Słopisz on vanha vehnälajike, jota arvostetaan terveyshyötyjen vuoksi. Se on ollut pitkään unohdettu ja on nyt jälleen löydetty. Sen viljely oli jo tunnettu muinaisina aikoina. Se oli gladiaattorien ja pelien osallistujien ateria. Se antoi voimaa, fyysistä kuntoa ja joidenkin mukaan jopa älykkyyttä. Speltin kirjoitusmuotoa pidetään erittäin terveellisenä. Se vahvistaa immuunijärjestelmää, poistaa myrkkyjä ja tukee verenkiertoa. Se auttaa tulehduksissa ja allergioissa. Sillä on lämmittävä vaikutus ja se parantaa hermoston toimintaa. Tällä hetkellä sitä käytetään leivonnassa, kuten leivän, kakkujen, keksejen, kotitekoisten pastojen, lihapullien tai lettujen valmistuksessa.
Anhydrous Milk Fat (AMF) voidaan valmistaa voista tai 35%-45% kermasta, riippuen vuodenaikasta. Tuotantoprosessi koostuu lähes kaiken veden ja ei-rasvaisten kiinteiden aineiden poistamisesta sentrifugien avulla. Tämän ansiosta tuote on helpompi säilyttää ja varastoida, koska se sisältää vähemmän vettä.
Meillä on ilo esitellä erinomaislaatuista sokerijuurikkaan melassia. Tuotteemme on huolellisesti valittu ja tarjotaan houkutteleviin hintoihin.
Minimimäärä tilaukselle on 23 tonnia, maksu tavaran toimituksen jälkeen.
Hinta:
• 990 PLN/tonni - toimitettuna maakunnassa. Podlaskie/Mazowieckie.
Sokerijuurikkaan melassin pääominaisuudet:
• Halkaisija: 10 mm,
• Big Bag -pakkaus (1 tonni),
• Kuiva-aine: vähintään 86%,
• Sakkaroosi: 7-10%,
• Proteiini: enintään 9,7%.
Toimitus:
• Nouto Małaszewicze (lähellä Biała Podlaska).
• Täydet kuormat toimitettuna ilmoitettuun osoitteeseen Puolassa ja Euroopan unionissa.
Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä.
Lisätietoja:
• Tarjous tulee Puolalaiselta yritykseltä;
• Mahdollisuus laskuttaa ALV:n mukaan.
Soita meille ja ilmoita toimituspaikka, niin laskemme hinnan. Takaa lyhyet toimitusajat ja ammattimaisen palvelun.
Arborio-riisi on italialainen riisilajike, joka on risoton pääkomponentti. Italia on Euroopan suurin riisin tuottaja. Vuosittain sitä kerätään 1,5 miljoonaa tonnia, vaikka tämä on vain 1 % siitä, mitä viljelijät Intiassa keräävät. Italialaisen riisin etu tässä tuonnissa on se, että koko kasvatus-, sadonkorjuu- ja käsittelyprosessi noudattaa eurooppalaisia standardeja. Tuodun riisin kohdalla emme esimerkiksi tiedä, mitä kemikaaleja sen viljelyssä on käytetty. Tunnetuin italialainen ruokalaji Arborio-riisistä on risotto, joka on tyypillinen ruokalaji Pohjois-Italiassa. Arborio-riisi voi myös olla osa makeita riisijälkiruokia, jotka perustuvat maitoon tai riisijuomaan. Voit myös toivoa vihanneksia. Keitetty Arborio-riisi on hieman tahmeaa (kiitos amylaasille), kosteaa, ja se on täydellinen valmistettaessa herkkuja, jälkiruokia ja ennen kaikkea parasta riisiä risoton valmistamiseen.
