Anjovisfaneille on selvää, että oliiviöljyyn säilötyt anjovisfileet tarjoavat loputtomasti nautintoa ja sopivat moniin resepteihin, joissa ne tuovat mukanaan voimakkaan kalaisen ja suolaisen maun. Oliiviöljyssä säilöttyjä anjoviksia käytetään lähes mausteena, antaen ainutlaatuisen ja herkullisen maun jokaiselle reseptille, johon ne sisältyvät.
Yhdistä oliiviöljyssä säilötty anjovis muihin makuihin
Ennen kuin puhumme resepteistä, tässä on lista ainesosista, jotka sopivat täydellisesti yhteen oliiviöljyssä marinoidun anjovisfileen kanssa. Jos sinulla on resepti, joka käyttää pääasiassa näitä ainesosia, voit varmasti lisätä anjovista ja onnistua joka kerta:
- Vihreä tai musta oliivi
- Tomaatti (tuore, murskattu, kirsikkatomaatti...)
- Kaprikset
- Grillatut paprikat
- Kesäkurpitsa
- Perunat
- Juustot mozzarella ja feta
- Keitetty kananmuna, majoneesi tai munakas
- Valkosipulinkynnet.
Grana Padano on puolirasvainen juusto, jolla on suojattu alkuperänimitys (AOP).
Se on luotu lähes 1000 vuotta sitten Chiaravallen luostarin cisterciensimunkkien toimesta, jotka käyttivät kypsytettyä juustoa säilyttääkseen ylimääräisen maidon.
Grana Padano on valmistettu osittain rasvattomasta lehmänmaidosta Padano-alueelta, joka sijaitsee Padano-laaksossa (Pohjois-Italiassa).
Maidontuotantolehmien ja niiden ruokintaan käytettävän vihreän rehun on oltava peräisin Grana Padano -tuotantoalueelta.
Maidon rasvattomaksi saaminen tapahtuu luonnollisesti, kun kerma kohoaa painovoiman vaikutuksesta raakamaitoa levätessä.
Vain ne juustokiekot, jotka täyttävät Konsortion sääntöjen mukaiset vaatimukset ja ovat kypsyneet vähintään 9 kuukautta, merkitään polttamalla Grana Padano -tunnus.
Grana Padano -tuotanto edustaa noin 22 % Italian maitotuotannosta ja noin 40 % sen alueiden tuotannosta.