Tuotteet hakusanalla corizo-tuotteiden valmistajat (4)

Kokonaislisäaine curados 049

Kokonaislisäaine curados 049

Lisäaineiden ja aputuotteiden seos, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, erityisesti kypsytettyjen lihatuotteiden, olipa kyseessä kuivattu (myös alle 30 päivän kypsymisaika) tai lämpökäsitelty. Käytetään lisänä resepteissä, jotka tuovat suolaa ja mausteita. Muissa tapauksissa on tarkistettava, että lisäaineiden yhteismäärä ei ylitä laillisesti sallittuja enimmäismääriä valmistetulle makkaralle. Pakkaus: 6 kg laatikko
RAUTAMINERAALI 62%

RAUTAMINERAALI 62%

👉👉 Rauta minera 62% 👉 Alkuperämaa: Chile 🇨🇱 ✅ Hallituksen luvat ja kaivosoikeudet voimassa ✅ 👉 Tuotantokapasiteetti: 200.000 t/m kuukaudessa 🤝🏻 Suora neuvottelu kaivoksen kanssa 🤝🏻 👉 Yksityiskohtaiset tiedot liitetyssä tarjouksessa Oletko kiinnostunut❓ Puhutaan ❗
Chorizo blanco criollo 120

Chorizo blanco criollo 120

Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten sekoitus, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, ei lämpökäsitellylle lihatuotteelle nimeltä "chorizo blanco" tai "longaniza blanca", joka on kypsytetty perinteisin menetelmin vähintään 30 päivän ajan. Muoto: laatikko 160g, pussi 4kg
Nitrificante osat 010

Nitrificante osat 010

Lihatuotteiden valmistukseen tarkoitettu lisäaineiden (säilöntäaineet) seos, jota käytetään lämpökäsittelemättömien, perinteisillä menetelmillä kuivattujen tuotteiden (kuivattu kinkku, kuivattu olkapää, ilmakuivattu selkä, cecina ja vastaavat tuotteet) valmistamiseen, joiden kypsymisaika on yli 45 päivää. Muoto: 5 kg:n pussit