Tuotteet hakusanalla bulgarian yrtit (13)

Kuivattuja punajuuria - HoReCa

Kuivattuja punajuuria - HoReCa

Punajuurten historia ulottuu yli 2000 vuoden taakse. Tämä juurikasvi on yleisin vihannesviljelyksistä. Kuivattuna sitä voidaan säilyttää pitkään. Sen käyttö on samanlaista kuin tuoreiden juurikasvien käyttö. Kuten kaikilla kuivatuilla tuotteilla, nesteeseen päästessään se palauttaa nopeasti ominaisuutensa. Käyttö Keitot, kastikkeet, liha, marinadit, siipikarjaruoat, riisi- ja vihannesruoat. Maku makea Ravintoarvo 100 grammaa kohden. Proteiinit (g / 100g)… 9,0 Rasvat (g / 100g)… 0,5 Hiilihydraatit (g / 100g)… 54 Energiarvo (kcal / 100g)… 260
Murskattu punainen paprika (Chile) - HoReCa

Murskattu punainen paprika (Chile) - HoReCa

Meksikolaiset uskovat, että pippuri auttaa mieltä kirkastumaan, he sanovat, että pippuria syömällä voi tuntea pään eristyksissä kehosta. Jauhettu punainen pippuri (Chile) - omaa kaikki kuuman chilipippurin ominaisuudet ja maun, mutta on paljon kätevämpää käyttää hienon fraktion ansiosta. Käyttö Salaateissa, kastikkeissa, keitoissa, liharuokissa, siipikarjaruoissa, pastassa, riisissä, kalassa, vihanneksissa. Maku Polttava terävä Ravintoarvo 100 g:lla. Proteiinit (g / 100g)… 13 Rasvat (g / 100g)… 14 Hiilihydraatit (g / 100g)… 15 Energiarvo (kcal / 100g)… 240
Salvialehti - HoReCa

Salvialehti - HoReCa

Salvia officinalis on laajasti käytetty mausteena ruoanlaitossa. Kuivattua ruohoa lisätään keittoihin ja pääruokiin, sekä piirakoiden ja muiden kulinaaristen tuotteiden päälle, joihin kuuluvat munariisi, kaali ja liha. Käyttö Välipalat, pääruoat, juomat, makeat ruoat. Maku Mausteinen, karvas Ravintoarvo 100 grammaa kohden. Proteiinit (g / 100g)… 11 Rasvat (g / 100g)… 13 Hiilihydraatit (g / 100g)… 61 Energia-arvo (kcal / 100g)… 410
Kuivatut sellerinlehdet - HoReCa

Kuivatut sellerinlehdet - HoReCa

Kreikassa oli todellinen sellerikultti. Sitä kuvattiin kolikoissa, olympialaisten voittajia koristeltiin tämän kasvin seppeleillä, ja he koristelivat kotejaan juhlapäivinä. Ruokakulttuurissa selleriä käytetään lisäaineena erilaisissa ruoissa, koska tämän kasvin kaikki osat omaavat voimakkaan mausteisen aromin. Sitä käytetään alkuruoissa ja lisukkeissa. Käyttö Salaateissa, kastikkeissa, keitoissa, liharuokissa, siipikarjaruoissa, kalaruokissa, lisukkeissa. Maku mausteinen, karvasmakea Ravintoarvo 100 g:aa kohden. Proteiinit (g / 100g)… 13 Rasvat (g / 100g)… 1,5 Hiilihydraatit (g / 100g)… 30 Energiarvo (kcal / 100g)… 190
Fenkolinsiemenet - HoReCa

Fenkolinsiemenet - HoReCa

Tillinsiemeniä on pitkään lisätty lähes kaikkiin suolaliuoksiin ja säilykkeisiin. Suolakurkkujen ja etikkakurkujen kanssa käytetään kokonaisia tillin varsia siemenineen, kun taas hapankaalissa käytetään vain siemeniä. Tillinsiemenet sopivat hyvin liha- ja kalaruokiin, mihin tahansa kasvishöystöön, ja erityisesti herne-, papu- ja linssiruokiin. Käyttö Kastikkeet, keitot, säilöntä, liharuokien valmistus, siipikarjaruoat, lisukkeet. Maku Mausteinen Ravintoarvo 100 g kohden. Proteiinit (g / 100g)… 16 Rasvat (g / 100g)… 15 Hiilihydraatit (g / 100g)… 12 Energia-arvo (kcal / 100g)… 250
Tillinsiemenet - HoReCa

