Essenza
Mitat: 5.5 | 6.3
Teräs, japanilainen teräs, koboltti teräs. "Pinin" sakset syntyvät teräksen taonnasta ja lämpötilasta tavoitteenaan luoda työkalu, joka kestää aikaa.
Le Pain d'Epices 250g de POCQUET APICULTURE on ehdoton herkku kaikille makeiden herkkujen ystäville. Valmistettu laadukkaista raaka-aineista, tämä piparkakku on rikastettu käsintehdyllä hunajalla, mikä antaa sille ainutlaatuisen ja autenttisen maun. Olipa se sitten teesi tai kahvisi seurana tai nautittuna jälkiruokana, tämä piparkakku ilahduttaa makunystyröitäsi. Jokainen suupala on kutsu nauttia hunajan makeudesta ja sen sisältämistä hienoista mausteista.
Valitsemalla meidän Pain d'Epices, valitset kotitekoisen tuotteen, joka on valmistettu huolella ja intohimolla. Käytämme perinteisiä reseptejä varmistaaksemme pehmeän koostumuksen ja rikkaan maun. Tämä tuote on täydellinen juhliin, herkku lahjaksi tai yksinkertaisesti itsesi hemmotteluun. Älä epäröi lisätä sitä ostoskoriisi ja tutustua meidän Pain d'Epices 250g:n taikaan.
Kahville, jolla on pyöreä maku, vahva aromi ja miellyttävän pitkäkestoinen maku. Klassinen tuote kaikille.
Saatavilla:
250g jauhettuna moka- ja espressobaarille,
500g jauhettuna moka- ja espressobaarille,
500g ja 1kg pavuissa.
Korkealaatuinen käsintehty hashimme on valmistettu 100 % luomuviljellystä Banana Kush -kukkapölystä. Sen korkea CBD-pitoisuus tarjoaa rauhoittavan ja rentouttavan tunteen, joka viehättää sekä CBD-harrastajia että asiantuntijoita.
CBD-kauppa Nizzassa ja Antibesissa
CBD kuningatar.
Savon Extra Doux Parfumé Chèvrefeuille
KÄYTTÖ
Veden kanssa kosketuksessa saippua vapauttaa pehmeän ja kevyen vaahdon, joka jättää ihon joustavaksi, pehmeäksi ja hienovaraisesti tuoksuvaksi.
NETTOPAINO
100 GRS
Sopii kaikille ihotyypeille
Saippua on valmistettu käsityönä Villefranche-sur-merissä.
Elintarvikeväri.
Sisältää kanervan uutteita.
AINESOSALUETTELO
sodium palmate, sodium palm kernalate, aqua/vettä, tuoksu, kehäkukka, palmuydinhappo, glyseriini, europaea-oliivi, natriumkloridi, tetrasodium etidronate, CI19140, CI42051, CI73015, CI14720, CI42051, CI16255, calluna vulgaris/kukkauute.
Le spiritueux : Mamma Mia! on herkullinen Limoncello, jota et ole koskaan ennen maistanut! Tässä ei ole jätetty mitään sattuman varaan: keinotekoiset väriaineet ja aromit on kielletty, sokeria on käytetty huomattavasti vähemmän kuin keskimäärin, ja ainoa käytetty sitruunatyyppi on Il Feminello Del Gargano IGP. Suoraan Apuliasta (Italia) tulevat sitruunat kerätään käsin saman perheen toimesta vuodesta 1850 lähtien, jotta saadaan aikaan Limoncello, joka tarjoaa suurta puhtautta ja paljon raikkautta. Tästä pullosta vapautuu upea tuoksu, joka täydentää erinomaisesti jälkiruokiasi tai jota voi nauttia sellaisenaan digestifinä. Herkku, joka vie sinut heti Italiaan! Talo: Samalla tavalla kuin brändi Adriatico, Mamma Mia! on Jean-Robert Bellangerin onnistunut hanke, ranskalaisen yrittäjän, joka on tullut kilpailemaan suurten italialaisten brändien kanssa omalla kentällään.
Tyyppi: Limoncello - Liköörit
Tilavuus: 70cl
Alkoholipitoisuus: 24%
Sen intensiivinen tuoksu, kun astut autoon, tekee matkasta miellyttävän.
Korostetun "Mansikka"-tuoksun lisäksi se jättää sinulle miellyttäviä tuntemuksia erilaisilla vivahteilla.
Poistaa epämiellyttävät hajut.
Sitä käytetään suihkuttamalla suihkepullon avulla.
