Tuotteet hakusanalla bulk raw wol (21)

Luomu vehnäjauho tyyppi 750 - 1kg

Luomu vehnäjauho tyyppi 750 - 1kg

Tyyppi 750 vehnäjauho saadaan Bieszczady-maatilalta, jolla on ekologinen sertifikaatti. Tämä on yksi suosituimmista jauhotyypeistä, joka saadaan jauhetuista vehnäjyvistä. Vehnä, proteiinipitoisuuden (gluteeni) ansiosta, antaa leivonnalle joustavuutta ja vähentää murenemista. <strong> koostumus: </strong> vehnä <strong> Ravintoarvo 100g:ssa </strong> Energiasisältö 1450KJ/342kcal - 17%RV*rasva 1.8g - 2.6% mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot 0.7g - 3.5%hiilihydraatit 68g - 26%joista sokereita 0.5g - 0.6%kuitu 2.9g - 12g - 24%suola 0.01g - 0.2%*viite-elintarvikearvo <strong> käyttö </strong> vehnäjauho tyyppi 750 on täydellinen leipomiseen, sekä suolaisiin että makeisiin leivonnaisiin. Ihanteellinen pannukakkuihin, vohveleihin tai sakeuttamaan keittoja ja kastikkeita. <strong> Huomautukset </strong> Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa tiiviisti suljetussa pakkauksessa.
Heraproteiini (konsentraatti + isolaatio) vaniljan maku - WPC + WPI vaniljan maku, makeutettu stevia

Heraproteiini (konsentraatti + isolaatio) vaniljan maku - WPC + WPI vaniljan maku, makeutettu stevia

Proteiinilisä, joka yhdistää heraproteiinikonsentraatin ja -eristyksen vaniljan makua. Makeutettu luonnollisella makeutusaineella - stevioliglykosideilla. Esimerkkikoostumus.
VG Titans P65-L Teksturoitu herneproteiini

VG Titans P65-L Teksturoitu herneproteiini

VG Titans P65-L Textured Pea Protein tarjoaa korkealaatuisen, kasvipohjaisen proteiiniratkaisun elintarviketeollisuudelle, joka pyrkii luomaan innovatiivisia lihattomia tuotteita. Tämä kuiva, ekstruoitu tuote hydratoituu muodostaen lihan kaltaisen rakenteen, mikä tekee siitä sopivan käytettäväksi hampurilaisissa, makkaroissa ja muissa kasvipohjaisissa sovelluksissa. Sen korkea proteiini- ja kuitupitoisuus sekä monipuolisuus tekevät siitä olennaisen ainesosan, joka parantaa sekä kasvipohjaisten että perinteisten lihatuotteiden ravitsemuksellista profiilia. VG Titans P65-L valmistetaan ei-GMO herneistä, ja se on suunniteltu kestävyys ja terveys huomioon ottaen. Tämä teksturoitu herneproteiini on täydellinen yrityksille, jotka pyrkivät vastaamaan kasvavaan kuluttajakysyntään vegaanisille ja kasvissyöjille tarkoitetuille ruoille. Sen mukautettavuus ja helppokäyttöisyys erilaisissa resepteissä tekevät siitä arvokkaan komponentin tuotevalikoiman laajentamiseen ja erilaisten ruokavalioiden tarpeiden täyttämiseen.
Puulastut 25 kg

Puulastut 25 kg

Kuusi- ja mäntypuuhaketta raaka-aineena Kosteusprosentti 12-18 %. Keskimäärin 15%. Tiheys 185 kg/m³ Pölytön, ei bakteereja Vähentää merkittävästi vahingossa tapahtuvan vierimisen riskiä Ei pääse helposti rehuun tai juomakuppeihin Parannetut lämpöominaisuudet, lämmin ja mukava Helppo käyttää, sopiva alusta useimmissa levityslaitteissa Kuinka käyttää puuhaketta Kun asetat "G2BE Energy Europe" Sp. z o.o.:n puuhaketta ulkotiloihin, maan tulee olla puhdas ja kuiva. Alustan tulee olla 20 mm - 50 mm syvä. Liian matala.
Tukkumyynti Hunaja

Tukkumyynti Hunaja

100g pussi irtohunajaroobosta
Kuivattu rasvaton maidonjauhe 25 kg säkeissä. - Uuden-Seelannin kuivattu täysmaidonjauhe ja rasvaton maidonjauhe 25 kg säkeissä.

