Alkuperä ja historia
Maca, jota kutsutaan myös perulaiseksi ginsengiksi. Tämä on kaksivuotinen yrttikasvi, joka on kotoisin Perun Andeilta. Viljely alkoi noin 2000 vuotta sitten. Maca kasvaa yli 3800 metrin korkeudessa kivisellä maaperällä. Maca menestyy hyvin jopa -10 celsiusasteen lämpötiloissa. Macaa viljellään pääasiassa juuren kulutusta varten. Maca-juuren koko ja muoto vaihtelevat suuresti.
Maca on retiisin kaltainen kasvi, jota espanjalaiset antoivat hevosilleen inkavaltioiden neuvojen mukaan. Juninin alueella Perussa maca on kulutuksessa suurina määrinä. Se on helposti saatavilla oleva ja erittäin ravitseva ruoanlähde. Sitä syödään tuoreena lihan kanssa, kypsennetään maan alla kuumilla kivillä vuoratuissa uuneissa (pachamancas) tai kuivataan ennen kuin se kypsennetään puuroksi maidossa. Erityistä juomaa, joka valmistetaan macasta, kutsutaan yleisesti nimellä 'maca chica'. Toinen käyttötapa on kuivattujen juurien jauhaminen maca-jauhoksi leivontaa varten.
Käsittely
Maca-siemen kylvetään syyskuussa, noin...
Premium Psyllium Kuorijauhe 99% Luomua
Psyllium Kuoret (psyllii testa) ovat peräisin plantago ovata -kasvin siemenistä. Kasvi on alun perin kotoisin Pohjois-Afrikasta, Intiasta, Pakistanista ja Afganistanista. Pääasiallinen tuotanto tapahtuu Intiassa ja Pakistanissa. Sadonkorjuun jälkeen siemenet käsitellään kuiduksi. Lisätietoja psyllium-kuorista tai psyllium-hulsoista löytyy tietosivulta.
VehGro:n Psyllium Kuorijauhe 99% Luomua on biologisesti sertifioitu tuote, joka on premium-laatua. Tämän sertifikaatin ansiosta tiedät, että ostamasi tuote on valmistettu ihmisten ja luonnon huomioiden.
VehGro edustaa tuotteita, jotka ovat terveellisiä ja korkealaatuisia. Meidän valitsemamme (luomulähteet) luonnontuotteet tulevat eri alueilta ympäri maailmaa. Kaikki tuotteet tarkastetaan Euroopassa ja…