Psylliumin isoäiti, myös Välimeren isoäiti, on erinomainen kuitujen lähde ja sisältää myös runsaasti proteiinia. Sitä käytetään ruoansulatusjärjestelmän toiminnan parantamiseen. Lisäksi kuitu lisää kylläisyyden tunnetta. Kun siemenet tulevat kosketuksiin veden kanssa, ne peittyvät limalla ja muodostavat geeliä, mikä auttaa suolistovaivoissa. Se parantaa suoliston bakteerikantaa, suojaa ja toimii tulehdusta ehkäisevästi. & lt; 0,01G & lt; 1%*RWS - Viiteruoka & nbsp; <strong> Käyttö </strong> Tuote on valmistuksen jälkeen valmis syötäväksi: 2-3 teelusikallista psyllium-kakkua tulisi kaataa lasilliseen mehua tai vettä, antaa seistä noin 20 minuuttia ja sitten juoda. Kun käytät tuotetta, on tärkeää juoda runsaasti vettä, vähintään 1,5 l. Voit ottaa sitä kaksi kertaa päivässä, mieluiten aamulla ja iltapäivällä.
Tutustu Panko-valikoimaamme, joka on täydellinen lisä suosikkiruokiisi rapsakkuuden tuomiseksi.
Paikallisista ja kestävästi tuotetuista raaka-aineista valmistettu Pankomme on ilmavampaa kuin tavallinen korppujauho, se imee vähemmän rasvaa ja tuo silti lisää rapsakkuutta resepteihisi.
Saatavilla 2 kg ja 12,5 kg pakkauksissa.
Etsitkö erikoistunutta yritystä, joka valmistaa räätälöityä kalsiumfluoridiseosta erityiskäyttöön? Cenon-sur-Viennessä sijaitseva Alumines Durmax on juuri se yritys, jota tarvitset.
Yli 90 vuoden kokemuksella teknikkomme hallitsevat täydellisesti erityisten formulaatioiden suunnittelun ja valmistuksen, jotka vastaavat yrityksesi kalsiumfluoriditarpeita ja sovellusalueidesi teknisiä vaatimuksia. Huolehdimme hyvin tehdystä työstä ja varmistamme, että toimitamme sinulle korkeapitoisia tuotteita (noin 99,99 % CaF2).
Kalsiumfluoridilla on monia etuja, erityisesti se, että se on vain hyvin vähän reaktiivisten aineiden hyökkäyksille altis. Se soveltuu erinomaisesti erityiskäyttöön tarkoitetuille täyteaineille.
Aivan kuten kemiallisessa koostumuksessa, myös tuotteesi rakeisuus voidaan räätälöidä tarpeidesi mukaan, pelkästä pyynnöstäsi.
-Aprikoosinsiemenissä on A-, D-, K- ja E-vitamiineja sekä ainetta, jota kutsutaan B17:ksi tai laetriliksi, ja jonka sanotaan olevan tärkeä tekijä syövän torjunnassa. Tämän vuoksi aprikoosinsiemenet voivat tukea kehoa monilla tavoilla.
- B17:n ansiosta sanotaan, että ne estävät syöpäsolujen muodostumista ja jo olemassa olevien laajentumista.
- Runsaan vitamiinipitoisuuden vuoksi aprikoosinsiemenet voivat myös vahvistaa immuunijärjestelmää.
- Näiden ominaisuuksien lisäksi ne auttavat tasapainottamaan korkeaa verenpainetta, tarjoten tukea korkean verenpaineen omaaville.
- Aprikoosinsiemenöljy vähentää selluliitin näkyvyyttä ja estää sen muodostumista.
- Aprikoosinsiemenöljy ei ainoastaan rajoitu tähän, vaan se kosteuttaa ihoa, luo ryppyjä ehkäisevän vaikutuksen ja hidastaa ihon ikääntymistä.
- Se tukee myös aknen nopeaa paranemista.