Kuivattu rasvaton maidonjauhe 25 kg säkeissä. - Uuden-Seelannin kuivattu täysmaidonjauhe ja rasvaton maidonjauhe 25 kg säkeissä.

Täysmaitojauhe soveltuu moniin käyttötarkoituksiin, mukaan lukien maitotuotteet, leivonnaiset ja makeiset, kuivat seokset, ravintolisät ja välipalat. Milky Hollandin täysmaitojauhe toimii nestemäisen maidon ja kerman korvikkeena. Sitä voidaan käyttää kuivaseosten, makeisten, leivonnaisten, urheiluravintojen, vauvanruoan ja eläinruoan valmistamiseen. TÄYSMAITOJAUHEEN SPEKIFIKATIOSSA Kemialliset tulokset: Tulokset: Kosteus (%) 3.9 Maitorasva (%) 26 Tuhka (%) 7.0 Proteiini (kuivapohjainen %) 100 Laktoosi (%) 55.2 UDWPN (mg/g) 2,4 Liukenemattomuusindeksi (mL) 1,0 Happamuus (%) 0.10 Irtotiheys (g/ml) 0,685 Palaneet hiukkaset Standardi A pH-arvo (50 g/l vettä 20 asteen C:ssa) 6,59 Mikrotulokset: Tulokset: Antibiootit Negatiivinen Fosfataasi (ug/ml)
Demineraalinen Herajauhe - Demineraalisen Herajauheen Viejä

Demineraalinen Herajauhe - Demineraalisen Herajauheen Viejä

Demineralisoitu hera syntyy laimeana nesteenä juuston valmistuksen sivutuotteena. Se sisältää laktoosia, proteiineja ja mineraaleja. Sitä voidaan käsitellä mineraalien erottamiseksi elektrodialyyseillä. Tiivistetty demineralisoitu hera kuivataan sitten sumutuskäsittelyllä jauheeksi. Demineralisoidulla herajauheella on laaja käyttö, joitakin esimerkkejä: vauvanruoka, lastenruoka, erityisruokavaliot ja ravintoaineilla rikastetut tuotteet.
Sienijauho - Jauhetut sienet

Sienijauho - Jauhetut sienet

Sienijauhot Valmistusprosessimme Aromas ja Boletos -sienijauhon osalta koostuu sienten jauhamisesta jauheeksi kuivauksen jälkeen, ilman tärkkelyksen tai muiden ainesosien lisäämistä. Ehdotuksia: sienijauhoamme voidaan lisätä minkä tahansa ruoan valmistukseen, kuten keittoihin, kastikkeisiin, leipään, pastaan, juustoon, kekseihin, jälkiruokiin ja muihin. Saatavilla: Maitake; Reishi; Shiitake; Boletus edulis; Cantharellus; Agaricus blazei. Ravintosisältö per 100 g. Rasvat - 1,3 % Hiilihydraatit - 78% Kuidut - 14% Proteiinit - 15%
WOWOATS Kaurahiutaleet - Koko viljan pikakaurahiutaleet (premium-linja)

WOWOATS Kaurahiutaleet - Koko viljan pikakaurahiutaleet (premium-linja)

Välittömät kaurahiutaleet, jotka on valmistettu korkealaatuisista kaurasta, jotka on kasvatettu ekologisesti puhtailla Ukrainan mailla. Ne sisältävät merkittävän määrän ravintokuitua, alhaisen glykeemisen indeksin, korkean beetaglukaanipitoisuuden, vitamiineja ja mikroelementtejä K, P, Fe, Zn, Mg, ilman lisättyä sokeria, sopivat vegaaneille, eivätkä vaadi kypsentämistä. WOWOATS, koska ELÄMÄ ON WOW! Koko: 64*145*192 mm PAKKAUS: 500 g
Rautasulfaatin

