Tuotteet hakusanalla amberin spagetti (27)

Täydellinen spagettia ja souffléta varten!

Täydellinen spagettia ja souffléta varten!

Kookosöljyllä Alhainen kolesterolipitoisuus Ei maitotuotteita _ Laktoositon _ Gluteeniton _ Soijaton _ Tasainen sulaminen
pasta - spagetti - kyynärpäät - kuskusi

pasta - spagetti - kyynärpäät - kuskusi

Durumvehnä pasta, huippulaatu, saatavilla eri muodoissa 250 g - 400 g - 500 g - 1 kg Alkuperä: Turkki ja Tunisia.
Barilla Pasta

Barilla Pasta

Barilla Pasta
Munanuudelit

Munanuudelit

Tuoremunasta valmistetut tagliatelle ovat pitkän muotoisia pastoja, jotka ovat tunnettuja ympäri maailmaa koostumuksestaan, maustaan ja koosta. Ne ovat synonyymi emilian keittiölle, ja ne ovat erittäin monikäyttöisiä, ja niitä voidaan käyttää lukemattomissa valmistuksissa. Ne sopivat erinomaisesti ragùn (lihakastikkeen), sienikastikkeen tai tryffelikastikkeen kanssa, ja ne ovat yhtä herkullisia myös yksinkertaisten tomaattikastikkeiden kanssa.
Suolakurkku

Suolakurkku

suolakurkut tilaa meiltä
Warda Pasta

Warda Pasta

Warda-brändin pasta, laadun ja tunisialaisen perinteen symboleita.
Munanuudelit

Munanuudelit

Munanuudelit, nopea kypsennys, pronssilla vedetty, 100 % italialaista viljaa, tuoreita italialaisia munia.
Pasta Munakoisoilla ja Tomaateilla - Suolainen

Pasta Munakoisoilla ja Tomaateilla - Suolainen

PASTA MUURAHAISET JA TOMATIT - SUOLAINEN
Marinoidut Paprikat

Marinoidut Paprikat

Marinoidut Chili-paprikat Ref: SAL046 Tilavuus: 180 ml
Voi-pastat

Voi-pastat

Vehnäjauho, voi (32%), munat, sokeri ja maito KÄSITTELY: Paistettu.
Makaroni/Pasta

Makaroni/Pasta

Jagada tekee yhteistyötä hollantilaisten ja turkkilaisten spagetti- ja pastatuottajien kanssa. Tuotteemme on valmistettu 100 % durumvehnäsemolasta laatustandardien mukaisesti.
Ananas

Ananas

Ananas eri viipaleina Tarjoamme kaikki yleiset lajikkeet 'Choice'-laadussa säilykkeenä, ja lajikkeet 'Queen Victoria' ja 'MD2' pakastettuna. Saatavilla on erilaisia pakkausvaihtoehtoja.
Sipulipannukakut

Sipulipannukakut

Pakastetuotteet esipaistettu, 82g Ainesosat: Vehnäjauho, kasviöljyt ja -rasvat kovettamattomat (kestävä palmuöljy, rypsiöljy), vesi, munat, sipuli USA 8%, tärkkelys, vähärasvainen maitojauhe, juusto, soijajauho, makuaineet (E621), suola, sitojat (E466), sokeri, hiiva, mausteet. Chüechli suoraan pakastimesta pellille. Laita kylmään uuniin. Paista: 200°C, noin 25 minuuttia. Säilytyslämpötila: min.-18°C, sulatuksen jälkeen ei saa pakastaa uudelleen. Allergiatieto: Sisältää gluteenia, maitoa, munia, soijaa.
Ananaksenvihreä

Ananaksenvihreä

La Perla Ananasta Raastettuna, omassa mehussaan, 3.100 ml Toimittaja ei tarjoa yksityiskohtaista tuotekuvausta. KOKO: 3.100 ml MERKKI: La Perla RESEPTI: omassa mehussaan
Kenkäperunat

Kenkäperunat

Kokeile ohuiksi leikattuja ranskalaisia perunoita, kuivia ja rapeita, täynnä aitojen ranskalaisten perunoiden intensiivistä makua.
Vadelmatorttu

