Iberialaisista sioista peräisin oleva tuote, joka on ruokittu 3-4 kuukautta tammenterhoilla, ruohoilla ja oljilla. Se valmistetaan käsityönä D.O. Pimentón de la Verasta (Cáceres), ja se on myös maustettu luonnollisilla mausteilla ilman säilöntäaineita, suolaa, valkosipulia ja oreganoa. Sen erinomainen tuoksu ja aromi ovat huomattavia.
Ainesosat: Iberialaisen tammenterhopossun lapa, suola, luonnollinen aromi, paprikajauhe, luonnolliset mausteet ja naudan luonnollinen suoli. 100 % luonnollisia ainesosia. Ei allergeeneja.
Vähintään 5-6 kuukauden kypsytyksellä se erottuu erinomaisella tuoksullaan ja aromillaan.
Ainesosat: Iberialaisen tammenterhopossun lapa, suola, luonnollinen aromi, paprikajauhe, luonnolliset mausteet.