RoxFox®
Tuotteen suojaus rosmariinilla
Makkaratuotteet, salaattikastikkeet, herkkutuotteet tai valmisruoat - mitä tahansa se onkin, kuluttajat arvostavat tuoreita, visuaalisesti täydellisiä elintarvikkeita. Optimoi tuotteen laatu ja tuoreus RoxFox®-tuotteilla. Samalla varmista värin vakaus ja valitse maksimaalinen tuotteen suojaus.
RoxFox® on saatavilla vesiliukoisina tai öljyliukoisina vaihtoehtoina, sekä E-numero vapaana varianttina "N".
N luonnollinen
RoxFox®-tuotteilla W-N ja O-N on molemmilla harmoninen makuprofiili, ja ne tarjoavat myös antioksidanttista potentiaalia. RoxFox® W-N:n ja RoxFox® O-N:n käytön yhteydessä ei tarvitse ilmoittaa muuta kuin mauste tai mausteen uute. Näin ollen E-numeron ilmoittaminen Saksan elintarvikelisäaineita koskevan asetuksen (ZZulV) mukaan ei ole tarpeen.
RoxFox®-edut:
- Tuotteen laadun optimointi
- Optimaalinen värivakaus
- Optimaalinen vaikuttavien aineiden jakautuminen
- Käyttö suolaliuos sovelluksissa
- Käyttö öljy- ja rasvapitoisissa tuotteissa
- Estää rasvan itseoksidoitumista
Kiinalainen tehdas vuodesta 1998 ammoniumkloridille, vienti 800-1000 tonnia kuukaudessa.
Tuotteet sisältävät:
ammoniumkloridilannoite
ammoniumkloridi teollisuuslaatu
ammoniumkloridi rehulaatu
ammoniumkloridi elintarvikelaatu
ammoniumkloridi lääkelatu
Metyylihesperidiini on luonnollinen yhdiste flavanoni-glykosidiluokassa. Luonnossa sitä esiintyy yleisimmin sitrushedelmissä yhdessä sen ei-metyloituneen vastineen – hesperidiinin – kanssa. Kuten hesperidiini, se eristettiin ensimmäisen kerran Citrus limon -lajista.
Kataloginumero: NST-10-128
CAS: 11013-97-1
Puhdistusaste: 98 % (HPLC)
Molekyylikaava: C29H36O15
Molekyylipaino: 624,59
Antosyaani
Antosyaaneja uutetaan monista hedelmistä ja vihanneksista, ja ne voivat tarjota laajan valikoiman sävyjä tai värejä eri sovelluksissa. Nämä vesiliukoiset pigmentit voivat olla vapaassa muodossa tai asyloituja, mikä voi parantaa pigmentin vakautta ja muuttaa sävyä. Eri antosyaaneiden huolellinen sekoittaminen voi tuottaa ainutlaatuisia ja mielenkiintoisia värejä. Antosyaania uutetaan hedelmistä ja vihanneksista, kuten viinirypäleen kuoresta, mustaherukasta, punakaalista, punajuurista, purppuramaissista, purppuraperunasta ja purppuraporkkanasta.
Sovellukset:
Juomat, säilykkeet, hillot ja hyytelöt, makeiset, valmiit ruoat, leivonnaiset
RoxFox®
Tuotteen suojaus rosmariinilla
Makkaratuotteet, salaattikastikkeet, herkkutuotteet tai valmisruoat - mitä tahansa se onkin, kuluttajat arvostavat tuoreita, visuaalisesti täydellisiä elintarvikkeita. Optimoi tuotteen laatu ja tuoreus RoxFox®-tuotteilla. Samalla varmista värin vakaus ja valitse maksimaalinen tuotteen suojaus.
RoxFox® on saatavilla vesiliukoisina tai öljyliukoisina vaihtoehtoina, sekä E-numero vapaana vaihtoehtona "N".
N luonnollinen
RoxFox®-tuotteilla W-N ja O-N on molemmilla harmoninen makuprofiili, ja ne tarjoavat myös antioksidanttista potentiaalia. RoxFox® W-N:n ja RoxFox® O-N:n käytön yhteydessä ei tarvitse ilmoittaa muuta kuin mauste tai mausteen uute. Näin ollen E-numeron ilmoittaminen Saksan elintarvikelisäaineita koskevan asetuksen (ZZulV) mukaan ei ole tarpeen.
