Tuotteet hakusanalla cassoulet astiat (23)

Pakastetut simpukat

Pakastetut simpukat

Johtavana pakastettujen simpukoiden ja merenelävien tukkukauppiaana tarjoamme suurhankintavaihtoehtoja vähittäiskauppiaille sekä HORECA-sektorille. Kilpailukykyiset hinnat, luotettava toimitusketju ja korkealaatuiset tuotteet. Tukkumyynti yrityksille: supermarketit, hotellit, ravintolat ja kahvilat.
Kreolisausage

Kreolisausage

Creole-makkara on ainutlaatuinen portugalilainen makkara, jonka Monte Safira on täydentänyt omistautumisellaan laatuun ja perinteeseen. Tämä makkara on valmistettu parhaista kotimaisista lihoista ja maustettu mausteseoksella, joka tarjoaa rikkaan ja erottuvan maun, joka on sekä suolainen että tyydyttävä. Perinteinen savustusprosessi lisää ainutlaatuista aromia, mikä tekee siitä erottuvan valinnan niille, jotka etsivät aitoa makua Portugalista. Monte Safiran Creole-makkara on täydellinen grillattavaksi, lisättäväksi pataruokiin tai nautittavaksi sellaisenaan. Sen voimakkaat maut ja korkealaatuiset ainesosat tekevät siitä monipuolisen lisän mihin tahansa ateriaan, tarjoten makua Portugalista, joka on sekä aitoa että tyydyttävää. Koe Portugalin rikas kulinaarinen perintö Monte Safiran Creole-makkaran kanssa.
Ravioloni Sardi

Ravioloni Sardi

Suuret sardi-raviolit ovat täytetty ricottajuustolla (pehmeä juusto) ja sitruunalla, ja ne ilmentävät Välimeren makujen yksinkertaisuutta ja puhtautta, tarjoten raikkaan ja hienostuneen kulinaarisen kokemuksen. Tämä ravioli edustaa täydellistä harmoniaa ricottan makeuden ja pehmeyden sekä sitruunan elävän raikkauden sitruksisen maun välillä, joka on kääritty herkulliseen taikinakuoreen.
Pakastetut viiriäiset

Pakastetut viiriäiset

Ranskalainen yritys, joka on erikoistunut viiriäisten kasvatukseen Vosgesin alueella. Lähes 50 vuoden ajan perheyrityksemme on keskittynyt eläinten hyvinvointiin ja laatuun. Viiriäiset syntyvät, kasvatetaan, teurastetaan ja jalostetaan paikan päällä. Käytämme paikallista kasvipohjaista rehua. Osaamisemme perustuu eläinten valintaan ja hyviin kasvatusolosuhteisiin. Myymme kaikki tuoreet ja pakastetut tuotteemme ympäri Ranskaa, Eurooppaa ja suurille vientimarkkinoille.
Välimeren sekoitus

Välimeren sekoitus

Munakoiso, oliivi, tomaatti ja paprikat muodostavat tämän seoksen, joka antaa tyypillisyyttä kastikkeillesi, lihatäytteille, kypsennetylle kalalle, terriineille ja muille kulinaarisille valmistuksille. Colin-Ainesosat Ref:60159402 Pääainesosat: Tomaatti, paprikat, oliivi, munakoiso Sisältöluettelo: Tomaatti, paprikat, oliivi, munakoiso Lämpökäsittely: Ei Viitteellinen annostus: 2–5 % Väri ja visuaalinen: Valkoinen, punainen, vihreä ja musta Pakkaus: 20 kg:n säkki Lavointi: Eurooppalainen lava 500 kg
Keitettyä simpukkalihaa

Keitettyä simpukkalihaa

Keitettyä simpukkaa
Valmiit ruoat - Cassouletit, ankakonfit, coq au vin...

Valmiit ruoat - Cassouletit, ankakonfit, coq au vin...