Rautasulfaatin

Monohydraattimuodossa 30 % rautasulfaattiliuos on sementtiteollisuuden suosima ratkaisu kuusivalenttisen kromin vähentämiseen. Tämä tuote tarjoaa luotettavimman ja puhtaimman vaihtoehdon sementinvalmistajille verrattuna muihin markkinoilla oleviin vaihtoehtoihin. Rautasulfaatilla on myös kaupallista käyttöä lannoitteiden tuottajien markkinoilla.
soijajauho

soijajauho

Soijajauho on soijaöljyn puristamisen sivutuote. On olemassa useita prosesseja, jotka tuottavat erilaisia tuotteita. Soijajauho luokitellaan yleensä kaupallistamista varten sen raakaproteiinipitoisuuden mukaan. Proteiinipitoiset tyypit saadaan kuorituista siemenistä ja ne sisältävät 47-49 % proteiinia ja 3 % raakakuitua (ruokapohjaisesti).
Panko - Japanilainen Panko

Panko - Japanilainen Panko

Tutustu Panko-valikoimaamme, joka on täydellinen lisä suosikkiruokiisi rapsakkuuden tuomiseksi. Paikallisista ja kestävästi tuotetuista raaka-aineista valmistettu Pankomme on ilmavampaa kuin tavallinen korppujauho, se imee vähemmän rasvaa ja tuo silti lisää rapsakkuutta resepteihisi. Saatavilla 2 kg ja 12,5 kg pakkauksissa.
Vihreät Linssit 1000g

Vihreät Linssit 1000g

Linssit, kuten kaikki palkokasvit, omaavat ainutlaatuisia terveyshyötyjä. Ne ovat hyvin imeytyvän proteiinin lähde. Linssiproteiini on soijaproteiinin jälkeen eniten imeytyvää kasvipohjaista proteiinia (85 prosenttia). Vihreät linssit sisältävät runsaasti kuitua. Kuitu ei ainoastaan auta säätelemään verensokeria, parantaa sydän- ja ruoansulatusjärjestelmää, vaan se myös edistää kolesterolitasojen laskua, poistaa myrkkyjä kehosta, suojaa paksusuolen syövältä ja myös tyypin 2 diabetekselta. Linssit sisältävät runsaasti rautaa, mikä on hyödyllistä ihmisille, jotka eivät syö lihaa. Yksi kuppi vihreitä linssejä sisältää 100 prosenttia suositellusta päivittäisestä rautamäärästä. Tämä mineraali näyttelee tärkeää roolia hemoglobiinin muodostumisessa veressä ja myoglobiinin muodostumisessa lihaksissa, mikä on vastuussa hapen kuljettamisesta soluihin. Se sisältää myös arvokkaita mangaani- ja foolihappoja.
Kookoshiutaleet 250g

Kookoshiutaleet 250g

Kookoshiutaleet saadaan kookospähkinän hedelmälihasta, joka ensin kuivataan ja sitten raastetaan pieniksi hiutaleiksi. Hedelmäliha on rikas ravintoaineista, kuten vitamiineista: C, E, K ja B-ryhmästä, sekä mineraaleista: sinkki, fosfori, magnesium, natrium, kalium, kalsium ja rauta. Kookos ja sen johdannaiset (hiutaleet, kookoslastut, kookosöljy) sisältävät tyydyttyneitä rasvahappoja. Eläinperäisiä tyydyttyneitä rasvahappoja tulisi rajoittaa päivittäisessä ruokavaliossa, mutta kookoksesta peräisin olevat rasvahapot koostuvat huomattavasti pienemmistä molekyyleistä ja ne muuttuvat suoraan energiaksi ilman, että ne varastoituvat kehoon rasvana. Kookoshiutaleet sisältävät valtavasti kuitua, joka on välttämätöntä ruoansulatusjärjestelmän normaalille toiminnalle. Niistä löytyy myös pieniä määriä proteiinia ja elektrolyyttejä, jotka auttavat ylläpitämään kehon happo-emästasapainoa.<strong>Koostumus:</strong> kookoshiutaleet&nbsp;<strong>Ravintoarvo 100g:ssa</strong>Energia-arvo 2695kJ/655k
Kookoshiutaleet 250g