- Aprikoosinsiemenöljy näyttelee tärkeää roolia myös kipujen lievittämisessä.
Tapiokatärkkelykselle on ominaista, että se lisää tuotteen viskositeettia ilman värjäämistä. Tapiokajauhon ominaisuudet ovat hyvin samankaltaisia perunatärkkelyksen ominaisuuksien kanssa. Sitä käytetään monissa gluteenittomissa leivontaresepteissä, jotta ruoka näyttäisi paremmalta tai saavutettaisiin kultainen kuori. Kivimyllytys mahdollistaa viljojen luonnollisen tasapainoisen koostumuksen säilyttämisen, mikä tekee glykeemisen indeksin alentamisesta mahdollista – tärkeä indikaattori niille, jotka välittävät terveydestään.
Paino: 300 g
Kaliumamyyli-xantatti (PAX) on saatavilla kellertävien tai vaaleanharmaiden kiteiden muodossa tai vapaasti valuva jauhe puhtaimmassa muodossaan. PAX on myös saatavilla liuoksen muodossa. PAX on erittäin vesiliukoinen ja se päästää hieman epämiellyttävää hajua, joka muistuttaa hiilidisulfidia tai mädäntynyttä kaalia. Toinen PAX:n ominaisuus on kosteuden imeytyminen ilmasta, eli hygroskooppinen luonne.
Teknisesti erittäin puhdas kaliumsulfaatimme, jonka puhtaus on >99,8 %, valmistetaan kemiallisen reaktion avulla.
Kaliumsulfaatillamme on seuraavat ominaisuudet:
Korkea puhtausaste: Teknisesti puhdas kaliumsulfaatimme puhdistetaan monivaiheisessa prosessissa ja se täyttää korkeimmat laatuvaatimukset.
Optimaalista jatkokäsittelyä varten kaliumsulfaatimme on lähes vapaa maaryhmän metalleista ja klorideista sekä raskasmetalleista.
Erittäin hyvä virtausominaisuus: Kaliumsulfaatti on kiteinen kiinteä aine, jolla on erittäin hyvä virtausominaisuus. Sitä on helppo kuljettaa, varastoida ja annostella.
16. vuosisadalla portugalilaiset valloittajat löysivät Ceylon-kanelin Sri Lankasta ja toivat tätä maustetta Eurooppaan 16. ja 17. vuosisadalla. Ceylon-kaneli saadaan villinä kasvavista puista, jotka voivat kasvaa jopa 10 metriin ja kasvavat villinä Ceylonin ja Etelä-Intian metsissä. Tämä mauste valmistetaan hienoimmasta sisäkuoresta, joka on leikattu kolmen vuoden ikäisistä versoista.
Aito Ceylon-kaneli on voimakkaasti tuoksuva ja makuominaisuuksiltaan erinomainen mauste. Jokainen, joka on joskus maistanut sitä, tietää hyvin, millaisia erilaisia makuominaisuuksia tällä mausteella on.
Hiilihydraatit (g / 100 g): 4,0
Rasva (g / 100 g): 3,0
Proteiini (g / 100 g): 28
Energia (kcal): 160
Vähintään: 18 kuukautta säilyvyyttä
Nettopaino (g): 30
Phormium tenax. Kestäviä kasveja niille kestäville lajeille, jotka sopeutuvat erittäin hyvin kaikenlaisiin ympäristöihin ja kuluttavat hyvin vähän vettä. Meillä on erilaisia lajikkeita ja kokoja.
