Riisi on Oryza sativa (aasialainen riisi) tai Oryza glaberrima (afrikkalainen riisi) -kasvilajin siemen. Viljakasvina se on laajimmin kulutettu peruselintarvike suurelle osalle maailman ihmispopulaatiosta. Alla on lisätietoja eri lajikkeista alkuperän mukaan.
Pehmeä valkoinen vehnä osoittaa korkeita murtuma- ja suoran asteen jauhon saantoja, alhaisella tuhka- ja alhaisella tärkkelysvauriolla. Niiden jauhoilla on alhainen veden imeytyminen ja alhaiset veden, karbonaatin ja sakkaroosin liuottimen pidätyskyvyt.
Koe aitojen pohjoisafrikkalaisten ruokien maku tagineillamme. Tämä ainutlaatuinen keittoastia koostuu laajasta, matalasta pohjasta ja kartiomaisesta kannesta, jonka läpi höyry tiivistyy ja palaa ruokaan. Tuloksena on mehukas ja maukas ateria, joka on täynnä herkullisia aromeja.
Tuomme esiin laajan teollisen kokemuksen ja asiantuntemuksen tässä liiketoiminnassa, tarjoten korkealaatuista täysjyvävehnää. Tarjoamme tätä vehnää erittäin hygieenisessä ja standardikokoisessa pakkauksessa. Pakkauksemme on saatavilla erilaisissa määrissä asiakkaan tarpeiden ja kysynnän mukaan. Lisäksi hankkimamme vilja tuotetaan täysin perinteisin menetelmin, mikä varmistaa sen laadun ja ravintoarvot.
Maissi, jota joissakin englanninkielisissä maissa kutsutaan maissiksi, on suuri viljakasvi, joka on kesytetty jo muinaisina aikoina. Lehtinen varsi tuottaa korvia, jotka sisältävät jyviä, joita kutsutaan siemeniksi. Maissinjyviä käytetään usein ruoanlaitossa tärkkelyksenä. Maissin kuusi päätyyppiä ovat: hammasmaissi, kova maissi, palkomaissi, popcorn, jauhomaisi ja makea maissi.
Proteiini: 12,5%
Kosteus: 14%
Mineraaliseos: 0,5% max
Kokonaisjätteet ja epäpuhtaudet: 2% max
Rikkoutunut vilja: 5% max
Viljat: 4%
Itäneet jyvät: 3%
Säteily: normaali
Elävät hyönteiset: ei