Tuotteet hakusanalla biotonnia (2)

Antioksidaatio

Antioksidaatio

RoxFox® Tuotteen suojaus rosmariinilla Makkaratuotteet, salaattikastikkeet, herkkutuotteet tai valmisruoat - mitä tahansa se onkin, kuluttajat arvostavat tuoreita, visuaalisesti täydellisiä elintarvikkeita. Optimoi tuotteen laatu ja tuoreus RoxFox®-tuotteilla. Samalla varmista värin vakaus ja valitse maksimaalinen tuotteen suojaus. RoxFox® on saatavilla vesiliukoisina tai öljyliukoisina vaihtoehtoina, sekä E-numero vapaana varianttina "N". N luonnollinen RoxFox®-tuotteilla W-N ja O-N on molemmilla harmoninen makuprofiili, ja ne tarjoavat myös antioksidanttista potentiaalia. RoxFox® W-N:n ja RoxFox® O-N:n käytön yhteydessä ei tarvitse ilmoittaa muuta kuin mauste tai mausteen uute. Näin ollen E-numeron ilmoittaminen Saksan elintarvikelisäaineita koskevan asetuksen (ZZulV) mukaan ei ole tarpeen. RoxFox®-edut: - Tuotteen laadun optimointi - Optimaalinen värivakaus - Optimaalinen vaikuttavien aineiden jakautuminen - Käyttö suolaliuos sovelluksissa - Käyttö öljy- ja rasvapitoisissa tuotteissa - Estää rasvan itseoksidoitumista
Antioksidaatio

Antioksidaatio

RoxFox® Tuotteen suojaus rosmariinilla Makkaratuotteet, salaattikastikkeet, herkkutuotteet tai valmisruoat - mitä tahansa se onkin, kuluttajat arvostavat tuoreita, visuaalisesti täydellisiä elintarvikkeita. Optimoi tuotteen laatu ja tuoreus RoxFox®-tuotteilla. Samalla varmista värin vakaus ja valitse maksimaalinen tuotteen suojaus. RoxFox® on saatavilla vesiliukoisina tai öljyliukoisina vaihtoehtoina, sekä E-numero vapaana vaihtoehtona "N". N luonnollinen RoxFox®-tuotteilla W-N ja O-N on molemmilla harmoninen makuprofiili, ja ne tarjoavat myös antioksidanttista potentiaalia. RoxFox® W-N:n ja RoxFox® O-N:n käytön yhteydessä ei tarvitse ilmoittaa muuta kuin mauste tai mausteen uute. Näin ollen E-numeron ilmoittaminen Saksan elintarvikelisäaineita koskevan asetuksen (ZZulV) mukaan ei ole tarpeen. RoxFox®-edut: - Tuotteen laadun optimointi - Optimaalinen värivakaus - Optimaalinen vaikuttavien aineiden jakautuminen - Käyttö suolaliuos sovelluksissa - Käyttö öljy- ja rasvapitoisissa tuotteissa - Estää rasvan itseoksidoitumista