Kookoshiutaleet 250g

Kookoshiutaleet saadaan kookospalmun hedelmälihasta, joka ensin kuivataan ja sitten hierotaan pieniksi paloiksi. Liha on ravinteikasta ja sisältää vitamiineja: C, E, K ja B-ryhmän vitamiineja, mineraaleja: sinkkiä, fosforia, magnesiumia, natriumia, kaliumia, kalsiumia ja rautaa. Kookos ja sen johdannaiset (hiutaleet, kookoshiutaleet, kookosöljy) sisältävät tyydyttyneitä rasvahappoja. Eläinperäisten tyydyttyneiden rasvahappojen saantia tulisi rajoittaa päivittäisessä ruokavaliossa, mutta kookoksesta peräisin olevat rasvahapot koostuvat paljon pienemmistä molekyyleistä ja ne muuttuvat suoraan energiaksi ilman, että ne kertyvät kehoon rasvana. Kookoshiutaleet sisältävät valtavasti kuituja, jotka ovat välttämättömiä ruoansulatusjärjestelmän oikealle toiminnalle. Niistä löytyy myös pieniä määriä proteiinia ja elektrolyyttejä, jotka auttavat kehon happo-emästasapainossa. <strong> Koostumus: </strong> Kookoshiutaleet &nbsp; <strong> Ravintoarvo 100g:ssa </strong> Energiasisältö 2695KJ/655kcal - 33% RWS *63g rasvaa - 90% mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot 53g - 265% hiilihydraatteja
Mijo 1000g

Mijo 1000g

Millet on valmistettu milleteistä. Se auttaa vastustamaan kehon happamoitumista, vahvistaa immuunijärjestelmää ja on ravinteikasta sekä helposti sulavaa. Se on luonnostaan gluteenitonta. Sen suuri etu on korkea B-vitamiinien, hematopoieettisen raudan ja kuparin pitoisuus. Se on erinomainen lähde ravintokuidulle sekä kaliumille, magnesiumille, kalsiumille ja natriumille. Se tarjoaa keholle helposti sulavaa proteiinia ja monimutkaisia hiilihydraatteja, jotka ovat terveellisen ruokavalion perusta. Milletteillä on viruslääkinnällinen ja vahvistava vaikutus, se auttaa palauttamaan kehon happo-emästasapainoa. B-ryhmän vitamiinit ja rauta tukevat hematopoieesia. Millet auttaa vähentämään tulehdusta kehossa, lämmittää, parantaa aineenvaihduntaa, lisää keskittymiskykyä ja muistia. Korkea kalsiumin ja piin yhdisteiden pitoisuus vahvistaa hampaita ja luita. - 4% sisältää tyydyttyneitä rasvahappoja 0.4g - 2% hiilihydraatteja 72.1g - 28% mukaan lukien sokerit 0.8g - 1% proteiinia 10.
Speltin hiutaleet 1000g

Speltin hiutaleet 1000g

Ne syntyvät maan spelled-jyvistä, joita Puolan keittiössä on tunnettu ja käytetty monien vuosien ajan. Pitkään ne olivat unohduksissa, mutta nyt ne palaavat suosioon. Spelled-jyviä syödään keittämisen jälkeen tai raakana. Niitä lisätään maitoon, jogurttiin ja hedelmiin.
Ruskea Riisi 1000g vivio

