Dr. Paul Lohmann® tarjoaa ammoniumformia kiteisenä jauheena kemiallisesti puhtaana.
Teollisissa sovelluksissa sitä käytetään ammoniakin lähteenä ja reduktiivisessa aminoinnissa Leuckart-Wallachin mukaan.
CAS 540-69-2
EINECS 208-753-9
Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuotteen ja sovelluksen kehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tilavuuspainon, kostutettavuuden, hiukkaskoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Alumiinihydroksidi, valkoinen kiinteä aine, on tyypillinen amfoteerinen hydroksidi, joka ei liukene veteen, mutta liukenee happoon tai emäksiseen liuokseen. Sitä voidaan muuntaa alumiinioksidiksi kuumentamalla ilmakehässä vedenpoistamiseksi, mikä on tärkeää alumiinioksidin tuotannossa. Alumiinihydroksidi on laajasti käytetty kemiallinen tuote, ja sitä käytetään pääasiassa muovien ja polymeerien täyteaineena, pehmeänä palonestoaineena ja sitojana, epoksihartsin täyteaineena, hammastahnan täyteaineena, lasin ainesosana sekä paperin värifillerinä ja pinnoitteena. Sitä voidaan myös käyttää rikkihapon, alumiinin, alun, alumiinifluoridin ja natriumalumiinin tuotantoon sekä molekyylisiivilän synteesiin. Alumiinihydroksidin geeli ja kuiva geeli voivat olla käytössä lääketieteessä antasideina, jotka neutraloivat mahalaukun happoa ja suojaavat haavaumia mahalaukun ja pohjukaissuolen haavaumataudin sekä liiallisen happamuuden hoidossa.
on maitohapon natriumsuola. Natriumlaktaatti kuuluu ihon kosteuttavien aineiden ryhmään, joka ylläpitää ihon omaa kosteutta ja edistää hieman hapanta pH-arvoa. Aineet (glyseriini, urea ja orgaaninen happo) muodostavat yhdessä luonnollisen kosteustekijän (NMF). EU:ssa natriumlaktaatti tunnetaan elintarvikelisäaineena E 325. Suola liukenee helposti veteen. Neste on lähes väritöntä ja lähes ilman hajua tai makua. Natriumlaktaattia on saatavilla myös eri pitoisuuksina (50 % / 60 %), tarvittaessa säädetyllä pH-arvolla.
Laatu: 50 %, 50 % pH 5.5, 60 %
Ulkonäkö: kirkas tai valkoinen
CAS-numero: 72-17-3
INCI: Natriumlaktaatti
Kestävyys: 2 vuotta
Säilytys: tulee säilyttää viileässä, kuivassa ja valolta suojatussa paikassa, tiiviissä pakkauksessa
Syringihappo on luonnollinen yhdiste fenolihappojen luokassa. Se on yleinen kasvimetaboliitti ja sitä löytyy monista luonnon lähteistä, kuten pähkinöistä, oliiveista, kurpitsansiemenistä, hunajasta, punaviinistä ja monista muista. Sitä on myös käytetty perinteisessä lääketieteessä kengurupuun (Ardisia elliptica) ja muiden uutteista.
Cat. Nr:NST-10-42
CAS:530-57-4
Puhdistus:98% (HPLC)
Molekyylikaava:C9H10O5
Molekyylipaino:198,17
AMINOMIL-V on kasvien aineenvaihdunnan kasvi-integraattori, jolla on välitön vaikutus. Se näyttelee keskeistä roolia kasvien fysiologiassa, osallistuen proteiinien ja klorofyllin muodostumiseen. Se myös helpottaa makro- ja mikroravinteiden siirtymistä kasvin sisälle.
AMINOMIL-V lisää kasvien vastustuskykyä haitallisille olosuhteille, kuten liialliselle kylmyydelle ja kuumuudelle, fitotoksisuuden ongelmille, tuholaisille tai sairauksille. Mukana olevat aminohapot imeytyvät nopeasti juurten kautta, mikä parantaa veden ja ravinteiden kulkeutumista kasviin ja siten lisää lehtimassaa.
MAATALOUDELLISET EDUT
• Kasvien aineenvaihdunnan kasvi-integraattori, jolla on välitön vaikutus.
• Osallistuu proteiinien ja klorofyllin muodostumiseen.
• Helpottaa makro- ja mikroravinteiden siirtymistä kasvin sisälle.
• Lisää kasvien vastustuskykyä haitallisille olosuhteille.
Pakkaukset:
• 1000 L
• 20 L
• 10 L
• 5 L
Vapaat aminohapot: 12% p/p
Kokonaisnitrogeeni (N): 8% p/p
Amoniakkinen typpi (N): 4% p/p
Orgaaninen typpi (N): 4% p/p
Orgaaninen aine kalcinoinnissa: 50% p/p
Orgaaninen hiili (Corg): 24% p/p
Corg/Norg-suhde: 6% p/p
Kuiva jäämä: 58% p/p
Ph: 6 p/p
Tiheys (gr/cc): 1,25 p/p
Imidatsoliini on luonnollisiin öljyihin ja amiineihin perustuva kationinen pinta-aktiivinen aine. Aineen molekyylit muodostavat ohuen kalvon pinnalle, mikä tekee sen potentiaalista positiivisemman. Samalla korroosion nopeus hidastuu tai sen kulku pysähtyy kokonaan. Se vähentää öljyn korroosiotoimintaa, liukenee hyvin syövyttävään ympäristöön. Se ei saastuta metallipintaa eikä sillä ole tuhoavaa vaikutusta siihen.
