Tuotteet hakusanalla dorikaaninen vilja (16)

Vehnä

Vehnä

Vehnä on perusvilja, joka muodostaa monien kulinaaristen perinteiden selkärangan ympäri maailmaa. EG Export and Import tarjoaa laajan valikoiman vehnätyyppejä, mukaan lukien jauhovihnä, pehmeä vehnä, kovavihnä ja durumvehnä. Vehnämme hankitaan parhaimmilta tuottajilta EU:ssa ja Lähi-idässä, mikä takaa huipputason laadun ja johdonmukaisuuden. Olitpa sitten leipuri, elintarviketeollisuuden valmistaja tai kotikokki, vehnätuotteemme on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi erinomaisella maullaan ja rakenteellaan. Sitoutumisemme laatuun näkyy tiukassa valintaprosessissamme, jossa vain parhaat viljat pääsevät hyllyillemme. Ymmärrämme vehnän merkityksen päivittäisessä ruokavaliossa, minkä vuoksi priorisoimme kestävyyttä ja eettistä hankintaa toiminnassamme. Valitsemalla vehnämme et saa vain tuotetta; investoit erinomaisuuden perinteeseen ja laatuun, joka ulottuu mantereiden yli.
Vilja irtotavarana

Vilja irtotavarana

vehnä 10,5 %, 11,5 % ja 12,5 % proteiinia myytävänä. Tarjoamme vehnää myytäväksi aluksilla. Emme myy kontteina. Minimimäärä/tilaus on vähintään 3000 mts ja enemmän. KONTTAKYSYMYKSIÄ EI TOIVOTA. Preferoimme FOB. LC näkyvissä maksuna MT 103 vastaan ladatun aluksen ja lastiasiakirjojen toimittamista vastaan. Yhdysvaltalaiset myyjät. Bank of America. Täysi maksu MT 103:lla kolmen päivän kuluessa lastauksen päättymisestä ja lastiasiakirjojen toimittamisesta.
Viljat

Viljat

Viljat: Vehnä on yksi eniten viljellyistä ja kulutetuista viljoista maailmassa. Tässä on katsaus sen eri muotoihin ja käyttötarkoituksiin: Vehnäjauhot (vehnähiutaleet, leseet jne.) ja kokonaisina jyvinä tai tuotteina, jotka säilyttävät enemmän kuituja ja ravintoaineita. Vehnäjauho saadaan jauhamalla vehnäjyviä. Jalostustason mukaan voidaan saada: Kokojauho (T150): Sisältää koko jyvän, runsas kuitupitoisuus. Puolikokojauho (T110): Hiukan vähemmän kuitua, mutta silti ravitsevaa. Valkoinen jauho (T45 tai T55): Keveämpää ja käytetään leivonnassa, valkoisessa leivässä ja monissa ruoanlaittovalmisteluissa. Vehnäjauho on erittäin monipuolista ruoanlaitto- ja leivontaresepteissä. Se tuo mukanaan hiilihydraatteja, proteiineja ja joskus kuituja.
Maissi

Maissi

Valmistettu luonnollisista ainesosista paikallisilta toimittajilta Kreikassa. - Bagelimme nettopaino on 120g. - Mini bagelien nettopaino on 60g. Kaikki Leo's bagelit ovat vegaanisia lukuun ottamatta kolmea makua: - Karhunvatukka valkoisella suklaalla. - Cheddarjuusto Jalapeño. - Mustikka valkoisella suklaalla.
Kuorittuja seesaminsiemeniä

Kuorittuja seesaminsiemeniä

Premium-laatu kuorittuja seesaminsiemeniä. Seesaminsiemenet tarjoavat paljon hyviä asioita: Niiden sisältämät tyydyttymättömät rasvahapot, kuidut, mineraalit ja vitamiinit arvostetaan arvokkaina ainesosina. Seesamia käytetään monien ruokien hienostamiseen.
Seesaminsiemenet

