Tuotteet hakusanalla edistää repro (4)

Lomo embuchado 036

Lomo embuchado 036

Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten sekoitus, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, nimeltään "Lomo embuchado" tai "Caña de lomo", joka valmistetaan kypsymis-kuivatusprosessilla, joka kestää yli 45 päivää. Muoto: laatikko 200g, pussi 5kg
Kokonaislisäaine curados 049

Kokonaislisäaine curados 049

Lisäaineiden ja aputuotteiden seos, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, erityisesti kypsytettyjen lihatuotteiden, olipa kyseessä kuivattu (myös alle 30 päivän kypsymisaika) tai lämpökäsitelty. Käytetään lisänä resepteissä, jotka tuovat suolaa ja mausteita. Muissa tapauksissa on tarkistettava, että lisäaineiden yhteismäärä ei ylitä laillisesti sallittuja enimmäismääriä valmistetulle makkaralle. Pakkaus: 6 kg laatikko
Salchichonal 125

Salchichonal 125

Lisäaineiden, mausteiden ja mausteiden seos, joka on tarkoitettu lämpökäsittelemättömän lihatuotteen valmistamiseen, nimeltään "Salchichón" tai "Chorizo blanco" laatu "Extra", valmistettu hitailla kypsennystekniikoilla (lämpötila 6–12ºC ja alkuperäinen RH 78–86 %). Muoto: 4 kg:n pussi
Morcillol 027

Morcillol 027

Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten sekoitus, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, erityisesti lämpökäsitellyn lihan tuotteen, jota kutsutaan "Morcilla", valmistamiseen. Muoto: 5 kg:n pussi