Kutsutaan Anghjulinaksi (pieni enkeli) JeanMichel Querci on Brocciu-hillon luoja (korsikalainen tuorejuusto), joka on todellinen aarre saareltamme. Se on voittanut palkinnon Bastian Suklaasalongissa vuoden 2013 uutuutena... joten älä epäröi, ottakaa lusikat esiin!!!
Ravintoarvot 100 g kohden
energia (kcal) = 209.2
energia (Kj) = 880.4
rasvat (g) = 6.8 joista tyydyttyneet rasvahapot (g) = 4.7
hiilihydraatit (g) = 31.4 joista sokerit (g) = 31.4
proteiinit (g) = 5.4 suola (g) = 0.4
Tila: Uusi
AINEKSET: Brocciu 37.3% (lampaan hera, suola), täysmaito 37.3%, sokeri, glukoosi, sitruuna 0.2%
Nettopaino: 100 g
Alkuperä: Korsika
*Tuoreus, puhtaus ja paras laatu taattu 3K Globalilta
*Biologinen Maatalous
*Kaikki Koot
*Toivottua pakkaustyyppiä voidaan soveltaa
*Izmiristä, Adanasta, Bodrumista Turkista
*Lisätietoja varten ottakaa meihin yhteyttä
Valmiiksi käyttöön sopivat kakkuseokset leivontaa varten.
Tuote: Kakkuseokset
Alkuperä: Turkki
Muoto: jauhe
Pakkaus: 10 kg säkit
Lajit: pandispanya-seos, valmiiksi tehty kakkuseos, swissroll-kakkuseos, muffin-kakkuseos, vohveliseos, pannukakkuseos,
Pandispanya, standardi, muffin, vohveli, pannukakku, red velvet, Trileçe
OKIN 1994 -leipä on Okinin ikonisin leipä, joka on erottunut kaikissa vertailutastingeissa. Erittäin luotettava leipä sen läsnäolon, maun, rakenteen ja säilyvyyden ansiosta. Varmasti laadun kautta erottuva valinta. Hieman hapokas maku, erittäin rapea kuori ja pehmeä, kuohkea sisus.
REF:C407F
EAN-13:8436017106664
EAN-14:18436017106661
ESIKYPSENNETYN PAINON (G):460 g
KYPSENNETYN PAINON:400 g
PITUUS (CM):53 cm
LEVEYS (CM):9 cm
PÄÄSTÄ JÄÄTYTYMISESTÄ:20 min. | HUONEENLÄMPÖ
KYPSENNYS:20 min. | 200ºC
MITAT:598x398x309
YKSIKÖT:21 Yksikköä/Laatikko | 24 Laatikkoa/Pino
ENERGIAPITOISUUS (KCAL/KJ):1105 / 264
PROTEIINIT (G):8,18
HIILIHYDRAATIT (G):53,30
SOKERIT (G):1,02
RASVAT (G):1,14
KUITU (G):3,98
SUOLA (G):1,25
On dit que ce gâteau est le préféré du défunt chanteur américain, Elvis Presley. Le quatrequarts est assez dense et croustillant à l’extérieur. À l’intérieur, il est doux, humide et tendre. Il est sucré, mais pas au point d’être étouffant. Il se marie donc très bien avec une sauce au caramel, des fruits frais et, bien sûr, de la crème chantilly aromatisée.
Liste des ingrédients
3 bâtons 1 1/2 tasse de beurre non salé, ramolli
3 tasses de sucre blanc
6 œufs à température ambiante
3 tasses de farine à gâteau tamisée
1 tasse de crème chantilly épaisse
1 cuillère à soupe d’extrait de vanille
1/2 1 cuillère à café d’extrait d’amande
1/2 cuillère à café d’extrait de citronChocolate Whipped Cream Cake
Aucune liste de gâteaux à la crème chantilly n’est complète sans l’inclusion d’une option au chocolat.
Clizia on herkkä kasviperäinen majoneesimme, joka on valmistettu sicilianmantelista.
Manteli on herkullisen pehmeän ja hienostuneen kerman pääosassa, vaihtoehtona klassiselle majoneesille. Kaikki sicilianmantelimme tuoksu ja extra-neitsytoliivimme intensiivinen maku kohtaavat tunnetun kastikkeen vegaanisessa versiossa.
Amy
Koot: 5.0 | 5.5 | 6.0 | 6.5
Teräs, japanilainen teräs, koboltti teräs. "Pinin" sakset syntyvät teräksen taonnasta ja lämpötilasta tavoitteenaan luoda työkalu, joka kestää aikaa.
Nancy
Mitat: 5.5/6.0
Teräs, japanilainen teräs, koboltti-teräs. Pininin sakset syntyvät teräksen taonnasta ja lämpötilasta tavoitteenaan luoda työkalu, joka kestää aikaa.