Lisäaineiden ja aputuotteiden seos, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, erityisesti kypsytettyjen lihatuotteiden, olipa kyseessä kuivattu (myös alle 30 päivän kypsymisaika) tai lämpökäsitelty. Käytetään lisänä resepteissä, jotka tuovat suolaa ja mausteita. Muissa tapauksissa on tarkistettava, että lisäaineiden yhteismäärä ei ylitä laillisesti sallittuja enimmäismääriä valmistetulle makkaralle. Pakkaus: 6 kg laatikko
Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten sekoitus, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, erityisesti lämpökäsitellyn lihan tuotteen, jota kutsutaan "Morcilla", valmistamiseen. Muoto: 5 kg:n pussi
Lihatuotteiden valmistukseen tarkoitettu lisäaineiden (säilöntäaineet) seos, jota käytetään lämpökäsittelemättömien, perinteisillä menetelmillä kuivattujen tuotteiden (kuivattu kinkku, kuivattu olkapää, ilmakuivattu selkä, cecina ja vastaavat tuotteet) valmistamiseen, joiden kypsymisaika on yli 45 päivää. Muoto: 5 kg:n pussit