Jokaisessa yhteistyössä toimitamme konkreettisia ja toteutettavissa olevia tuloksia, jotka on räätälöity asiakkaan tarpeiden mukaan - riippumatta siitä, onko kyseessä vakiintunut kulutustavaroiden yritys tai innovatiivinen startup.
Yhdessä kanssanne kehitämme kattavan strategisen suunnitelman ravintomerkillesi. Tämä suunnitelma kuvaa yksityiskohtaisesti jokaisen vaiheen tutkimus- ja kehitysprosessissa reseptistä hyllyille. Palvelumme sisältävät
Ruokalaatuinen N2O on dityppioksidia, jota, kuten arvata saattaa, käytetään elintarviketeollisuudessa ja siksi sillä on myös oikea laatu tähän tarkoitukseen. Tämä dityppioksidin muoto on puhdistettu ja sen puhtausaste on 99,7 %.
Ruokalaatuista dityppioksidia (N2O) käytetään muun muassa kermavaahdon kapselien valmistuksessa. Tätä kaasua voidaan myydä kermavaahdon kapselina ja syöttää kermavaahdon siphoniin, tai se voidaan käyttää myös tunnetuissa kermavaahdon patruunoissa. Dityppioksidi (N2O) sekoittuu hyvin rasvaisiin aineisiin, joita lisätään kermavaahdon siphoniin, jotta saadaan aikaan mousse, kerma tai kermavaahto. Tämän edun lisäksi dityppioksidilla (N2O) on elintarviketeollisuudessa myös se etu, että dityppioksidi omaa antibakteerisia ominaisuuksia. Näin ollen kermavaahto säilyy jääkaapissa jopa 10 päivää.
Mineraalin tavoitteena on yhdistää määrällisesti ja laadullisesti ne elementit, jotka ovat välttämättömiä naudan aineenvaihdunnan hyvälle toiminnalle.
Mineraalien käytön optimointi tapahtuu vähintään chelaattien* käytön kautta. Pelkästään sulfaateista koostuva mineraali ei voi taata riittävää hyödyntämistä.
Hyvä sulfaatti-chelaatti-suhde mahdollistaa hyvien tulosten saavuttamisen kohtuullisella kustannuksella.
* Chelatoiksi kutsutaan aineita, jotka koostuvat molekyyleistä, jotka sitoutuvat tiukasti metalliatomeihin (mineraaleihin). Tämä tekniikka optimoi mineraalin hyödyntämistä.
Kylmä- ja lämpösiirtoväline, joka perustuu 1,2 propyleeniglykoliin, elintarvikkeiden käsittely- ja valmistusyrityksille, joilla on NSF HT1 -hyväksyntä.
Ohra jyvissä on jopa 15,8 % proteiinia, 76 % hiilihydraatteja, 3-5 % rasvoja, 9,6 % kuitua, entsyymejä sekä B-, D-, E- ja A-ryhmän vitamiineja.
Kuitu, joka koostuu pääasiassa kaurasta, puhdistaa suoliston haitallisista aineista ja myrkyistä. Ohran beetaglukaanit palauttavat ruoansulatuskanavan mikrofloran ja ovat hyödyllisiä useiden ruoansulatusjärjestelmän sairauksien hoidossa.
Valmistettu HDPE:stä (korkean tiheyden polyeteeni).
Sitä käytetään akvakulttuurissa kalojen estämiseen. Siinä on UV-suoja, jotta se ei vaurioidu auringonvalosta.
Pituus: 50m
Korkeus: 1,20m
Värit: Musta
Työtilan suunnitteluun ja järjestelyyn vastaamme teknisillä ja käytännöllisillä ratkaisuilla, jotka tähtäävät liikkuvuusalueiden (liikkuminen, virrat, ...) optimointiin, säilytykseen (mittatilaustyönä valmistettu kalustus) ja tekniikkaan (kaapelien kulku, näyttöjärjestelmät, ...). Kriittisten ympäristöjen rajoitusten ja tarpeiden ymmärtäminen, jotta niiden tehokkuus ja harmonia maksimoituisivat, edellyttää sopeutumista kaikkein erityisiin tarpeisiin.