Biotiini, eli vitamiini B7, jota tuottavat suoliston bakteerikannat, on ravintoaine, joka on välttämätön oikealle glukoosin muuntamiselle. Tästä syystä se on äärimmäisen tärkeää diabeetikoille. Lisäksi biotiinilla on tärkeä rooli rasvahappojen synteesissä ja leusiinin aineenvaihdunnassa, joka kuuluu eksogeenisten aminohappojen ryhmään ja vaikuttaa myös kehon oikeaan kehitykseen sekä ihon kuntoon. Sen puutteen oireita ovat: <ul> <li> uneliaisuus </li> <li> apatia </li> <li> ärtyneisyys </li> <li> ahdistus ja masennus </li> <li> hiustenlähtö </li> <li> halkeilevat kynnet </li> <li> sidekalvotulehdus </li> </ul> Vitamiini B7:ää löytyy lihasta (sika, nauta, siipikarja), kananmunankeltuaisista, juustosta, leseistä, tummasta riisistä, rypsistä ja auringonkukkaöljystä sekä hedelmistä - banaaneista, meloneista, greipeistä, viinirypäleistä ja persikoista. Teknologiset prosessit ja lämpökäsittely aiheuttavat osittaisen tai täydellisen biotiinin häviämisen elintarvikkeista, joten on tärkeää
50 mg luonnollista koentsyymi Q10:tä per kapseli.
Koentsyymi Q10
Entsyymit ovat avainbiologisia katalyyttejä, jotka mahdollistavat reaktiot ja elämän prosessit soluissa kaikissa elävissä organismeissa. Entsyymit tarvitsevat niin sanottuja koentsyymejä - joissa koentsyymi Q10:llä on erityisen tärkeä rooli.
Koentsyymi Q10 on yksi kehon omista aineista, joka kuuluu vitamiinimaisiin yhdisteisiin. Se sisältää vitamiineille samanlaisia aineita ja on tärkeä osa päivittäistä ravintoamme. Q10:ta löytyy ensisijaisesti elimistä, kuten sydämestä, maksasta ja munuaisista.
Tarvittava määrä Q10:ta varmistuu itse-synteesin kautta terveessä ihmisorganismissa. Q10:n pitoisuus seerumissa ja kudoksissa vähenee luonnollisesti iän myötä tai statiineja käytettäessä.
Paras Q10-laatu
Tuotteissamme käytämme vain puhdasta, 100 % luonnollista Q10:ta korkeinta laatua (KANEKA), joka on tuotettu hiivakäymisellä; se on täysin identtinen kehossa tuotetun Q10:n kanssa.
Art. No.:1818
Todellinen innovaatio, kosketuksessa veden kanssa tämä jauhe muuttuu kermamaiseksi ja ultra-pehmeäksi vaahdoksi iholla. Huolellisesti valitut aktiiviset ainesosat tässä koostumuksessa yhdistävät kuorintatoiminnan ja mukavuuden poistaakseen epäpuhtaudet iholta samalla kun ne tarjoavat pehmeyttä ja hehkua. Tämän vaahtoavan jauheen avulla löydä puhdistusaineen ilo, joka huolehtii herkistä ihotyypeistä! Voikukkauute Tämä pehmeä ja hienovaraisesti makea jauhe saadaan kuivaamalla, jauhamalla ja sitten siivilöimällä voikukan lehtiä. Tanniinien ja liman runsauden ansiosta voikukkajauheella on puhdistava vaikutus, joka poistaa hellävaraisesti ihon epäpuhtaudet.
Dr. Paul Lohmann® tarjoaa magnesiumsitraattimalmia jauheena ravintolisänä.
Vapaasti virtaava ja ei hygroskooppinen jauhe liukenee selkeästi ja on stabiili liuoksissa. Elintarvikealalla sitä käytetään magnesiumin rikastamiseen.
CAS 1259381-40-2
Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, hiukkaskoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Ravintolisä, joka sisältää perusmineraalit natriumin ja kalsiumin, hivenaineen sinkin sekä yrttiuutteita kamomillasta ja sitruunamelissasta.
Kalsium muun muassa edistää ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa. Hivenaine sinkki on osa monia entsyymejä ja sillä on merkittävä rooli normaalissa happo-emästasapainossa. Yhdessä tasapainoisen, mineraalipitoisen ruokavalion kanssa Minesan tukee normaalia happo-emästasapainoa.
Minesan - happo-emästasapaino
Terveellinen, hyvin tasapainotettu ruokavalio sisältää runsaasti hedelmiä ja vihanneksia sekä hieman lihaa. Näin keho saa tarpeeksi emäksisiä, mutta vain hieman happoa muodostavia ruokia.
Valitettavasti jokapäiväinen ruokavalio on yleensä hyvin erilainen. Vaikka keho pystyy kompensoimaan happoylijäämiä jossain määrin, voi olla järkevää tukea happo-emästasapainoa pitkäaikaisten olosuhteiden yhteydessä, jotta voidaan torjua jatkuvaa happoylijäämää.