Tarjoamme lisäksi laajan valikoiman valmisruokia, jotka täydentävät foie gras -tuotteitamme. Monipuoliset valmisruokamme edustavat alueemme, lounaisranskalaista, osaamista. Tutustu: Alicuit, ankankoipia, auringonpaisteinen riista, cassoulet ankankoipien kanssa, kukko viinissä, palombe-salmi.
Vadelmatorttu

Vadelmatorttu

Klassiset vadelma-tortut
Parsakaali

Parsakaali

Parsakaali eri paloina Parsakaali (Aspargus officinalis L.) on kestävä, monivuotinen viljelykasvi, jonka valkoisia tai vihreitä versoja (varsia) käytetään vihanneksina. Tarjoamme seuraavan valikoiman: valkoinen/vihreä erilaisia pituuksia ja halkaisijoita Varsia Paloja ilman kärkiä (keskipalat) Paloja kärjillä (kärjet & palat) Kärjet
Kuuma Fondant

Kuuma Fondant

Pastöroitu lehmänmaito ja kerma (alkuperä Ranska), Suola, Mikrobin koagulantti, Maitohappobakteerit ja kypsytysaineet, Kiinteyttäjä: kalsiumkloridi. Rokokko Allergiat: Maitoa ja maitotuotteita (mukaan lukien laktoosi ja maitoproteiini) Tuotteitamme ei ole merkitty GMO:ksi asetusten 1829/2003/EY ja 1830/2003/EY mukaisesti. GMO:iden ei läsnäolon kunnioittaminen 0,9 %:n raja-arvolla Euroopan asetusten CE 1829/2003 ja 1830/2003 mukaisesti. Ionisaatio todistus: Vahvistamme, että tuotteemme, ainesosamme ja lisäaineemme eivät ole saaneet ionisaatiokäsittelyä, perustuen toimittajiltamme saamiimme takuisiin ja todistuksiin, asetuksen n:o 2001-1097 mukaisesti 16.11.01. Analyysi per: 100g Rasvaa: 31.6g Proteiinia: 16.3g Sokeria (g): 0.5 Natriumia (mg): 1.2g Energia Kcal: 351 Energia KJ: 1454 Muoto: Pyöreä Paino: 300g Pakkaus: Kalvo keraamisella pohjalla Ylikäsittely: Kartonki Säilytyslämpötila: +2°C/+8°C
Kampasimpukat

Kampasimpukat

Leveys 6,5 cm Korkeus 19,5 cm 130 g 4 kpl setti Musta 2504N Valkoinen 2504B Maito 2504L
Oliivit

Oliivit

La Perla Mustat oliivit viipaleina, liemessä, mustattu 4.250 ml Tarjoaja ei anna yksityiskohtaista tuotekuvausta. KOKO: 4.250 ml MERKKI: La Perla RESEPTI: liemessä, mustattu LAATU: Mustat oliivit Pakkaus: 6 VERSIO: viipaleina
Croissantit

Croissantit

Kuorrutettu marmeladikroissant 48 g Visuaalinen kohokohta Tuotenumero: 3582 Mitat: 12 x 5 x 4 cm Laatikko: 75 kpl.
Pihvikappale

Pihvikappale

Steak Cut -pussi 2,5 kg
Leikattuja vihreitä papuja

Leikattuja vihreitä papuja

Hanki leikattuja vihreitä papuja vertaansa vailla olevalla laadulla, valmiina höyrytettäväksi ja täydellisesti kypsennettäväksi minuuteissa. Säilytä pakastettuna alle -18° C Pakkaustyypit 400 grammaa 1 kilo 2,5 kiloa 10 kiloa Tyypit Leikattu Koko
Kroketit

Kroketit

Taloudelliset ja tarkat annokset Mitat: 4 X 2.500g, 1 kpl 27g
Makkaratuoteastiat

Makkaratuoteastiat

Makkaratuoteastiat
Kuivatut Makkarat

Kuivatut Makkarat

Käsityövalmistus, Pyreneiltä, perinteisellä tavalla. Ilman kemiallisia säilöntäaineita (E …) ja ilman allergeeneja (ilman laktoosia, ilman gluteenia). Luonnolliset suolistot. Meillä on laaja ja ainutlaatuinen valikoima alueellisia teemoja. Extra laiha Béarnais-makkara 100 % kinkusta (IGP Etelä-Länsi Ranskasta) Pyreneiden makkara 200 g. Klassikkomme. Chorizo-makkara 200 g. Kätevä. Pieni baskilainen chorizo paprikoilla ja Espelette-paprikalla. Bayonnen kinkkuviipaleilla maustettu makkara. Périgordin pähkinöillä maustettu makkara. Härkä-makkara (sekoitus sianlihaa ja häränlihaa) Italialainen makkara (mozzarella, basilika, kuivatut tomaatit)
Salpicão-makkara

