Tuotteet hakusanalla absalon bmc (3)

Natriumlaktaatti

Natriumlaktaatti

on maitohapon natriumsuola. Natriumlaktaatti kuuluu ihon kosteuttavien aineiden ryhmään, joka ylläpitää ihon omaa kosteutta ja edistää hieman hapanta pH-arvoa. Aineet (glyseriini, urea ja orgaaninen happo) muodostavat yhdessä luonnollisen kosteustekijän (NMF). EU:ssa natriumlaktaatti tunnetaan elintarvikelisäaineena E 325. Suola liukenee helposti veteen. Neste on lähes väritöntä ja lähes ilman hajua tai makua. Natriumlaktaattia on saatavilla myös eri pitoisuuksina (50 % / 60 %), tarvittaessa säädetyllä pH-arvolla. Laatu: 50 %, 50 % pH 5.5, 60 % Ulkonäkö: kirkas tai valkoinen CAS-numero: 72-17-3 INCI: Natriumlaktaatti Kestävyys: 2 vuotta Säilytys: tulee säilyttää viileässä, kuivassa ja valolta suojatussa paikassa, tiiviissä pakkauksessa
Natriumasetatti

Natriumasetatti

Natriumasetatti on etikkahapon natriumsuola, joka saadaan aikaan etikkahapon ja natriumyhdisteen reaktiolla. Se on väritön suola, jolla on heikko etikan haju, ja se liukenee hyvin veteen, mutta huonosti alkoholiin. Kun kyllästetty natriumasetattiliuos kiteytyy, syntyy lämpöä. Käyttö: Elintarvikkeet: * Happosäätelijä * Säilöntäaine Kosmetiikka: * Puskuri * Perushajun peittäminen Teknisesti: * Käsilämmittimien valmistus * Energiavarasto CAS (trihydraatti): 6131-90-4 CAS (vedetön): 127-09-3 Säilytys: viileässä, kuivassa, valolta suojattuna, suljetuissa astioissa Elintarvikelisäaine: E262 Yhdisteen kaava: C2H3NaO2
D-Panthenoli

D-Panthenoli

D-Panthenoli tai Dexpanthenoli on B-vitamiinin esiaste ja pantoteenihapon kuuluva alkoholi. Viskositeetti on keltainen tai kirkas tuote, joka tuotetaan synteettisesti. Se on herkkä korkeille lämpötiloille ja tulisi käsitellä pH-arvolla neljästä kuuteen. D-Panthenoli liukenee helposti veteen ja etanoliin, mutta ei liukene rasvoihin ja öljyihin. Ihmisen keho muuntaa D-Panthenolin B5-vitamiiniksi. CAS-numero: 81-13-0 EINECS: 201-327-3 Kestävyys: 2 vuotta Säilytys: tulisi säilyttää viileässä, kuivassa ja valolta suojatussa paikassa alkuperäispakkauksessa.