Art. No.:214
MSM on lyhenne metyyli sulfonilimetaanista, eli orgaanisesta rikkiyhdisteestä. Rikki kehossa: • on proteiinien, hormonien ja orgaanisten happojen komponentti • Parantaa hermoston ja aivojen toimintaa, on vastuussa ihon, hiusten ja kynsien kunnosta • Edistää rikkivajeen regeneroitumista: • Näköongelmat • Hiustenlähtö, huono iho ja kynnet • Krooninen väsymyksen tunne • Nivelten kimmoisuuden menetys
Magnesium Forte on irtotavarana oleva ravintolisä. Magnesium auttaa ylläpitämään elektrolyyttitasapainoa, edistää riittävää energiankäyttöä ja ylläpitää terveitä luita. Se auttaa vähentämään väsymyksen ja uupumuksen tunnetta. Magnesium Jabel on erittäin hyvin imeytyvä orgaaninen magnesiummuoto. Se sisältää yhden omenahappomolekyylin, johon on sitoutunut kaksi magnesiummolekyyliä. Tällä tavoin se luo suuren magnesiumlähteen ja korkean omenahapon biologisen saatavuuden. 3000mg, sisältäen: magnesium - 350mg - 93% VRN ** Viitearvojen ravintoarvo <strong> käyttö </strong> noin 3 g (3 ruokalusikallista, kukin 1g) ravintolisäsekoitusta noin 100-150 ml kylmää vettä tai suosikkijuomaasi, sekoita huolellisesti. Kuluta heti valmistamisen jälkeen. <strong> Huomautukset </strong> säilytä lasten ulottumattomissa.
Dr. Paul Lohmann® tarjoaa rautaa (III) polymaltaattikompleksina jauheena kemiallisesti puhtaana.
Lääkealalla sitä käytetään raudanpuuteanemian hoitoon.
Elintarvikealalla sitä käytetään raudan rikastamiseen.
Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, hiukkaskoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Dr. Paul Lohmann® tarjoaa magnesium-L-hydrogenaspartaatin-2-hydraattia jauheena, hienona granulaattina lääketeollisuuden laatuvaatimusten mukaisesti.
Lääketeollisuudessa sitä käytetään hypomagnesiemian hoitoon.
Elintarviketeollisuudessa sitä käytetään magnesiumin rikastamiseen.
CAS 2068-80-6
EINECS 218-191-6
Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuotteen ja sovellusten kehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, hiukkaskoon, puhtauden tai pH-arvon, säätämisen.
Jälkiainetta seleeniä tarvitaan moniin tärkeisiin toimintoihin ihmisen kehossa. Seleeni edistää muun muassa terveiden hiusten ja kynsien ylläpitämistä, normaalia kilpirauhasen ja immuunijärjestelmän toimintaa sekä solujen suojaamista. Kehon tarvitsee erityisesti seleeniä suurten fyysisten rasitusten ja stressin aikana, vanhemmalla iällä sekä raskauden ja imetyksen aikana. Koska kasvipohjaiset ruoat meidän leveysasteiltamme sisältävät yleensä vähän seleeniä, suosittelemme erityisesti kasvissyöjille ja vegaaneille seleeniä sisältävää ravintolisää, johon vegaaniset tablettimme ilman eläinperäisiä ainesosia tekevät tärkeän panoksen.
Jokainen tabletti sisältää 200 µg puhdasta seleeniä.
Art. No.:188
Dr. Paul Lohmann® tarjoaa sinkkipyrofosfaattia jauheena, kemiallisesti puhtaana hienojauheena.
Teollisuudessa sitä käytetään "valkoisena" kiinteänä voiteluaineena.
CAS 7446-26-6 (vapaa w)
EINECS 231-203-4
Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, hiukkaskoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Ei vain herkullisia, vaan myös äärimmäisen terveellisiä, pistaasipähkinöitä myydään yleensä kuorineen. Ne sisältävät terveellisiä rasvoja, ja ovat hyvä proteiinin, kuidun ja antioksidanttien lähde. Pistaasipähkinät ovat hyvä B6-vitamiinin lähde, joka vaikuttaa mm. hyvinvointiin ja keskittymiskykyyn, parantaa verisuonten kuntoa, näyttelee keskeistä roolia elimistön tarpeellisten kemikaalien poistamisessa ja rauhoittaa tulehduksia. Tutkimukset osoittavat, että ne ovat yksi ravinteikkaimmista pähkinöistä. Antioksidantit taistelevat vapaita radikaaleja vastaan, minkä ansiosta ne hidastavat solujen ikääntymisprosessia ja erilaisten sairauksien mahdollisuutta. Pähkinöissä olevat luteiini ja zeaksantiini tukevat silmien terveyttä. Ne ovat vähemmän kalorisia kuin muut pähkinät, ja niiden lisäetuna on noin 20 %:n proteiinipitoisuus. Ne ovat toisella sijalla mantelien jälkeen. Ne sisältävät myös runsaasti ravintokuitua, joka on tarpeen ruoansulatusjärjestelmän oikean toiminnan kannalta. Pistaasipähkinöissä on runsaasti L-arginiinia, aminohappoa, joka muuttuu elimistössä typpioksidiksi.