Himalajan suola on puhtain ja terveellisin suola maapallolla. Se tulee vain yhdestä paikasta: Itä-Himalajan alueelta Pakistanissa. Sen väri vaihtelee valkoisesta vaaleanpunaiseen ja tummanpunaiseen. Se syntyi miljoonia vuosia sitten merien kuivumisen seurauksena, ja sen varannot sijaitsevat 400-600 metrin syvyydessä maan pinnasta. Himalajan suola on puhtaampaa ja terveellisempää kuin perinteinen pöytäsuola, jota käytetään päivittäin. Se sisältää joukon makro- ja mikroelementtejä. Himajalska Vivio on saatavilla kahdessa versiossa: pieni ja rakeinen. Himalajan suolaa käytetään useammin kuin rakeista ruoanlaitossa, maustamaan ruokia. Rakeisella suolalla on sama käyttö, mutta se toimii myös kylvyssä. Tässä tapauksessa lisää noin 10 g suolaa 1 litraan vettä kylpyyn. Suolakylvyn jälkeen suositellaan puolen tunnin lepoa. Testit osoittavat, että kulutamme liikaa suolaa.
Millet on valmistettu milleteistä. Se auttaa vastustamaan kehon happamoitumista, vahvistaa immuunijärjestelmää ja on ravinteikasta sekä helposti sulavaa. Se on luonnostaan gluteenitonta. Sen suuri etu on korkea B-vitamiinien, hematopoieettisen raudan ja kuparin pitoisuus. Se on erinomainen lähde ravintokuidulle sekä kaliumille, magnesiumille, kalsiumille ja natriumille. Se tarjoaa keholle helposti sulavaa proteiinia ja monimutkaisia hiilihydraatteja, jotka ovat terveellisen ruokavalion perusta. Milletteillä on viruslääkinnällinen ja vahvistava vaikutus, se auttaa palauttamaan kehon happo-emästasapainoa. B-ryhmän vitamiinit ja rauta tukevat hematopoieesia. Millet auttaa vähentämään tulehdusta kehossa, lämmittää, parantaa aineenvaihduntaa, lisää keskittymiskykyä ja muistia. Korkea kalsiumin ja piin yhdisteiden pitoisuus vahvistaa hampaita ja luita. - 4% sisältää tyydyttyneitä rasvahappoja 0.4g - 2% hiilihydraatteja 72.1g - 28% mukaan lukien sokerit 0.8g - 1% proteiinia 10.
Himalajan suola on puhtain ja terveellisin suola maapallolla. Se tulee vain yhdestä paikasta – Pakistanin itäisestä Himalajasta. Sen väri vaihtelee valkoisesta vaaleanpunaiseen ja tummanpunaiseksi. Se syntyi miljoonia vuosia sitten merien kuivumisen seurauksena, ja sen varannot sijaitsevat 400-600 metrin syvyydessä maan pinnasta.
Himalajan suola on puhtaampaa ja terveellisempää kuin perinteinen ruokasuola, jota käytämme päivittäin. Se sisältää joukon makro- ja mikroelementtejä.
Vivio-himalajansuola on saatavilla kahdessa versiossa: hienona ja rakeisena. Hienoa himalajansuolaa käytetään useammin kuin rakeista suolaa ruoan maustamiseen. Rakeisella suolalla on sama käyttötarkoitus, mutta se sopii myös kylpyihin. Tällöin kylpyyn tulee lisätä noin 10 g suolaa per 1 litra vettä. Suolahaudetta seuraa suositeltu puolen tunnin lepo.
Tutkimukset osoittavat, että kulutamme liikaa suolaa. Se on läsnä suurimmassa osassa tuotteita, joita käytämme päivän aikana: säilykkeissä, leikkeleissä, makkaroissa.
