Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten sekoitus, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, ei lämpökäsitellylle lihatuotteelle nimeltä "chorizo blanco" tai "longaniza blanca", joka on kypsytetty perinteisin menetelmin vähintään 30 päivän ajan. Muoto: laatikko 160g, pussi 4kg
Tarjoamme sinulle uuden välipalikonseptin. Ne ovat nopeita ja helppoja valmistaa, täydellisiä naposteltaviksi. Voit nauttia niitä missä tahansa: kotona, työssä tai ulkona.
Tuote on valmistettu huolellisesti valitusta jauhetusta / paloitetusta lihasta, johon on lisätty suolaa, paprikajauhetta ja muita mausteita, ja se on meidän Chorizo Sarta Ibérico Extra. Tämä on todellinen herkku makunystyröille, joka ei varmasti jätä ketään kylmäksi.
Iberialaiset Brisa -siat
Iberialaiset Brisa -siat omaavat erityisiä piirteitä, jotka erottavat ne selvästi muista, ja tuloksena on korkealaatuisia Iberialaisia tuotteita. Ne ovat yksilöitä, joilla on geneettinen historia, ja niiden alkuperä juontaa juurensa Välimeren Sus Scrofa Mediterraneus -alalajiin, joka on kotoisin Espanjan kuuluisista dehesas-alueista, pääasiassa Salamancasta.
Käytetyt käsittelyt
Iberialaisissa Brisa -tuotteissa kaikki makkarapalat käyvät läpi seuraavat käsittelyt: jauhaminen, ainesosien lisääminen ja vaivaaminen, jäähdytyksessä asettaminen, täyttäminen, kuivaaminen ja kypsyttäminen.
Makkaroiden hyödyt
Makkarat ovat rikkaita magnesiumin, fosforin, sinkin ja kaliumin lähteitä. Lisäksi Iberialaiset siat
Energia-arvo: 390 Kcal / 1619 KJ
Rasvat: 31 g
Tyydyttyneet rasvat: 11 g
Hiilihydraatit: 1.5 g
Sokerit: 1.5 g
Proteiinit: 26 g
Suola: 2.6 g
AINEKSET: Sian poski, rasva, sian nahka ja sian veri, suola, maitoproteiini, mausteet, makuaine E621. Luonnollinen sian suoli. Saattaa sisältää jälkiä munista ja soijasta.