Dr. Paul Lohmann® tarjoaa sinkkiglukonaattia jauheena, hienona granulaattina lääketeollisuuden laatuvaatimusten mukaisesti ja ravintolisänä.
Lääketeollisuudessa sitä käytetään sinkin puutteen hoitoon.
Elintarvikealalla sitä käytetään sinkin rikastamiseen.
CAS 4468-02-4 (vapaa w.)
EINECS 224-736-9
Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, hiukkaskoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
MSM on lyhenne metyylisulfonyylimetaanista, eli orgaanisesta rikkiyhdisteestä kehossa: • se on osa proteiineja, hormoneja ja orgaanisia happoja • se parantaa hermoston ja aivojen toimintaa ihon, hiusten ja kynsien kunnossa • se auttaa korjaamaan rikin puutetta. : • Näköongelmat • Hiustenlähtö, huono iho ja kynnet • Kroonisen väsymyksen tunne • Nivelten joustavuuden menetys
Dr. Paul Lohmann® tarjoaa Magnesium Bisglycinaattia jauheena elintarvikelaatuisena sekä ravintolisille. Bisglycinaatit ovat täysin reagoituneita kelaatteja.
Elintarvikekäytössä sitä käytetään magnesiumin rikastamiseen.
CAS 14783-68-7
EINECS 238-852-2
Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuotteen ja sovelluksen kehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, hiukkaskoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Dr. Paul Lohmann® tarjoaa magnesiumsulfaatin jauheena, kiteinä elintarvike-/lääke-/kemiallisessa puhtaassa laadussa sekä ravintolisille.
Lääketieteellisissä sovelluksissa sitä käytetään hypomagnesemian hoitoon.
Elintarvikkeissa sitä käytetään magnesiumin rikastamiseen. Teollisissa sovelluksissa erikoistyyppisiä käytetään jäljelle jäävän veden poistamiseen pääasiassa nestemäisistä orgaanisista materiaaleista.
CAS 22189-08-8 \ 10034-99-8
EINECS 231-298-2
Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, hiukkaskoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Dr. Paul Lohmann® tarjoaa magnesiumkarbonaattia jauheena, rakeina elintarvike-/lääke-/kemiallisessa puhtaassa laadussa sekä ravintolisille.
Lääketieteellisissä sovelluksissa sitä käytetään hypomagnesemian hoitoon.
Elintarvikkeissa sitä käytetään happosäätelijänä, paakkuuntumisen estäjänä ja magnesiumin rikastamiseen.
Teollisissa sovelluksissa sitä käytetään lasikeraamien ja emaljien tuotannossa sekä virtaushäiriöiden ehkäisyyn.
CAS 12125-28-9 / 39409-82-0
EINECS 235-192-7
Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuotteen ja sovellusten kehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, hiukkaskoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Dr. Paul Lohmann® tarjoaa magnesiumsitraattia jauheena, mikronisoituna jauheena ja rakeina elintarvike-/lääke-/kemiallisessa puhtaassa laadussa sekä ravintolisille.
Lääketieteellisissä sovelluksissa sitä käytetään hypomagnesemian hoitoon.
Elintarvikkeiden sovelluksissa sitä käytetään magnesiumin rikastamiseen.
CAS 3344-18-1 \ 153531-96-5
EINECS 222-093-9
Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, partikkelikoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Ei vain maukkaat pistaasit, vaan myös äärimmäisen terveelliset, myydään yleensä kuorissa. Ne sisältävät terveellisiä rasvoja, ovat hyvä proteiinin, kuidun ja antioksidanttien lähde. Pistaasit ovat hyvä B6-vitamiinin lähde, joka mm. vaikuttaa mielialaan ja keskittymiskykyyn, parantaa verisuonten kuntoa, näyttelee avainroolia kehon tarpeellisten kemikaalien poistamisessa ja lievittää tulehdusta. Tutkimukset osoittavat, että ne ovat yksi ravinteikkaimmista pähkinöistä. Antioksidantit taistelevat vapaita radikaaleja vastaan, minkä ansiosta ne hidastavat solujen ikääntymisprosessia ja vähentävät erilaisten sairauksien riskiä. Pähkinöissä olevat luteiini ja zeaksantiini tukevat silmien terveyttä. Pistaasit ovat vähemmän kaloreita kuin muut pähkinät, ja niiden lisäetu on noin 20 %:n proteiinipitoisuus. Ne ovat toisella sijalla mantelien jälkeen.