Toblerone on suosittu sveitsiläinen suklaamerkki, joka tunnetaan erottuvasta kolmiomaisesta muotoilustaan ja ainutlaatuisesta maustaan. Se luotiin ensimmäisen kerran vuonna 1908 Theodor Toblerin ja Emil Baumannin toimesta Bernissä, Sveitsissä.
Nimi "Toblerone" on yhdistelmä perustajan sukunimestä, Tobler, ja italiankielisestä sanasta "torrent", joka tarkoittaa nougatia. Suklaapatukka koostuu maitosuklaasta, jossa on hunajaa ja mantelien nougatia, tarjoten rikkaan ja ylellisen maun.
Ikoninen kolmiomainen muoto edustaa Matterhorn-vuorta Sveitsin Alpeilla, kunnioittaen sen sveitsiläistä perintöä. Toblerone on tullut rakastetuksi herkkuksi ympäri maailmaa, tarjoten ihastuttavan yhdistelmän sileää suklaata ja rapeaa nougatia.
KaliSel on vaihtoehto suolalle elintarvikkeissa ja tasapainoisemman ravitsemuksen saavuttamiseksi. Kaliumkloridi elintarviketeollisuudelle on kansainvälisten elintarvikelakien mukainen.
KaliSel – Vaihtoehto suolalle elintarvikkeissa ja tasapainoisemman ravitsemuksen saavuttamiseksi
- Kaliumkloridi elintarviketeollisuudelle
- Luontainen alkuperä
- Erityisen alhaiset sivusuolapitoisuudet
- Kansainvälisten elintarvikelakien mukainen
- Suorittaa elintarviketeollisuudessa monia ja monimutkaisia toimintoja natriumkloridin tavoin
- Samankaltaisuuden vuoksi natriumkloridin kanssa, täydellinen osittaiselle korvaamiselle
- Auttaa ihmisen kehoa täyttämään kaliumtarpeensa
Käyttösuositus
KaliSel sisältää korkealaatuista kaliumkloridia ja sitä käytetään jo laajasti elintarviketeollisuudessa monenlaisten elintarvikkeiden tuotannossa. Sitä käytetään muun muassa lisäaineena ja prosessiapuna sekä elintarvikkeiden rikastamiseen.
KaliSel on...