Tillinsiemenet - HoReCa

Rooman valtakunnassa palkittiin erinomaisia gladiaattoreita tillin varsista ja oksista valmistetulla seppeleellä. Käytetään salaattien, alkupaloiden, keittojen ja toisen lounaan valmistamiseen. Käytetään Lämpimiin ja kylmiin kastikkeisiin, keittoihin, liharuokiin, siipikarjaruokiin, kalaruokiin, munaruokiin sekä säilöntään. Maku Kipeä ruoho Ravintoarvo 100 g:aa kohden. Proteiinit (g / 100g)… 16 Rasvat (g / 100g)… 15 Hiilihydraatit (g / 100g)… 12 Energia-arvo (kcal / 100g)… 250
Musta seesaminsiemen - HoReCa

Musta seesaminsiemen - HoReCa

Seesami, eli seesami, tuli Eurooppaan Afrikasta. Mustat siemenet ovat arvokkaampia kuin valkoiset tai ruskeat siemenet. Ne ovat rikkaita retinolista, B- ja E-vitamiineista, öljyhappo- ja linolihapoista. Seesamia pidetään yhtenä tehokkaimmista tuotteista, jotka voivat hidastaa solujen ikääntymistä ihmisen kehossa. Mustia seesaminsiemeniä lisätään salaatteihin, maustetaan arugulasta, fenkolista ja kalasta valmistettuja ruokia. Näiden jyvien miellyttävä mausteinen maku mahdollistaa niiden onnistuneen käytön leivonnassa ja kozinakin valmistuksessa. Musta seesami on korvaamaton sushin valmistuksessa. Käyttö Käytetään kaikkien leivonnaisten ja jälkiruokien, hedelmien, kuumien juomien ja itämaisen keittiön mausteisten ruokien valmistamiseen. Maku Astringentti maku, hieman karvas. Ravintoarvo 100 g:ssa. Proteiinit (g / 100g)… 19,0 Rasvat (g / 100g)… 49,0 Hiilihydraatit (g / 100g)… 12,0 Energiarvo (kcal / 100g)… 570
Kuivattu munakoiso - HoReCa

Kuivattu munakoiso - HoReCa

Tämä solanaceae-marja tuli Eurooppaan Persiasta, ja käännösvaikeuksien vuoksi sitä kutsuttiin usein hulluksi omenaksi. Munakoiso tuli Venäjälle Kaukasukselta, minkä vuoksi sillä oli pitkään lempinimi "armenialainen kurkku". Oikein kuivatulla munakoisolla on kirkas aromi ja sienten maku. Tämä ominaisuus tekee siitä välttämättömän komponentin pataruokien tai minkä tahansa paistoksen valmistuksessa. Käyttö Keitot, kastikkeet, marinadit, lihasta, siipikarjasta ja riistasta valmistetut ruoat. Maku Mausteinen, karvas, pippurinen Ravintoarvo 100 g:aa kohden. Proteiinit (g / 100g)… 11 Rasvat (g / 100g)… 1,0 Hiilihydraatit (g / 100g)… 43 Energia-arvo (kcal / 100g)… 230
Kuivatut porkkanagranulat - HoReCa

Kuivatut porkkanagranulat - HoReCa

Tämä juurikasvi on hyvä missä tahansa muodossa. Afganistania pidetään sen kotimaana. Sieltä porkkana vähitellen levisi ympäri maailmaa. Muinaiset kreikkalaiset antoivat sille taivaallisen voiman, kutsuen sitä hedelmäksi, joka tuo rakkautta. Ainakin ruoanlaitossa ei ehkä ole tuotetta, joka ei vastaisi porkkanoille. Kuivattuna, rakeiset porkkanat säilyvät ihanteellisesti ilman suurta tilantarvetta ja ilman erityisiä olosuhteita. Ja päästessään veteen, se palauttaa nopeasti ominaisuutensa. Käyttö Keittoihin, kastikkeisiin, marinadeihin, liharuokiin, linturuokiin ja riistaruokiin. Maku Makeahko Ravintoarvo Hiilihydraatit (g/100g) 49 Rasvat (g/100g) 0,5 Proteiinit (g/100g) 9,5 Energiarvo (kcal/100g) 240
Kiinalainen kuivatettu kaali - HoReCa

