Tuotteet hakusanalla bottega samppanja (1)

NAPOLEON FINE CHAMPAGNE - Cognac Courvoisier

NAPOLEON FINE CHAMPAGNE - Cognac Courvoisier

70cl40% vol. «HARMONINEN YHDISTELMÄ SANTALIPUUTA, KUIVATTUJA APRIKOOSIA JA SIENTÄ. TÄMÄ HENKEÄ VIEVÄ SHAMPANJA JÄÄ SUUHUN UPEAN PITKÄKSI AJAKSI.» PATRICE PINET, MAÎTRE DE CHAI ASSEMBLAGE Tämä on konjakki, jonka perusteella kaikki muut tämän kategorian konjakit arvioidaan. Luotu vuonna 1910 juhlistamaan suhteitamme Ranskan ensimmäiseen keisariin, Napoleon on yhdistelmä Suurta ja Pientä Champagnea, joka on kypsynyt jopa 20 vuotta, ja se tarjoaa aromeja santelipuusta, kuivatuista aprikooseista ja sienistä. MAISTAMISMUISTIOT Tasapainoiset aromit täydelliseen harmoniaan Rikas aromi konjakki on konjakki, joka kehittää paljon hienostuneisuutta. Maaperä, viinit, tynnyrit ja kypsytysvuodet ovat kaikki tekijöitä, jotka määrittävät kunkin aromin erityispiirteet, ja siksi huolehdimme jokaisessa vaiheessa konjakkiemme valmistusta niiden korostamiseksi. Courvoisier-konjakien laatu on maailmanlaajuisesti tunnustettu ja säännöllisesti palkittu eri kansainvälisissä väkevien juomien kilpailuissa (IWSR, San Francisco Spirits Competition…). Santalipuu Tämä rikas ja pehmeä aromi syntyy kosketuksesta puun ja konjakin välillä. Vuosien myötä hyvin selkeä tammen aromi muuttuu paljon monimutkaisemmiksi ja hienovaraisemmiksi. Kuivattu aprikoosi Tislauksen aikana sakkojen päällä saadaan vielä enemmän syvyyttä, monimutkaisuutta ja hienoja nuotteja, jotka muistuttavat kuivattujen aprikoosien makeaa aromia. Sieni Tämä aromi syntyy täydellisistä kosteista olosuhteista kellareissamme, joissa kaikki korkealaatuiset konjakit kypsyvät. KUINKA MAISTAA Kuivana: Tällaisen harmonisen aromien runsauden myötä Courvoisier Napoleon ansaitsee tulla nautittua kuivana, sen monimutkainen loppuvaikutus jää suuhun voimakkaasti. On tapana ajatella, että konjakki tulisi nauttia pallolasista, mutta sen aromien rikkauden arvostamiseksi suosittelemme tulppaanilasia. Sen muoto mahdollistaa aromien kehittymisen täydellisesti ja hallitsemaan alkoholia. Kokeile näitä kahta lasityyppiä, ero on huomattava. Yhdistäminen ruokien kanssa: Courvoisier Napoleonin aromit ja tuoksut yhdistyvät täydellisesti voimakkaan makuisten juustojen, kuten parmesanin, tai kevyempien juustojen, kuten Beaufortin tai Gruyère-juuston, kanssa. PALKINNOT KAKSOIS KULTAMEDALJI San Francisco International Wine Competition 2007 HOPEAMEDALJI International Wine and Spirit Competition 2006