Seesaminsiemenet

Sesaminsiemenet ovat monipuolinen ainesosa, joka on saatavilla useissa väreissä, kuten valkoisena, ruskeana, mustana, punaisena ja keltaisena. Nämä siemenet kuoritaan mustan kuoren poistamiseksi ennen pakkaamista, ja tummemmat siemenet tarjoavat eniten makua. Sesaminsiemenillä on pähkinäinen, raikas maku, joka räjähtää suussa, ja niitä käytetään yleisesti leivän ja sämpylöiden päällä. Ne ripotellaan myös salaattien ja wok-vihannesten päälle aasialaisessa keittiössä. Jauhettu sesami on pääainesosa Tahinissa, joka on perus tahna Lähi-idässä, ja sitä käytetään siemenipatukoissa, kanaruokissa ja riisiruoissa.
Vehnä

Vehnä

CROVAY NATURAL SOLUTIONSissa tarjoamme laajan valikoiman korkealaatuisia viljoja, jotka sopivat sekä ihmisten kulutukseen että erilaisiin teollisiin sovelluksiin. Nämä monipuoliset luonnolliset ainesosat ovat muodostuneet keskeiseksi osaksi monia eri aloja. Viljat ihmisten kulutukseen Koko jyvät ja luonnollisesti käsitellyt viljat ovat vakiinnuttaneet asemansa ravitsevana ja terveellisenä vaihtoehtona ruokavaliossa. Joitakin suosituimmista ovat: - Vehnä: Proteiinien, kuidun ja mineraalien lähde, jota käytetään leipien, pastojen ja leivonnaisten valmistuksessa.
Sarrasin

Sarrasin

Kuvaus : Tattari (Fagopyrum esculentum), joka tunnetaan myös nimellä "mustavilja", on Aasiasta kotoisin oleva vuosittainen kasvi. Toisin kuin perinteiset viljat, se ei kuulu heinälajeihin, vaan puskakasveihin. Tämä antaa sille ainutlaatuisia ravitsemuksellisia ominaisuuksia, kuten gluteenittomuuden. Tattarin siemenet ovat pieniä, kolmiomaisia ja ne on peitetty ruskealla tai mustalla kuorella, joka ympäröi valkoista ytimen. Me viljelemme tattaria optimaalisissa olosuhteissa varmistaaksemme tasaisen laadun ja korkean ravintoarvon. Alkuperä : Ukraina.
Sesaminsiemen

Sesaminsiemen

Seesaminsiemenet ovat pieniä, öljyisiä siemeniä, jotka saadaan Sesamum indicum -kasvista. Niitä on viljelty tuhansia vuosia, ja ne ovat laajalti käytössä eri keittiöissä ympäri maailmaa. Nämä siemenet ovat pieniä ja litteitä, ja niissä on pähkinäinen maku sekä herkkä rapsahdus. Seesaminsiemenet ovat saatavilla eri väreissä, mukaan lukien valkoinen, musta ja ruskea. Niitä käytetään yleisesti leivän, sämpylöiden ja bagelien päällysteenä sekä makeisissa, kuten kekseissä ja kakuissa. Seesaminsiemenet ovat myös keskeinen ainesosa tahinissa, tahnassa, jota käytetään Lähi-idän keittiössä. Ruokakäytön lisäksi seesaminsiemenet tunnetaan ravintoarvostaan, sillä ne ovat rikkaita terveellisistä rasvoista, proteiinista, kuidusta, vitamiineista ja mineraaleista.
Kyynärpää

Kyynärpää

Pastat valmistetaan durumvehnästä ja ne esitetään kyynärmuodossa. Tuote valmistetaan ja pakataan hyvän valmistustavan mukaisesti, ja tuote sekä sen pakkaus noudattavat kaikkia voimassa olevia Algerian elintarvikkeita koskevia säädöksiä. Malli: Muovipussi 400g
AURINGONKUKAN JAUHO

AURINGONKUKAN JAUHO

AURINGONKUKAN ATERIA
Korppujauho

Korppujauho

Lisäksi saat meiltä erinomaisia ekstrudoituja korppujauhoja, joita voimme räätälöidä maun, ulkonäön ja rakeisuuden mukaan.
Durum-vehnä

