La versatilità della Salsa Bruna è totale: può essere servita con arrosti, brasati e altre pietanze come selvaggina, carni rosse e bianche, tagliatelle, verdure, purè. Aggiunta in fase di cottura è ottima per insaporire anche spezzatini e carni in umido.
Sciogli 35 g di prodotto in ½ litro d’acqua fredda e porta a bollore mescolando continuamente a fuoco moderato, per 5 minuti o più, fino a ottenere la consistenza desiderata. Abbinala a carni a fette o ad altri piatti. Per realizzare spezzatini o carni in umido aggiungi la Salsa Bruna Bauer così com’è o dopo averla stemperata in acqua.
Bauerin herkkusienigranulaatti perustuu erinomaisiin herkkusieniin, jotka on yhdistetty parhaisiin vihanneksiin luonnollisen tuotteen aikaansaamiseksi, ilman lisättyä natriumglutamaattia. Bauerin hitaalla käsittelymenetelmällä saadaan aikaan liukeneva liemi hetkessä, joka luo herkullisia ja tunnistettavia makuja.
Ihanteellinen risottojen, pastan, paistettujen ruokien ja nuudelikeittojen maustamiseen.
Miellyttävän liemen saamiseksi liuota 16 g Bauerin herkkusienigranulaattia 1 litraan kiehuvaa vettä ja sekoita: tuote on välitön. Lisämakua varten granulaattia voidaan lisätä suoraan risottoihin, kastikkeisiin, paistettuihin ruokiin ja nuudelikeittoihin halutussa määrässä.
15 % HERKKUSIENIÄ