16. vuosisadalla portugalilaiset valloittajat löysivät Ceylon-kanelin Sri Lankasta ja toivat tätä maustetta Eurooppaan 16. ja 17. vuosisadalla. Ceylon-kaneli saadaan villinä kasvavista puista, jotka voivat kasvaa jopa 10 metriin ja kasvavat villinä Ceylonin ja Etelä-Intian metsissä. Tämä mauste valmistetaan hienoimmasta sisäkuoresta, joka on leikattu kolmen vuoden ikäisistä versoista.
Aito Ceylon-kaneli on voimakkaasti tuoksuva ja makuominaisuuksiltaan erinomainen mauste. Jokainen, joka on joskus maistanut sitä, tietää hyvin, millaisia erilaisia makuominaisuuksia tällä mausteella on.
Hiilihydraatit (g / 100 g): 4,0
Rasva (g / 100 g): 3,0
Proteiini (g / 100 g): 28
Energia (kcal): 160
Vähintään: 18 kuukautta säilyvyyttä
Nettopaino (g): 30
Guarana sisältää korkeita kofeiinitasoja. Se stimuloi jopa 5 kertaa voimakkaammin kuin kahvi, eikä samalla rasita sydäntä sen hitaamman ruoansulatuksen vuoksi.
Nettopaino: 28 g.
Bruttopaino: 420 g.
Parasta ennen: 12 kuukautta
Säilytysolosuhteet: Säilytä lämpötilassa 18 ± 3 °C ja suhteellisessa kosteudessa, joka ei ylitä 75 %. Avauksen jälkeen säilytä
Ravintoarvo per 100 g: Proteiinit - 13 g, rasvat - 3,5 g, hiilihydraatit - 59 g (josta kuitu - 16 g)
Energiarvo per 100 g tuotetta (kcal / kJ): 290 kcal (1210 kJ)
Ainesosat: Guarana-jauhe.
Luomu: Ei
Raaka: Kyllä
Gluteeniton: Kyllä