Durum-vehnä

Durumvehnä, joka tunnetaan myös nimellä pasta-vehnä tai makaroni-vehnä, on EG Export & Importin tarjoama tetraploidinen vehnälaji. Vaikka se edustaa vain 5 % - 8 % maailmanlaajuisesta vehnäntuotannosta, Durumvehnä on toiseksi eniten viljelty vehnälaji tavallisen vehnän jälkeen. Tätä vehnää käytetään laajalti pastan ja raskaan leivän valmistukseen sen korkean gluteenipitoisuuden vuoksi, mikä tekee siitä suositun valinnan kulinaarisiin sovelluksiin, jotka vaativat vahvaa ja joustavaa taikinaa. Keski-Euroopasta kotoisin oleva Durumvehnä tunnetaan kyvystään lisätä energiatasoja, kiitos sen alhaisen rasva- ja korkean hiilihydraattipitoisuuden. EG Export & Import tarjoaa parasta laatua olevaa Durumvehnää, varmistaen, että se täyttää korkeimmat laatu- ja puhtausstandardit. Vehnässä on vähintään 12,5 % proteiinia ja enintään 13,5 % kosteutta, mikä tekee siitä sopivan laajaan valikoimaan leivontaja ruoanlaittosovelluksia. Pudotusnumero on 300 min ja lämpövaurioituneiden jyvien osuus enintään 0,2 %, joten Durumvehnä on suunniteltu vastaamaan asiakkaidensa moninaisiin tarpeisiin. Olipa kyseessä pasta, leipä tai muut kulinaariset luomukset, Durumvehnä on luotettava ja ravitseva valinta sekä kuluttajille että valmistajille.
Keltainen maissi

Keltainen maissi

Keltainen maissi on suosittu makean maissin lajike, joka tunnetaan eloisista keltaisista jyvistä. Tiukasti sidottujen kalkinvihreiden kuorien sisällä, joissa on silkkiä ja tupsu, joka ulottuu kärjestä, jokaisessa keltaisessa maississa on jopa 400 jyvää, jotka on järjestetty tasaisiin riveihin. Tämä maissityyppi on monipuolinen ja sitä voidaan grillata, höyryttää, soseuttaa, blansata tai paistaa, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan erilaisiin ruokiin. Sen kirkkaat ja makeat maut täydentävät ruokia, kuten pastaa ja salaattia, lisäten herkullista makua ja rakennetta. Huippuhyvä viljalaji, keltainen maissi on myös ihanteellinen jalostukseen tai rehuksi. Tilaa keltainen maissi tänään nauttiaksesi sen rikkaasta mausta ja monipuolisuudesta.
Keltainen maissi

Keltainen maissi

Ei-GMO keltainen maissi Ukrainasta. Tarjoamme keltaista maissia myyntiin aluksilla. Emme myy konteissa. Minimimäärä on 3000 tonnia tai enemmän. KONTTEJA KOSKEVAT KYSYMYKSET EIVÄT OLE TERVETULLEITA.
Valkoinen maissi

Valkoinen maissi

Valkoinen maissi on erottuva makean maissin lajike, joka tunnetaan kermaisista valkoisista jyvistään ja tiiviisti kerroksittain olevista vaalean limevihreistä tai valkoisista kuorista. Jokaisessa valkoisessa maississa on jopa 400 jyvää, jotka kasvavat pituussuunnassa riveissä. Korkean sokeri- ja vesipitoisuuden ansiosta valkoinen maissi tarjoaa erinomaisen maun ja rakenteen, mikä tekee siitä suositun maissilajikkeiden joukossa. Ruohokasvien perheeseen Gramineae kuuluva valkoinen maissi on erittäin ravinteikasta ja monipuolista kulinaarisissa sovelluksissa. EG Export and Import tarjoaa parasta laatua olevaa valkoista maissia kohtuullisin hinnoin, varmistaen, että asiakkaamme saavat huippuluokan tuotteita. Osta valkoista maissia tänään ja koe sen ihastuttava maku ja laatu.