Tuotteet hakusanalla accraply com (3)

Soijaproteiinikonsentraatti VEGACON® 70, Soijaproteiinikonsentraatti, Soijaproteiini

Soijaproteiinikonsentraatti VEGACON® 70, Soijaproteiinikonsentraatti, Soijaproteiini

Soijaproteiinikonsentraatti VEGACON 70 on täysipainoinen soijaproteiini, joka on valmistettu geenimuuntamattomista soijapavuista (NON-GMO). Erityisen prosessin avulla poistetaan sulamattomat hiilihydraatit. VEGACON 70:llä on korkea proteiinipitoisuus ja se tukee proteiinien ruoansulatusta. VEGACON 70:ää käytetään lihatuotteissa, makkarassa, pastassa, kasvisvalmisruoissa, kastikkeissa ja vauvanruoassa. Ruokavalioelintarvikkeissa ja dieettilimsseissä sitä käytetään proteiinipitoisuuden lisäämiseen. VEGACON 70 emulgoi, stabiloi ja sillä on korkea rasvansitomiskyky. Se parantaa rakennetta, pidentää säilyvyyttä ja soveltuu elintarvikkeiden rikastamiseen proteiinilla.
Askorbiinihappo

Askorbiinihappo

Tarjoamme askorbiinihappoa taatulla laadulla, vakailla hinnoilla ja asianmukaisesti pakattuna kuljetusta varten. Tarvitsetko neuvoja tuotteen valinnassa tai etsitkö sopivaa korvaavaa tuotetta? Sovellus- ja tuoteasiantuntijamme auttavat mielellään! Kokemuksemme ja syvällinen tietämyksemme erikoiskemikaalien ja -ainesosien alalla varmistaa, että olemme hyvin varustautuneita tukemaan sekä asiakkaitamme että toimittajiamme tuote- ja sovellusasiantuntemuksella. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja!
Rasvattomaksi käsitelty Soijalesitiini LECIFINE 100

Rasvattomaksi käsitelty Soijalesitiini LECIFINE 100

Rasvattomaksi käsitelty soijalesitiini LECIFINE 100 on rasvattomaksi käsitelty soijalesitiini, joka on valmistettu geenimuuntamattomista soijapavuista (NON-GMO). LECIFINE 100:aa käytetään hienoissa leivonnaisissa, kekseissä, vohveleissa, pikatuotteissa, kaakaojauheessa ja hiivataikina-valmisseoksissa. LECIFINE 100 parantaa rasvan jakautumista ja mahdollistaa tasaisen paahtamisen. Lisäksi se antaa hienomman murun, pidentää tuoreutta ja lisää leivonnaisten tilavuutta. LECIFINE 100:lla on korkea fosfolipidipitoisuus, ja se on luonnollinen emulgointiaine, joka tekee taikinasta helpommin käsiteltävän ja pehmeämmän.