RoxFox®
Tuotteen suojaus rosmariinilla
Makkaratuotteet, salaattikastikkeet, herkkutuotteet tai valmisruoat - mitä tahansa se onkin, kuluttajat arvostavat tuoreita, visuaalisesti täydellisiä elintarvikkeita. Optimoi tuotteen laatu ja tuoreus RoxFox®-tuotteilla. Samalla varmista värin vakaus ja valitse maksimaalinen tuotteen suojaus.
RoxFox® on saatavilla vesiliukoisina tai öljyliukoisina vaihtoehtoina, sekä E-numero vapaana vaihtoehtona "N".
N luonnollinen
RoxFox®-tuotteilla W-N ja O-N on molemmilla harmoninen makuprofiili, ja ne tarjoavat myös antioksidanttista potentiaalia. RoxFox® W-N:n ja RoxFox® O-N:n käytön yhteydessä ei tarvitse ilmoittaa muuta kuin mauste tai mausteen uute. Näin ollen E-numeron ilmoittaminen Saksan elintarvikelisäaineita koskevan asetuksen (ZZulV) mukaan ei ole tarpeen.
RoxFox®-edut:
- Tuotteen laadun optimointi
- Optimaalinen värivakaus
- Optimaalinen vaikuttavien aineiden jakautuminen
- Käyttö suolaliuos sovelluksissa
- Käyttö öljy- ja rasvapitoisissa tuotteissa
- Estää rasvan itseoksidoitumista
RoxFox®
Tuotteen suojaus rosmariinilla
Makkaratuotteet, salaattikastikkeet, herkkutuotteet tai valmisruoat - mitä tahansa se onkin, kuluttajat arvostavat tuoreita, visuaalisesti täydellisiä elintarvikkeita. Optimoi tuotteen laatu ja tuoreus RoxFox®-tuotteilla. Samalla varmista värin vakaus ja valitse maksimaalinen tuotteen suojaus.
RoxFox® on saatavilla vesiliukoisina tai öljyliukoisina vaihtoehtoina, sekä E-numero vapaana varianttina "N".
N luonnollinen
RoxFox®-tuotteilla W-N ja O-N on molemmilla harmoninen makuprofiili, ja ne tarjoavat myös antioksidanttista potentiaalia. RoxFox® W-N:n ja RoxFox® O-N:n käytön yhteydessä ei tarvitse ilmoittaa muuta kuin mauste tai mausteen uute. Näin ollen E-numeron ilmoittaminen Saksan elintarvikelisäaineita koskevan asetuksen (ZZulV) mukaan ei ole tarpeen.
RoxFox®-edut:
- Tuotteen laadun optimointi
- Optimaalinen värivakaus
- Optimaalinen vaikuttavien aineiden jakautuminen
- Käyttö suolaliuos sovelluksissa
- Käyttö öljy- ja rasvapitoisissa tuotteissa
- Estää rasvan itseoksidoitumista
Bamipiini on ensimmäisen sukupolven antihistamiineihin kuuluva anti-allerginen ja antipruriittinen aine, jota käytetään geelin muodossa hyönteisten puremien oireenmukaiseen hoitoon. Antikolinergiset vaikutukset perustuvat histamiini H1 -reseptorien antagonismiin. Lääkettä, jota annostellaan geelinä, levitetään ohuelti useita kertoja päivässä. Lisäksi näin välitetty viilentävä vaikutus lievittää hyönteisten puremista aiheutuvia epämukavuuksia.
Nimi: Bamipiini Laktaatti
CAS-numero: 61670-09-5
Indikaatio: antihistamiini
Bamipin on ensimmäisen sukupolven antihistamiineihin kuuluva antihistamiini- ja kutinaa lievittävä aine, jota käytetään geelin muodossa hyönteisten pistoista johtuvien oireiden hoitoon. Antikolinergiset vaikutukset perustuvat histamiinin H1-reseptorien antagonismiin. Lääkettä annostellaan geelinä ohuena kerroksena useita kertoja päivässä. Lisäksi viilentävä vaikutus lievittää hyönteisten pistoista aiheutuvia vaivoja.
Nimi: Bamipin-laktaatti
CAS-numero: 61670-09-5
Indikaatio: antihistamiini
Bamipin on ensimmäisen sukupolven antihistamiineihin kuuluva antiallerginen ja kutinaa lievittävä vaikuttava aine, jota käytetään geelin muodossa hyönteisten pistoista johtuvien oireiden lievittämiseen. Antikolinergiset vaikutukset perustuvat histamiini-H1-reseptorien antagonismiin. Geelinä annosteltavaa lääkettä levitetään ohuesti useita kertoja päivässä. Lisäksi näin saavutettu viilentävä vaikutus lievittää hyönteisten pistoista johtuvia vaivoja.
Nimi: Bamipinlaktat
CAS-numero: 61670-09-5
Indikaatio: Antihistamiini