Ihanteellinen herkän kukkien tai muiden päällysteaineiden asettamiseen, jotka ovat liian herkkiä uunissa paistettavaksi, lisäten ainutlaatuisen esteettisen kosketuksen leipätuotteisiisi.
Colin-Ainesosat Ref:110K2401
Luonnollinen:Ei
Lämpökäsittely:Ei
Käyttövalmis etanolipohjainen käsidesinfiointiaine
Hygieenisesti erityisen herkissä elintarvike- ja muilla teollisuuden aloilla käsidesinfektio on yhtä tärkeä kuin välttämätön osa HENKILÖKOHTAISTA HYGIENIAA. Tuotanto- ja pakkausalueilla tarvittava mikrobien vähentäminen saavutetaan käyttämällä käsidesinfiointiainetta. Näille tuotteille asetetaan korkeat vaatimukset hyvälle ihotoleranssille, lyhyelle vaikutusajalle ja laajalle tehoalueelle. calgonit Des-HE täyttää nämä vaatimukset. Se tappaa bakteereja, hiivoja ja vaippaviruksia, kuten koronaviruksen, luotettavasti. Tuote perustuu WHO:n suosittamaan reseptiin. calgonit Des-HE sisältää biologista alkuperää olevaa etanolia ja sillä on valmistusprosessista riippuen ominainen haju.
GHS: GHS02 / GHS07
Varoitussana: Vaara
Paino: 9 kg
Kategoria: Yksittäiset mausteet
Maku ja aromi: Erittäin hieno, miellyttävän makea aromi, jossa on yrttimäistä puumaista tuoksua ja neilikkaisia vivahteita.
Käyttö: Ceylon-kaneli tulee Sri Lankasta ja se saadaan kanelipuun kuoresta. Se tuoksuu ja maistuu hienommalta ja monivivahteisemmaltakin kuin edullisempi kiinalainen kassiakaneli, ja se sisältää jopa 400 kertaa vähemmän kumariinia, jota pidetään terveyden kannalta huolestuttavana. Leikattu kaneli (2-7 mm) sopii erinomaisesti omien tee-sekoitusten valmistamiseen.
Ainesosat: Kaneli
Huomautus allergikoille: Saattaa sisältää jälkiä pähkinöistä, maapähkinöistä, seesamista, sinapista ja selleristä.
Sisältö: 30 g valkoisessa tinapurkissa
Kurkuma, tieteelliseltä nimeltään Curcuma longa, on monivuotinen kasvi inkiväärikasvien (Zingiberaceae) perheestä. Sen kotimaa on Intian subkontinentti ja Kaakkois-Aasia. Kasvi kasvaa jopa 1 metriä korkeaksi ja sillä on pitkänomaiset lehdet ja keltaiset kukat. Kuitenkin juuri kurkuman risoomit ovat ne, joita arvostetaan eniten niiden kulinaaristen ja lääketieteellisten ominaisuuksien vuoksi.
Kurkumaa on käytetty vuosisatojen ajan perinteisessä ayurvedisessä ja kiinalaisessa lääketieteessä sen lukuisien terveyshyötyjen vuoksi. Se sisältää yhdisteen nimeltä kurkumiini, joka on vastuussa sen kirkkaasta keltaisesta väristä sekä voimakkaista antioksidantti- ja tulehdusta ehkäisevistä ominaisuuksista.