Tuotteet hakusanalla antihistamiini (16)

Astaksantiini

Astaksantiini

Voit löytää tekniset tiedot verkkosivuiltamme. Kysymyksissä ja lisäkysymyksissä voit lähettää meille viestin.
Antioksidaatio

Antioksidaatio

RoxFox® Tuotteen suojaus rosmariinilla Makkaratuotteet, salaattikastikkeet, herkkutuotteet tai valmisruoat - mitä tahansa se onkin, kuluttajat arvostavat tuoreita, visuaalisesti täydellisiä elintarvikkeita. Optimoi tuotteen laatu ja tuoreus RoxFox®-tuotteilla. Samalla varmista värin vakaus ja valitse maksimaalinen tuotteen suojaus. RoxFox® on saatavilla vesiliukoisina tai öljyliukoisina vaihtoehtoina, sekä E-numero vapaana varianttina "N". N luonnollinen RoxFox®-tuotteilla W-N ja O-N on molemmilla harmoninen makuprofiili, ja ne tarjoavat myös antioksidanttista potentiaalia. RoxFox® W-N:n ja RoxFox® O-N:n käytön yhteydessä ei tarvitse ilmoittaa muuta kuin mauste tai mausteen uute. Näin ollen E-numeron ilmoittaminen Saksan elintarvikelisäaineita koskevan asetuksen (ZZulV) mukaan ei ole tarpeen. RoxFox®-edut: - Tuotteen laadun optimointi - Optimaalinen värivakaus - Optimaalinen vaikuttavien aineiden jakautuminen - Käyttö suolaliuos sovelluksissa - Käyttö öljy- ja rasvapitoisissa tuotteissa - Estää rasvan itseoksidoitumista
Bamipiinilaktaatti - 61670-09-5; Aktiivinen lääkeaine; antihistamiini

Bamipiinilaktaatti - 61670-09-5; Aktiivinen lääkeaine; antihistamiini

Bamipin on ensimmäisen sukupolven antihistamiineihin kuuluva antihistamiini- ja kutinaa lievittävä aine, jota käytetään geelin muodossa hyönteisten pistoista johtuvien oireiden hoitoon. Antikolinergiset vaikutukset perustuvat histamiinin H1-reseptorien antagonismiin. Lääkettä annostellaan geelinä ohuena kerroksena useita kertoja päivässä. Lisäksi viilentävä vaikutus lievittää hyönteisten pistoista aiheutuvia vaivoja. Nimi: Bamipin-laktaatti CAS-numero: 61670-09-5 Indikaatio: antihistamiini
Natrium (Na)

Natrium (Na)

Natrium 99% kemiallisesti puhdasta, alumiinikoostumuksessa tai öljytty. Toimitamme 100 g:sta 1,7 kg:aan lohkoja nopeasti ja luotettavasti Bonnin varastostamme.
Glutationi

Glutationi

Aminohapot
MAGNESIUMSITRAATTI

MAGNESIUMSITRAATTI

MAGNESIUMSITRAATTI FREY Nutritionilta - Korkealaatuiset magnesiumkapselit optimaalista imeytymistä ja vaikutusta varten.
Beta-alaniini

Beta-alaniini

Raaka-aine Beta-Alaniini Ravintolisille
Natriumasetatti

Natriumasetatti

Natriumasetatti on etikkahapon natriumsuola, joka saadaan aikaan etikkahapon ja natriumyhdisteen reaktiolla. Se on väritön suola, jolla on heikko etikan haju, ja se liukenee hyvin veteen, mutta huonosti alkoholiin. Kun kyllästetty natriumasetattiliuos kiteytyy, syntyy lämpöä. Käyttö: Elintarvikkeet: * Happosäätelijä * Säilöntäaine Kosmetiikka: * Puskuri * Perushajun peittäminen Teknisesti: * Käsilämmittimien valmistus * Energiavarasto CAS (trihydraatti): 6131-90-4 CAS (vedetön): 127-09-3 Säilytys: viileässä, kuivassa, valolta suojattuna, suljetuissa astioissa Elintarvikelisäaine: E262 Yhdisteen kaava: C2H3NaO2
L-Lysiini

L-Lysiini

L-Lysiini HCl, fermentoitu, paakkuuntumisenestoaine
Sienijauhe

Sienijauhe

Sienijauheet / Puhtaat sienijauheet, joissa on D-vitamiinia tai B12-vitamiinia.
L-Tryptofaani