Rusinat ovat olleet tunnettuja ja käytössä maailman keittiöissä vuosisatojen ajan. Kuivatut viinirypäleet eivät ole vain maukkaita, vaan myös terveellisiä. Sultanirusinat erottuvat muista rusinatyypeistä poikkeuksellisen makean makunsa ansiosta, joka on vapaa muille lajikkeille tyypillisestä hapokkuudesta. Auringonvalon avulla kypsyvissä viinirypäleissä luonnollinen sokeri, fruktoosi, saostuu, minkä ansiosta rusinat ilahduttavat meitä makeudellaan ja ainutlaatuisella maullaan. Rusinat sisältävät suuria määriä kaliumia ja fosforia, jotka vaikuttavat myönteisesti sydän- ja verisuonijärjestelmään. Ne ovat myös arvokas vitamiinien lähde: A-, C-, E-vitamiinit sekä B-vitamiinit, samoin kuin mikro- ja makroelementit: kalium, sinkki, kalsium, rauta ja magnesium. Rusinat sisältävät arvokkaita ravintokuituja, jotka ovat välttämättömiä ruoansulatusjärjestelmän oikealle toiminnalle. Ne sisältävät rautaa, kuparia ja vitamiineja, jotka ovat tarpeen punasolujen tuotannossa ja hapen siirrossa kehossa.
Ei vain maukkaat pistaasit, vaan myös äärimmäisen terveelliset, myydään yleensä kuorissa. Ne sisältävät terveellisiä rasvoja, ovat hyvä proteiinin, kuidun ja antioksidanttien lähde. Pistaasit ovat hyvä B6-vitamiinin lähde, joka mm. vaikuttaa mielialaan ja keskittymiskykyyn, parantaa verisuonten kuntoa, näyttelee avainroolia kehon tarpeellisten kemikaalien poistamisessa ja lievittää tulehdusta. Tutkimukset osoittavat, että ne ovat yksi ravinteikkaimmista pähkinöistä. Antioksidantit taistelevat vapaita radikaaleja vastaan, minkä ansiosta ne hidastavat solujen ikääntymisprosessia ja vähentävät erilaisten sairauksien riskiä. Pähkinöissä olevat luteiini ja zeaksantiini tukevat silmien terveyttä. Pistaasit ovat vähemmän kaloreita kuin muut pähkinät, ja niiden lisäetu on noin 20 %:n proteiinipitoisuus. Ne ovat toisella sijalla mantelien jälkeen.
Guarana sisältää korkeita kofeiinitasoja. Se stimuloi jopa 5 kertaa voimakkaammin kuin kahvi, eikä samalla rasita sydäntä sen hitaamman ruoansulatuksen vuoksi.
Nettopaino: 28 g.
Bruttopaino: 420 g.
Parasta ennen: 12 kuukautta
Säilytysolosuhteet: Säilytä lämpötilassa 18 ± 3 °C ja suhteellisessa kosteudessa, joka ei ylitä 75 %. Avauksen jälkeen säilytä
Ravintoarvo per 100 g: Proteiinit - 13 g, rasvat - 3,5 g, hiilihydraatit - 59 g (josta kuitu - 16 g)
Energiarvo per 100 g tuotetta (kcal / kJ): 290 kcal (1210 kJ)
Ainesosat: Guarana-jauhe.
Luomu: Ei
Raaka: Kyllä
Gluteeniton: Kyllä
Tämä solanaceae-marja tuli Eurooppaan Persiasta, ja käännösvaikeuksien vuoksi sitä kutsuttiin usein hulluksi omenaksi. Munakoiso tuli Venäjälle Kaukasukselta, minkä vuoksi sillä oli pitkään lempinimi "armenialainen kurkku". Oikein kuivatulla munakoisolla on kirkas aromi ja sienten maku. Tämä ominaisuus tekee siitä välttämättömän komponentin pataruokien tai minkä tahansa paistoksen valmistuksessa.
Käyttö
Keitot, kastikkeet, marinadit, lihasta, siipikarjasta ja riistasta valmistetut ruoat.
Maku
Mausteinen, karvas, pippurinen
Ravintoarvo 100 g:aa kohden.
Proteiinit (g / 100g)… 11
Rasvat (g / 100g)… 1,0
Hiilihydraatit (g / 100g)… 43
Energia-arvo (kcal / 100g)… 230
Natriumhydrosulfidi NaHs on yleensä keltaisten hiutaleiden muodossa. Natriumhydrosulfidi voi olla myös liuoksena ja näyttää värittömältä tai vaaleankeltaiselta nesteeltä.