Kinkeliba tunnetaan nimellä "pitkäikäisyyden yrtti", ja se on erittäin arvostettu Länsi-Afrikassa sen detoksifioivien, ruoansulatusta edistävien ja antioksidanttisten ominaisuuksien vuoksi. Tämä detoksitee on kofeiiniton, ja sen puumainen maku on kitkettömän miellyttävä. Kinkelibaa nautitaan myös raikkaana sitruunan ja muiden kauden hedelmällisten makujen kanssa. Kinkeliba, tai combretum micranthum, kuuluu combretaceae-perheeseen ja on tyypillinen afrikkalainen kasvi. Se on tiheä ja pensasmainen pensas, joka kasvaa Sahelin alueen kuivilla alueilla. Kinkeliba-lehtemme on valittu ja kerätty Senegalista, ja ne ovat täynnä vaikuttavia aineita ja aromeja.
Tutustu artikkeliimme kinkelibasta
Kinkeliban perinteiset käyttötavat Länsi-Afrikassa
Taistelu oksidatiivista stressiä vastaan: runsas antioksidantteja (polyfenolit, tanniinit, katekiinit ja 8 flavonoidia).
Paino: 0.100 g
Villipiparminttu, yksi lukemattomista piparminttulajeista, kasvaa vain Keski- ja Etelä-Euroopassa. Sitä viljellään Pohjois-Amerikassa, koko Euroopassa ja Pohjois-Afrikassa.
VESILÄMPÖTILA: 90–100 °C
HAUDUTUSAIKA: 5–10 minuuttia