pääruoille, kalapohjaisille ruuille ja vaalealle lihalle.
Tarjoa noin 8°C lämpötilassa.
Riviera Ligure DOP Extra Neitsytoliiviöljy
– Riviera dei Fiori
Italialainen öljy, 100 % Taggiasca-oliivi – Kylmäpuristettu
Lucinasco, joka sijaitsee noin 500 m merenpinnan yläpuolella olevan kukkulan huipulla, on yksi kauneimmista kaupungeista Oneglia-laaksossa. Sen oliivilehdot, jotka ulottuvat kaupungin alapuolelle, koostuvat yksinomaan Taggiasca-lajikkeen oliivipuista ja ovat tunnettuja erityisestä suotuisasta sijainnistaan. Ne tuottavat oliiveja, joiden saanto on alhaisempi kuin muilla alueilla laaksossa, mutta niiden extra neitsytoliiviöljyn laatu on erinomainen.
Riviera Ligure DOP -valikoimamme saadaan Lucinascon oliivilehdoista, jotka puristetaan täydellisyyteen öljytehtaallamme.
Kylmäpuristettu ja pakattu suodattamattomana (suodattamaton) yksinkertaisen luonnollisen laskeutumisen jälkeen.
Pullo on kääritty kultapaperiin, joka suojaa tuotetta valolta.
AOVE Temprano Finca Badenes on extra-neitsytoliivi, joka on tunnustettu yhdeksi maailman 100 parhaasta. Tämä öljy valmistetaan Picual-lajikkeen oliiveista, jotka on kerätty niiden optimaaliseen kypsyyteen, jotta saadaan aikaan raikas ja hedelmäinen maku. Kohtuullisella hinnalla tämä AOVE on täydellinen niille, jotka etsivät laatua tinkimättä budjetistaan. Ihanteellinen salaattien maustamiseen, lihojen marinoimiseen tai yksinkertaisesti leivän kanssa nautittavaksi, AOVE Temprano Finca Badenes on erinomainen valinta kaikille oliiviöljyn ystäville.