Vadelmatorttu

Klassiset vadelma-tortut
Kinkku Juusto Bokit

Kinkku Juusto Bokit

Salaatti, tomaatti, sipulit; kalkkunakinkku, juusto
Aniksipikkuleipä

Aniksipikkuleipä

Nämä herkulliset neliönmuotoiset korsikalaiset keksit, joissa on anisjyviä, on pakattu perheille ja herkkusuille sopivaan pakkaukseen. Paino: 1 kilon pakkaus Ainesosat: Vehnäjauho, Sokeri, Auringonkukkaöljy, Munat, Anisjyvät 2% Säilytys: Säilytettävä kuivassa ja lämpöltä suojattuna Ravintosisältö: 100 g Energia: 2008 kJ (478 kcal) Rasvat: 19 g Tyydyttyneet rasvahapot: 1,9 g Hiilihydraatit: 69 g josta Sokerit: 29 g Proteiinit: 6,8 g Suola: 0,42 g
Sardiinit Tomaattikastikkeessa

Sardiinit Tomaattikastikkeessa

Sardiinit Tomaattikastikkeessa Paino: 100g
Orangettes

Orangettes

Sokeroinut appelsiininkuori, joka on päällystetty 70 % tummalla suklaalla. Tarjotaksemme poikkeuksellisia tuotteita valitsemme parhaat raaka-aineet. Nettopaino (G): 100
Mantelimajoneesi

Mantelimajoneesi

Clizia on herkkä kasviperäinen majoneesimme, joka on valmistettu sicilianmantelista. Manteli on herkullisen pehmeän ja hienostuneen kerman pääosassa, vaihtoehtona klassiselle majoneesille. Kaikki sicilianmantelimme tuoksu ja extra-neitsytoliivimme intensiivinen maku kohtaavat tunnetun kastikkeen vegaanisessa versiossa.
Täydellinen spagettia ja souffléta varten!

Täydellinen spagettia ja souffléta varten!

Kovajuuston maku Kasviperäisillä rasvoilla Alhainen kolesterolin ja tyydyttyneiden rasvojen määrä
Tortellini Mignon

Tortellini Mignon

Liha-tortellini mignon ovat italialaisen ruokaperinteen käsityötaidon mestariteos, Emilia-Romagnan gastronomisen kulttuurin symboli. Taikina kaulitaan mahdollisimman ohueksi, mikä antaa näille pienille ja tyylikkäille tortellineille ainutlaatuista keveyttä ja herkkyyttä. Täyte on tasapaino liha, keitetty kinkku, mortadella ja ripaus muskottipähkinää. Jokainen ainesosa on valittu ja annosteltu takaamaan voimakas ja maukas lopputulos.
Munanuudelit

Munanuudelit

Tuoremunasta valmistetut tagliatelle ovat pitkän muotoisia pastoja, jotka ovat tunnettuja ympäri maailmaa koostumuksestaan, maustaan ja koostaaan. Ne ovat synonyymi emilian keittiölle, ja ne ovat erittäin monikäyttöisiä, ja niitä voidaan käyttää lukemattomissa valmistuksissa. Ne sopivat erinomaisesti ragùn (lihakastikkeen), sienikastikkeen tai tryffelikastikkeen kanssa, ja ne ovat yhtä herkullisia yksinkertaisten tomaattikastikkeiden kanssa.
Ravioloni Sardi

Ravioloni Sardi

Suuret sardi-raviolit ovat täytetty ricottajuustolla (pehmeä juusto) ja sitruunalla, ja ne ilmentävät Välimeren makujen yksinkertaisuutta ja puhtautta, tarjoten raikkaan ja hienostuneen kulinaarisen kokemuksen. Tämä ravioli edustaa täydellistä harmoniaa ricottan makeuden ja pehmeyden sekä sitruunan elävän raikkauden sitruksisen maun välillä, joka on kääritty herkulliseen taikinakuoreen.
Munanuudelit

Munanuudelit

Munanuudelit, valmistettu tuoreista munista pronssilla vedettynä, 100% italialaista viljaa - 100% Made in Italy
Parsakaali

Parsakaali

Parsakaali eri paloina Parsakaali (Aspargus officinalis L.) on kestävä, monivuotinen viljelykasvi, jonka valkoisia tai vihreitä versoja (varsia) käytetään vihanneksina. Tarjoamme seuraavan valikoiman: valkoinen/vihreä erilaisia pituuksia ja halkaisijoita Varsia Paloja ilman kärkiä (keskipalat) Paloja kärjillä (kärjet & palat) Kärjet