Maca on juurikasvi, jonka ominaisuuksia ja vaikutuksia Perun asukkaat ovat hyödyntäneet tuhansien vuosien ajan. Perulainen perinteinen lääketiede suosittelee MAC-juurien käyttöä pääasiassa voiman lisäämiseksi. Mac Shades on runsas proteiinin lähde. Se sisältää lähes kaikki tarvittavat aminohapot, mukaan lukien arginiinin. MAC-juuren koostumus on noin 70 % hiilihydraatteja ja 20 % ravintokuitua. Jauhejuuren rasvapitoisuus on noin 4 %, josta jopa 70 % on tyydyttymättömiä rasvahappoja. Lisäksi MAC-juuri sisältää useita vitamiineja, kuten A, B1, B2, B6, C ja E, sekä mineraaleja - kalsiumia, rautaa, kuparia, sinkkiä, mangaania, kaliumia ja natriumia. Perun asukkaat hauduttavat kuivattua juurta maidossa tai vedessä saadakseen aromikasta massaa. Lisäksi he valmistavat jauhoa kuivatuista juurista, joita he käyttävät päivittäisten ruokien valmistamiseen ja leivontaan.
Maca on juurikasvi, jonka ominaisuuksia ja vaikutuksia on käytetty Perun asukkaiden toimesta tuhansien vuosien ajan. Perulainen perinteinen lääketiede suosittelee MAC-juurien käyttöä erityisesti voiman lisäämiseksi. Mac Shades on rikas proteiinilähde. Se sisältää lähes kaikki tarvittavat aminohapot, mukaan lukien arginiinin. MAC-juuri koostuu noin 70 % hiilihydraateista ja 20 % ravintokuidusta. Jauhettu juuri sisältää rasvaa noin 4 %, josta jopa 70 % on tyydyttymättömiä rasvahappoja. Lisäksi Mac-juuri sisältää joukon vitamiineja, kuten A, B1, B2, B6, C ja E, sekä mineraaleja - kalsiumia, rautaa, kuparia, sinkkiä, mangaania, kaliumia ja natriumia. Perun asukkaat valmistivat kuivatun juuren maidon tai veden kanssa saadakseen aromikkaan massan. Lisäksi he tuottavat jauhoa kuivatusta juuresta, jota käytetään päivittäisten ruokien valmistamiseen ja leivontaan. & Nbsp; <strong> koostumus: </strong> orgaaninen maca-jauhe (lepidium meyenii walp.
Mustariisi, kypsennyksen jälkeen, saa violetin sävyn, minkä vuoksi sitä kutsutaan myös violetiksi. Aivan kuten ruskeaa riisiä ei tarjoilla, se on myös kuitupitoista, vitamiineja, erityisesti E-vitamiinia ja mineraaleja: rautaa, sinkkiä, kuparia. Mustariisi kypsyy pidempään kuin muut riisit, puoli tuntia tunnin verran, ja se on aina hieman rapeaa. Sitä käytetään usein terveellisten jälkiruokien valmistamiseen, esimerkiksi riisijälkiruokaan kookosmaidolla. Mustariisi on rikas antioksidanteista, jotka taistelevat vapaita radikaaleja vastaan, suojaten meitä siten tulehdustiloilta ja monilta sairauksilta sekä hidastaen solujen vanhenemista. <strong> Ravintoarvot 100 g:ssa </strong> energiarvo 1498KJ / 354Kcal - 18% RV * Rasva 3,2 g - 5%, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0,8 g - 4% Hiilihydraatit 72 g - 28%, josta sokereita 0,7 g & LT; 1% Proteiini 7,7 g - 15% Kuitu 3,1 g & LT; 1% * RV - Viitearvo
Magnesium Forte on irtotavarana oleva ravintolisä. Magnesium auttaa ylläpitämään elektrolyyttitasapainoa, edistää riittävää energiankäyttöä ja ylläpitää terveitä luita. Se auttaa vähentämään väsymyksen ja uupumuksen tunnetta. Magnesium Jabel on erittäin hyvin imeytyvä orgaaninen magnesiummuoto. Se sisältää yhden omenahappomolekyylin, johon on sitoutunut kaksi magnesiummolekyyliä. Tällä tavoin se luo suuren magnesiumlähteen ja korkean omenahapon biologisen saatavuuden. 3000mg, sisältäen: magnesium - 350mg - 93% VRN ** Viitearvojen ravintoarvo <strong> käyttö </strong> noin 3 g (3 ruokalusikallista, kukin 1g) ravintolisäsekoitusta noin 100-150 ml kylmää vettä tai suosikkijuomaasi, sekoita huolellisesti. Kuluta heti valmistamisen jälkeen. <strong> Huomautukset </strong> säilytä lasten ulottumattomissa.
