Punajuurimehu
Punajuurimehu uutetaan valituista tuoreista punajuurista. Se on tiivistetty ja pastöroitu fysikaalisin menetelmin, jotta saadaan aikaan intensiivinen ja standardoitu väri. Betaniini on väriainekomponentti, ja vaikka se ei yleensä kestä korkeita lämpötiloja, Roha tarjoaa ainutlaatuisen lämpötilankestävän punajuurivaihtoehdon, jota voidaan käyttää karmiinin korvikkeena monissa sovelluksissa.
Sovellukset:
Jogurtit, makeiset, jäätelöt ja jäädessertit, hedelmävalmisteet, mansikkamaito,
Meidän kuuluisa CAVA ROSADO, joka on valmistettu garnacha- ja pinot noir -rypäleistä. Se erottuu hedelmäisellä tuoksullaan, jossa on punaisia hedelmiä ja makeisia, sekä erittäin hyvin integroidulla kuplinnalla, joka tekee siitä miellyttävän nautittavaksi mihin aikaan päivästä tahansa. Suussa se on hyvin hieno ja pyöreä, mikä houkuttelee nauttimaan lisää.
Lajikkeet: Garnacha 90%, Pinot Noir 30%
Alkoholipitoisuus: 12.30% vol
Sokerit: 10 g/L.
Kypsytys, erästä riippuen 9–25 kuukautta.
- Väri: kirkas, intenssi mansikanpunainen viini, jossa on purppuran sävyjä.
- Aromit: puhdas, hedelmäinen tuoksu, jossa on kypsien punaisten marjojen, erityisesti mansikoiden, vivahteita.
- Suussa: pyöreä ja maukas suussa. Suuri ja hedelmäinen kevyesti hapokkaalla jälkimaulla.