L-Tryptofaani

L-Tryptofaani edistää rentouttavaa unta ja lisää päivittäistä energiaa. L-Tryptofaanilla on kyky muuttua kehossa serotoniiniksi. Tämä toimii lähtöaineena unta edistävälle hormonille melatoniinille. Tryptofaania on muun muassa Saksassa hyväksytty lääkkeeksi unihäiriöiden hoitoon. L-Tryptofaani on reseptivapaa lääke, ja suositeltu annos on 500 mg.
Antioksidaatio

Antioksidaatio

RoxFox® Tuotteen suojaus rosmariinilla Makkaratuotteet, salaattikastikkeet, herkkutuotteet tai valmisruoat - mitä tahansa se onkin, kuluttajat arvostavat tuoreita, visuaalisesti täydellisiä elintarvikkeita. Optimoi tuotteen laatu ja tuoreus RoxFox®-tuotteilla. Samalla varmista värin vakaus ja valitse maksimaalinen tuotteen suojaus. RoxFox® on saatavilla vesiliukoisina tai öljyliukoisina vaihtoehtoina, sekä E-numero vapaana vaihtoehtona "N". N luonnollinen RoxFox®-tuotteilla W-N ja O-N on molemmilla harmoninen makuprofiili, ja ne tarjoavat myös antioksidanttista potentiaalia. RoxFox® W-N:n ja RoxFox® O-N:n käytön yhteydessä ei tarvitse ilmoittaa muuta kuin mauste tai mausteen uute. Näin ollen E-numeron ilmoittaminen Saksan elintarvikelisäaineita koskevan asetuksen (ZZulV) mukaan ei ole tarpeen. RoxFox®-edut: - Tuotteen laadun optimointi - Optimaalinen värivakaus - Optimaalinen vaikuttavien aineiden jakautuminen - Käyttö suolaliuos sovelluksissa - Käyttö öljy- ja rasvapitoisissa tuotteissa - Estää rasvan itseoksidoitumista
Bamipin Laktaatti - 61670-09-5; Aktiivinen Lääkeaine; Antihistamiini

Bamipin Laktaatti - 61670-09-5; Aktiivinen Lääkeaine; Antihistamiini

Bamipin on ensimmäisen sukupolven antihistamiineihin kuuluva antiallerginen ja kutinaa lievittävä vaikuttava aine, jota käytetään geelin muodossa hyönteisten pistoista johtuvien oireiden lievittämiseen. Antikolinergiset vaikutukset perustuvat histamiini-H1-reseptorien antagonismiin. Geelinä annosteltavaa lääkettä levitetään ohuesti useita kertoja päivässä. Lisäksi näin saavutettu viilentävä vaikutus lievittää hyönteisten pistoista johtuvia vaivoja. Nimi: Bamipinlaktat CAS-numero: 61670-09-5 Indikaatio: Antihistamiini
Bamipiini-laktaatti - 61670-09-5; Aktiivinen lääkeaine; antihistamiini

Bamipiini-laktaatti - 61670-09-5; Aktiivinen lääkeaine; antihistamiini

Bamipiini on ensimmäisen sukupolven antihistamiineihin kuuluva anti-allerginen ja antipruriittinen aine, jota käytetään geelin muodossa hyönteisten puremien oireenmukaiseen hoitoon. Antikolinergiset vaikutukset perustuvat histamiini H1 -reseptorien antagonismiin. Lääkettä, jota annostellaan geelinä, levitetään ohuelti useita kertoja päivässä. Lisäksi näin välitetty viilentävä vaikutus lievittää hyönteisten puremista aiheutuvia epämukavuuksia. Nimi: Bamipiini Laktaatti CAS-numero: 61670-09-5 Indikaatio: antihistamiini
L-Selenometioniini

L-Selenometioniini

L-Selenometioniini 0,5 %
Natriumlaktaatti

Natriumlaktaatti

on maitohapon natriumsuola. Natriumlaktaatti kuuluu ihon kosteuttavien aineiden ryhmään, joka ylläpitää ihon omaa kosteutta ja edistää hieman hapanta pH-arvoa. Aineet (glyseriini, urea ja orgaaninen happo) muodostavat yhdessä luonnollisen kosteustekijän (NMF). EU:ssa natriumlaktaatti tunnetaan elintarvikelisäaineena E 325. Suola liukenee helposti veteen. Neste on lähes väritöntä ja lähes ilman hajua tai makua. Natriumlaktaattia on saatavilla myös eri pitoisuuksina (50 % / 60 %), tarvittaessa säädetyllä pH-arvolla. Laatu: 50 %, 50 % pH 5.5, 60 % Ulkonäkö: kirkas tai valkoinen CAS-numero: 72-17-3 INCI: Natriumlaktaatti Kestävyys: 2 vuotta Säilytys: tulee säilyttää viileässä, kuivassa ja valolta suojatussa paikassa, tiiviissä pakkauksessa