Vaahterasiirappi valmistetaan sokerivaahteran puun mehusta.
Maku: hieman karamellinen – makea
Aroma: hieman karamellinen
Väri: meripihkanvärinen
Talven päättyessä puut alkavat kuljettaa kasvi-mehua juuristaan silmuun. Kerätty puunmehu suodatetaan ja puhdistetaan ensin, kunnes se tiivistetään edelleen prosessissa vaahterasiirapiksi.
Tässä prosessissa puunmehun luonnollinen sokeri karamellisoituu ja antaa siirapille sen ainutlaatuisen maun.
Toimitamme vaahterasiirappimme sekä luomu- että tavallisessa laadussa.
Karpalo-siirappi tarjoaa hienon tasapainon karpalon makeuden ja hapokkuuden välillä.
Tämä tekee siitä erinomaisen sekoitettavaksi janojuomiin ja cocktaileihin.
Maku: hedelmäinen karpalon maku
Aroma: hieno karpalon tuoksu
Väri: syvän punainen