Ruskea Riisi 1000g vivio

Ruskea riisi on täysjyväviljaa Oiza Sativa -kasvista, josta suosittu valkoinen riisi tulee. Ruskea riisi puhdistetaan, jolloin ulkoiset syömäkelvottomat kuoret poistuvat, mutta vaa'at, leseet ja alkio jäävät koskemattomiksi. Ruskean riisin maku on hienovaraisesti pähkinäinen, se on hieman kovempaa kuin valkoinen riisi, sitä keitetään pidempään, mutta se sisältää myös paljon enemmän terveellisiä ominaisuuksia kuin puhdistettu valkoinen riisi. Ruskeassa riisissä on enemmän vitamiineja ja mineraaleja, se sisältää kuitupitoisia leseitä, sillä on alhaisempi glykeeminen indeksi ja se jäätyy hitaammin. Siksi se on ihanteellinen ihmisille, jotka huolehtivat linjastaan. Se sisältää ensisijaisesti: fosforia, joka on tarpeen luiden ja hampaiden rakentamiseen, kaliumia, joka on vastuussa sydämen normaalista toiminnasta, magnesiumia, joka suojaa meitä stressiltä, rautaa, joka on välttämätöntä soluhengitykselle, ja kuparia, joka vaikuttaa esimerkiksi ihon ja hiusten kuntoon.
Kuivatut Höyhenet 1000g

Kuivatut Höyhenet 1000g

Kuivatut luumut kuuluvat kuivattuihin hedelmiin ja pähkinöihin. Niitä voidaan nauttia välipalana tai monien ruokien ainesosana. Kuivatut luumut ovat arvokas ravintoaineiden lähde, erityisesti kuitujen ja polyfenolien osalta. Ne tarjoavat runsaan määrän vitamiineja, mineraaleja ja fytokemikaaleja. A-, E-, K- ja C-vitamiinit, B-ryhmän vitamiinit, pantoteenihappo, kalium, fosfori, rauta, kalsium, magnesium, sinkki – kaikki nämä löytyvät kuivatuista luumuista. Lisäksi hedelmät sisältävät polyfenolisia yhdisteitä, jotka ovat voimakkaita antioksidantteja. Kuivatut luumut katsotaan yhdeksi parhaista luonnollisista keinoista ummetuksen hoitoon. Kuitujen ansiosta ne parantavat suolen liikkeitä. Hedelmien sisältämä sorbitoli luo ympäristön tarvittavan bakteeriflooran kehittymiselle. Liian suuri määrä luumuja kerralla voi aiheuttaa ilmavaivoja ja ripulia.
Agar 100g VIVIO

Agar 100g VIVIO

Agar, jota kutsutaan myös agar-agariksi, on luonnollinen kasvipohjainen sakeuttaja. Sitä saadaan merilevistä - punalevistä. Agarilla ei ole hajua tai makua. Se sisältää monia arvokkaita aineita, kuten: mangaania, magnesiumia, rautaa, kalsiumia, natriumia ja sinkkiä. Se on voimakkaampi hyytelöityjä aineita kuin gelatiini. Etiketissä se löytyy symbolilla E-406. Sitä käytetään laajasti vegaanisessa keittiössä gelatiinin sijasta. <strong>Käyttö</strong> Agaria käytetään gelatiinin korvikkeena kermassa, hyytelöissä, mousseissa, hilloissa ja muissa tuotteissa. Se liukenee 85-95 Celsius-asteessa, mutta hyytelöityy jo 32-35 asteessa. Sitä ei siis tarvitse laittaa jääkaappiin. Keskitason hyytelön saamiseksi käytetään suhdetta: 1 tasainen teelusikallinen agaria 1 lasilliseen nestettä. Agar liuotetaan pieneen määrään kylmää vettä ja lisätään kiehuvaan veteen, ja keitetään muutama minuutti. Agaria voidaan myös käyttää hillon valmistamiseen. 1,5 kg hedelmiä ja 500 g sokeria varten lisätään 1–1,5 teelusikallista agaria.