RoxFox®-edut:
- Tuotteen laadun optimointi
- Optimaalinen värivakaus
- Optimaalinen vaikuttavien aineiden jakautuminen
- Käyttö suolaliuos sovelluksissa
- Käyttö öljy- ja rasvapitoisissa tuotteissa
- Estää rasvan itseoksidoitumista
4-Hydroksycinnamiinihappo (p-Kumariinihappo) on luonnollinen kanelihappojohdannainen. Sitä löytyy erilaisista ruoista, kuten maapähkinöistä, tomaateista, valkosipulista sekä juomista kuten viinistä ja teestä. Kuitenkin 4-Hydroksycinnamiinihappoa voidaan myös tuottaa ligniinistä ja biosynteettisillä menetelmillä.
Katalooginumero: NST-10-99
CAS: 501-98-4
Puhdas: 98 % (HPLC)
Molekyylikaava: C9H8O3
Molekyylipaino: 368,38
Syringihappo on luonnollinen yhdiste fenolihappojen luokassa. Se on yleinen kasvimetaboliitti ja sitä löytyy monista luonnon lähteistä, kuten pähkinöistä, oliiveista, kurpitsansiemenistä, hunajasta, punaviinistä ja monista muista. Sitä on myös käytetty perinteisessä lääketieteessä kengurupuun (Ardisia elliptica) ja muiden uutteista.
Cat. Nr:NST-10-42
CAS:530-57-4
Puhdistus:98% (HPLC)
Molekyylikaava:C9H10O5
Molekyylipaino:198,17
Rosmariinihappo on luonnollinen yhdiste polyfenoliyhdisteiden luokassa. Sitä löytyy rosmariinista (Salvia rosmarinus L.), josta sen nimi on johdettu, mutta sitä voi myös löytää mintusta, salvasta sekä muista kulinaarisista mausteista ja yrteistä.
Katalooginumero: NST-10-26
CAS: 20283-92-5
Puhdistus: 98 % (HPLC)
Molekyylikaava: C18H16O8
Molekyylipaino: 360,31
Kykloastragenolia on tutkittu laajasti sen vaikutuksista telomeraasin aktivaatioon. Telomeerit ovat osa kromosomeja, joiden uskotaan olevan vastuussa solujen ikääntymisestä, ja kykloastragenolin uskotaan todennäköisesti estävän solujen kypsymistä.
Kategoria Nro: NST-10-159
CAS: 78574-94-4
Puhdistus: 98 % (HPLC)
Molekyylikaava: C30H50O5
Molekyylipaino: 490,72
Salidrosidi on luonnollinen yhdiste ja se on tyrosolin glykosidi. Sitä voidaan eristää monivuotisesta kukkivasta kasvista Rhodiola rosea.
Cat. Nr:NST-10-66
CAS:10338-51-9
Puhdistus:98% (HPLC)
Molekyylikaava:C14H20O7
Molekyylipaino:300,30
Lathyrol ja sen johdannaiset ovat laajasti tutkittuja niiden syöpää vastaan olevien ominaisuuksien vuoksi. On osoitettu, että se säätelee syöpäsolujen lääkkeiden vastustuskykyä muuttamalla lääkkeiden takaisinottokuljettajia ja muuta.
Katalooginumero: NST-10-171
CAS: 34420-19-4
Puhdistus: 98 % (HPLC)
Molekyylikaava: C20H30O4
Molekyylipaino: 334,45
Forskolinia on tutkittu laajasti painon säätelyyn tarkoitetuna lisäravinteena. Vain muutamat tutkimukset ovat osoittaneet suurempaa painonpudotusta Forskolinia käyttävillä henkilöillä verrattuna muihin, samalla kun testosteronitasot pysyvät korkeampina.
Katalooginumero: NST-10-164
CAS: 66575-29-9
Puhdistus: 98 % (HPLC)
Molekyylikaava: C22H34O7
Molekyylipaino: 410,50