Löydä Piña Coladan henki tässä tyylikkäässä variaatiossa tästä aurinkoisesta cocktailista. Kookoslikööri ja ranskalainen ananas-siirappi saavat uuden ulottuvuuden kahden rommin yhdistelmästä.
NOTA BENE :
Kuuluisa merirosvo Roberto Cofresi oli Piña Coladan pioneeri ja legendan mukaan myös sen keksijä. Hän tuotti nimittäin litroittain tätä cocktailia tarkoituksenaan innostaa miehistöään.
Profiili: Herkullinen, hienostunut, makea ja hedelmäinen.
Aste; 14,6% alk.
Ainesosat:
Maison Ferrandin rommi
Maatalousrommi
Ranskalainen kookoslikööri
Kookosvesi
Ranskalainen ananas-siirappi
Itse valmistettu hapottaja
Kuba alkuperäinen juhlacocktail. Meidän versio on valmistettu sekoituksesta rommia, jota on makeutettu Meksikon luom agavesiirapilla.
HUOMIO:
Hemingway sanoi, että "juominen on tapa päättää päivä", ja jos se tapahtuu Daïquirin kanssa, se on vielä parempaa.
Profiili: Harmooninen, raikas, hapokas vivahde
Aste: 17 % alko
Ferrand-talon rommi
Maatalousrommi
Luom agavesiirappi
Itse valmistettu hapottaja
Makea, raikas ja kukkainen cocktail.
Ainesosat:
Ranskalainen gini, villi sambucuslikööri, luomusitruunamehu, puristettu kurkku ja tuore minttu.
(servi jäähdytettynä)
Koot: 1 litra (10 cocktailia) ja 50 cl (5 cocktailia)
Huomio: Liiallinen alkoholin käyttö on vaarallista terveydelle.