Kiinalainen kuivatettu kaali - HoReCa

Peking-kaali oli Euroopassa suosittua vain aasialaisilla alueilla 1900-luvun puoliväliin asti. Mutta viime vuosikymmeninä se on ollut kulinaarisen suosion huipulla, myös Venäjällä. Sen ravintoarvo ja erinomainen maku säilyvät kuivatuissa tuotteissa. Juuri kuivatuista Peking-kaaleista valmistetaan herkullista korealaista siriag-keittoa sekä kansallisia ruokia Namul, Ttige ja Bale. Kuivatun kiinalaisen kaalin makua täydentävät valkosipuli ja sipuli. Käyttö Keitoissa, kastikkeissa, marinadiin, liharuokien, siipikarjan ja riistan ruokiin. Maku Pippurinen, makeahko Ravintoarvo 100 g:aa kohden. Proteiinit (g / 100g)… 26 Rasvat (g / 100g)… 3,5 Hiilihydraatit (g / 100g)… 34 Energia-arvo (kcal / 100g)… 270
Kuivatut porkkanat - HoReCa

Kuivatut porkkanat - HoReCa

Kuivattujen porkkanasuikaleiden käyttö on erinomainen apu niille, joilla ei ole liikaa aikaa ruoanlaittoon. Kun tämä tuote on käsillä, ruoanlaiton nopeus kasvaa merkittävästi. Loppujen lopuksi juureksia ei tarvitse pestä, kuoria, raastaa tai pilkkoa. Riittää, että liotat porkkanasuikaleet nesteessä. Maidossa palautettuna ne muuttuvat herkulliseksi piirakkatäytteeksi tai vitamiinipohjaksi salaatille. Niitä voi lisätä paistoksiin, liemiin ja pääruokiin. Käyttö Keittoihin, kastikkeisiin, marinadeihin, liharuokiin, linturuokiin ja riistaruokiin. Maku Makeahko Ravintoarvo 100 g:aa kohden. Proteiinit (g / 100g)… 9,5 Rasvat (g / 100g)… 0,5 Hiilihydraatit (g / 100g)… 49 Energiarvo (kcal / 100g)… 240
Mauste pihville ja grillille - HoReCa

Mauste pihville ja grillille - HoReCa

Shish kebabia pidetään Kaukasian keittiön ruokana, ja sen nimi tulee turkkilaisesta sanasta "shish" - vartaat. Näin ollen "kebab" tarkoittaa kirjaimellisesti vartaille paistettua ruokaa. Grillimausteen "Royal seasoning" koostumus sisältää vain luonnollisia ainesosia, jotka antavat grillille ainutlaatuisen mausteisen maun ja aromin. Käytä maustetta marinadin valmistamiseen sekä lisukkeena grillille, paistille ja kotona valmistetulle lihalle: pannulla, uunissa ja mikroaaltouunissa. Käyttö Käytä maustetta marinadin valmistamiseen sekä lisukkeena grillille, paistille ja kotona valmistetulle lihalle: pannulla, uunissa ja mikroaaltouunissa. Maku Antaa kohtuullista terävyyttä. Ainesosat Merisuola, jauhettu punainen paprika, murskattu korianteri, sinapinsiemenet, zira, musta murskattu pippuri, punaisen chilipippurin viipaleet, kuivatut valkosipulit, kuivatut tomaatit. Ravintoarvo 100 g:ssa. Proteiinit (g / 100g)… 9,0 Rasvat (g / 100g)… 9,0 Hiilihydraatit (g / 100g)… 27 Energia-arvo (kcal / 100g)… 229
Estragon - HoReCa

Estragon - HoReCa

Estragonilla on oma ainutlaatuinen luonteensa: se on ainoa koiruoho-laji, jolla ei ole voimakasta katkeruutta maussa. Yrtillä on voimakas, pistävä ja hapokas aromi, virkistävä maku, ja ranskalaiset kokit ovat hyödyntäneet näitä ominaisuuksia luodessaan monia kulinaarisia reseptejä sen kanssa. Estragonia, sekä tuoreena että kuivattuna, käytetään monenlaisten ruokien maustamiseen: se täydentää hyvin munakkaita ja monia kastikkeita. Käyttö Käytetään salaattien, alkupalojen, keittojen, lounasruokien, juomien ja makeiden ruokien valmistukseen. Maku mausteinen, hieman mausteinen, virkistävä Ravintoarvo 100 g:ssa. Proteiinit (g / 100g)… 23 Rasvat (g / 100g)… 7,0 Hiilihydraatit (g / 100g)… 50 Energiarvo (kcal / 100g)… 360