Tiheys 20 °C:ssa, g/cm3: 0,95-1,03
Ulkonäkö: homogeeninen viskoosi neste vaaleankeltaisesta ruskeaan
Aktiivisen aineen massapitoisuus: vähintään 98%
Viskositeetti -40 °C:ssa: enintään 500 mm/s
Amiiniluku: 155-210 mg KOH/g
Kuvaus • Erittäin tehokkaiden korroosionestoaineiden komponentti;
• komponentti, joka muuttaa nesteiden reologisia ominaisuuksia;
• lisäaine tien bitumiin parantamaan niiden tarttuvuutta happamiin kiviin;
• pesuaineiden, desinfiointiaineiden komponentti;
• antistaattinen ja tekstiilien pehmentäjä tekstiiliteollisuudessa;
• emulgointiaine erilaisille
Monohydraattimuodossa 30 % rautasulfaattiliuos on sementtiteollisuuden suosima ratkaisu kuusivalenttisen kromin vähentämiseen. Tämä tuote tarjoaa luotettavimman ja puhtaimman vaihtoehdon sementinvalmistajille verrattuna muihin markkinoilla oleviin vaihtoehtoihin. Rautasulfaatilla on myös kaupallista käyttöä lannoitteiden tuottajien markkinoilla.
Dr. Paul Lohmann® tarjoaa ammoniumformiaattia kiteisenä jauheena kemiallisesti puhtaana.
Teollisissa sovelluksissa sitä käytetään ammoniakin lähteenä ja reduktiivisessa amiinioksidaatiossa Leuckart-Wallach -menetelmän mukaan.
CAS 540-69-2
EINECS 208-753-9
Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, hiukkaskoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Dr. Paul Lohmann® tarjoaa sinkkibisglycinaatteja jauheena elintarvikelaatuisena ja ravintolisille.
Bislgycinaatit ovat täysin reagoituneita kelaatteja.
Elintarvikekäytössä niitä käytetään sinkin rikastamiseen.
CAS 14281-83-5
EINECS 238-173-1
Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, partikkelikoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Dr. Paul Lohmann® tarjoaa Magnesium Bisglycinaattia jauheena elintarvikelaatuisena sekä ravintolisille. Bisglycinaatit ovat täysin reagoituneita kelaatteja.
Elintarvikekäytössä sitä käytetään magnesiumin rikastamiseen.
CAS 14783-68-7
EINECS 238-852-2
Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuotteen ja sovelluksen kehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, hiukkaskoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Dr. Paul Lohmann® tarjoaa magnesiumsitraattia jauheena, mikronisoituna jauheena ja rakeina elintarvike-/lääke-/kemiallisessa puhtaassa laadussa sekä ravintolisille.
Lääketieteellisissä sovelluksissa sitä käytetään hypomagnesemian hoitoon.
Elintarvikkeiden sovelluksissa sitä käytetään magnesiumin rikastamiseen.
CAS 3344-18-1 \ 153531-96-5
EINECS 222-093-9
Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, partikkelikoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Natriumasetatti on etikkahapon natriumsuola, joka saadaan aikaan etikkahapon ja natriumyhdisteen reaktiolla. Se on väritön suola, jolla on heikko etikan haju, ja se liukenee hyvin veteen, mutta huonosti alkoholiin. Kun kyllästetty natriumasetattiliuos kiteytyy, syntyy lämpöä.
Käyttö:
Elintarvikkeet:
* Happosäätelijä
* Säilöntäaine
Kosmetiikka:
* Puskuri
* Perushajun peittäminen
Teknisesti:
* Käsilämmittimien valmistus
* Energiavarasto
CAS (trihydraatti): 6131-90-4
CAS (vedetön): 127-09-3
Säilytys: viileässä, kuivassa, valolta suojattuna, suljetuissa astioissa
Elintarvikelisäaine: E262
Yhdisteen kaava: C2H3NaO2
Rosmariinihappo on luonnollinen yhdiste polyfenoliyhdisteiden luokassa. Sitä löytyy rosmariinista (Salvia rosmarinus L.), josta sen nimi on johdettu, mutta sitä voi myös löytää mintusta, salvasta sekä muista kulinaarisista mausteista ja yrteistä.
Katalooginumero: NST-10-26
CAS: 20283-92-5
Puhdistus: 98 % (HPLC)
Molekyylikaava: C18H16O8
Molekyylipaino: 360,31
AMINOMIL-V on välitön kasvimetabolian stimulantti. Se näyttelee keskeistä roolia kasvien fysiologiassa ja osallistuu proteiinien ja klorofyllin muodostumiseen. Se helpottaa myös makro- ja mikro ravinteiden pääsyä kasviin.
AMINOMIL-V lisää kasvien vastustuskykyä epäsuotuisille olosuhteille, kuten liialliselle kylmyydelle ja kuumuudelle, fytotoksisuuden ongelmille, tuholaisille ja taudeille. Sen sisältämät aminohapot mahdollistavat paremman veden ja ravinteiden kuljetuksen kasviin ja siten suuremman lehtimassan.
MAATALOUDEN EDUT
- Välitön kasvimetabolian stimulantti.
- Osallistuu proteiinien ja klorofyllin muodostumiseen.
- Helpottaa makro- ja mikro ravinteiden pääsyä kasviin.
- Lisää kasvien vastustuskykyä epäsuotuisille olosuhteille.
Pakkaukset:
- 1000 L
- 20 L
- 10 L
- 5 L
Vapaat aminohapot: 12% p/p
Kokonaistyppi (N): 8% p/p
Ammoniumtyppi (N): 4% p/p
Orgaaninen typpi (N): 4% p/p
Orgaaninen aine poltossa: 50% p/p
Orgaaninen hiili (corg): 24% p/p
Corg/Norg-suhde: 6% p/p
Kuiva jäämä: 58% p/p
pH: 6 p/p
Tiheys (gr/cc): 1,25 p/p