Salpicão-makkara

Salpicão-makkara on perinteinen portugalilainen makkara, jonka Monte Safira on valmistanut tarkkuudella ja huolella. Tämä makkara on valmistettu parhaista kotimaisista lihoista ja maustettu ainutlaatuisella mausteseoksella, joka tarjoaa rikkaan ja suolaisen maun, joka on sekä tyydyttävä että mieleenpainuva. Perinteinen savustusprosessi lisää erottuvan aromin, mikä tekee siitä ehdottomasti kokeilemisen arvoisen jokaiselle, joka etsii aitoa makua Portugalista. Monte Safiran Salpicão-makkara on täydellinen grillattavaksi, lisättäväksi pataruokiin tai nautittavaksi itsenäisenä välipalana. Sen voimakkaat maut ja korkealaatuiset ainesosat tekevät siitä monipuolisen lisän mihin tahansa ateriaan, tarjoten aitoa ja tyydyttävää makua Portugalista. Tutustu Portugalin rikkaaseen kulinaariseen perinteeseen Monte Safiran Salpicão-makkaran avulla.
Viiriäisen munat

Viiriäisen munat

Ranskalainen yritys, joka on erikoistunut viiriäisten kasvatukseen Vosgesin alueella. Lähes 50 vuoden ajan perheyrityksemme on keskittynyt eläinten hyvinvointiin ja laatuun. Viiriäiset syntyvät, kasvatetaan, teurastetaan ja jalostetaan paikan päällä. Käytämme paikallista kasvipohjaista rehua. Osaamisemme perustuu eläinten valintaan ja hyviin kasvatusolosuhteisiin. Myymme kaikki tuoreet ja pakastetut tuotteemme ympäri Ranskaa, Eurooppaa ja suurille vientimarkkinoille.
Viiriäisen Liha

Viiriäisen Liha

Ranskalainen yritys, joka on erikoistunut viiriäisten kasvatukseen Vosgesin alueella. Tämä perheyritys on keskittynyt eläinten hyvinvointiin ja laatuun jo lähes 50 vuoden ajan. Viiriäiset syntyvät, kasvatetaan, teurastetaan ja käsitellään paikan päällä. Käytämme paikallista kasvipohjaista ruokaa. Asiantuntemuksemme kattaa sekä eläinten valinnan että hyvät kasvatusolosuhteet. Myymme kaikki tuoreet/pakastetut tuotteemme Ranskassa, Euroopassa ja muualla.
Viiriäisen munat

Viiriäisen munat

Ranskalainen yritys, joka on erikoistunut viiriäisten kasvatukseen Vosgesin alueella. Perheyritys on keskittynyt eläinten hyvinvointiin ja laatuun noin 50 vuoden ajan. Viiriäiset syntyvät, kasvatetaan, teurastetaan ja jalostetaan paikan päällä. Käytämme paikallisia kasvipohjaisia rehuja. Meidän osaamisemme perustuu toisaalta eläinten valintaan ja toisaalta hyviin kasvatusolosuhteisiin. Myymme kaikki tuoreita/pakastettuja tuotteitamme Ranskassa, Euroopassa ja suurille vientimarkkinoille.
Artisokka

Artisokka

Olipa kyseessä pohjat tai neljännekset, Frosty Foods tarjoaa korkealaatuisia standardeja kaikille käsitellyille artisokille, jotka on mukautettu kuluttajien mieltymyksiin. Säilytä pakastettuna alle -18° C Pakkaustyypit 400 gr 10 kiloa 2,5 kiloa 10 kiloa Tyypit Pohjat Neljännekset