Hapan herajauhe (AWP) on juuston tai hapan kaseiinin tuotannon sivutuote. Sitä valmistetaan kuivaamalla tuoretta heraa, joka on saatu pehmeistä juustoista. Mikrobinfermentaatio vähentää mikrobiäidin käyttöä ja muuntaa laktoosin maitohapoksi.
Hapan herajauhetta käytetään pääasiassa ricotan ja herajauheen voin tuotannossa. Sitä käytetään myös ainesosana monissa prosessoiduissa elintarvikkeissa, kuten leivässä, näkkileivissä, lihassa, leivonnaisissa ja valmiissa ruoissa. Hapan herajauhetta löytyy myös suklaasta ja makeisista.
Foodcomin tarjoamaa tuotetta voidaan käyttää myös eläinruokien tuotannossa. Se on suosittu taloudellinen korvike makealle herajauheelle porsaille. Hapan herajauhetta käytetään myös alhaisen pH:n maitokorvikkeissa.
Maca on juurikasvi, jonka ominaisuuksia ja vaikutuksia Perun asukkaat ovat hyödyntäneet tuhansien vuosien ajan. Perulainen perinteinen lääketiede suosittelee maca-juurien käyttöä erityisesti voiman lisäämiseksi. Maca-juuri on runsas proteiinin lähde. Se sisältää lähes kaikki välttämättömät aminohapot, mukaan lukien arginiinin. Maca-juuren koostumus on noin 70 % hiilihydraatteja ja 20 % ravintokuitua. Jauhettu juuri sisältää rasvaa noin 4 %, josta peräti 70 % on tyydyttymättömiä rasvahappoja. Lisäksi maca-juuri sisältää joukon vitamiineja, kuten A, B1, B2, B6, C ja E, sekä mineraaleja - kalsiumia, rautaa, kuparia, sinkkiä, mangaania, kaliumia ja natriumia. Perun asukkaat hauduttavat kuivattua juurta maidossa tai vedessä saadakseen aromikasta tahnaa. Lisäksi kuivasta juuresta valmistetaan jauhoa, jota käytetään päivittäisten ruokien ja leivonnaisten valmistamiseen. <strong>Koostumus:</strong> orgaaninen jauhettu maca (Lepidium meyenii Walp.
Ei vain maukkaat pistaasit, vaan myös äärimmäisen terveelliset, myydään yleensä kuorissa. Ne sisältävät terveellisiä rasvoja, ovat hyvä proteiinin, kuidun ja antioksidanttien lähde. Pistaasit ovat hyvä B6-vitamiinin lähde, joka mm. vaikuttaa mielialaan ja keskittymiskykyyn, parantaa verisuonten kuntoa, näyttelee avainroolia kehon tarpeellisten kemikaalien poistamisessa ja lievittää tulehdusta. Tutkimukset osoittavat, että ne ovat yksi ravinteikkaimmista pähkinöistä. Antioksidantit taistelevat vapaita radikaaleja vastaan, minkä ansiosta ne hidastavat solujen ikääntymisprosessia ja vähentävät erilaisten sairauksien riskiä. Pähkinöissä olevat luteiini ja zeaksantiini tukevat silmien terveyttä. Pistaasit ovat vähemmän kaloreita kuin muut pähkinät, ja niiden lisäetu on noin 20 %:n proteiinipitoisuus. Ne ovat toisella sijalla mantelien jälkeen.