Limoncello keltainen
Limoncellomme valmistetaan luomusitruunan kuoren liottamisella alkoholissa. Kaikki kuorinta tapahtuu käsin, jotta reseptin aitous säilyy. Italialaisena juomana limoncelloa tarjoillaan perinteisesti digestifinä (nautitaan hyvin kylmänä tai murskatulla jäällä). Sitä voidaan myös käyttää cocktailien pohjana, sitruunasorbetin päällä tai kuuluisan napolilaisen baban kanssa. Erittäin arvostettu myös suolaisten tai makeiden ruoanlaittojen valmistuksessa.
Limoncello vihreä
Aito keltainen limoncello on saanut vihreän variantin, mutta resepti pysyy muuttumattomana; käytämme aikaisempia luomusitruunoita kuin keltaisia sitruunoita. Sitä nautitaan samalla tavalla kuin keltaista limoncelloa. Maku on pehmeämpi, mikä tekee maistelusta hienostuneempaa. Nautitaan hyvin kylmänä.
Seikkailujen maa, joka kiehtoo koko maailmaa maisemiensa upeudella. Hampun kasvin olennaiset osat on tiivistetty tähän pulloon, jotta voit kokea tällaisia tuntemuksia uudelleen. Tulet yllättymään sen voimakkaasta ja kukkaisesta aromista, joka muistuttaa myyttisten lajikkeiden monimutkaisuudesta, jotka syntyvät Andien vuoriston juurella. Uusi surrealistinen kokemus nautittavaksi kauniimpien vuorten juurella tai huipulla... Nousu taattu!
Tilavuus: 10ml