Tuotteet hakusanalla elintarvikkeet (11)

Dustcontrol-imupensselit elintarviketeollisuudelle GFF, ESD ja FDA-sertifioitu

Dustcontrol-imupensselit elintarviketeollisuudelle GFF, ESD ja FDA-sertifioitu

Imupensselit elintarviketeollisuudelle, leipomoille ja teollisuudelle. GFF-sertifioitu (Good For Food), ESD-testattu, autoklavoitava, vaihdettavat harjat, saatavilla eri väreissä. Imupensselit elintarviketeollisuudelle on kehitetty täyttämään elintarviketeollisuuden tiukat hygieniavaatimukset. Ne voidaan toimittaa viidessä eri värissä ja kahdessa eri muodossa. Harjanpidike on valmistettu materiaalista, joka voidaan havaita metallinpaljastimella. Harjasyöttö on vaihdettavissa ja se kiinnitetään klipsilukolla siihen kuuluvaan pidikkeeseen. Lisäksi harjasrengas on antistaattinen ja autoklavoitava.
Omenamehutiiviste

Omenamehutiiviste

sopii hedelmämehun ja jogurttijuomien valmistukseen Omenamehutiiviste valmistetaan pektiinituotteista, suodatetusta, käymättömästä hedelmämehusta terveistä ja puhtaista hedelmistä. Itävaltalaisista omenoista ja itävaltalaisesta tuotannosta, luonnollisella hedelmäaromilla. 1:6 juomavalmiina, ravista ennen käyttöä, juoman lyhytaikainen kuumennus on ehdottomasti tarpeen. Säilytys: viileässä 0–4 °C, vähimmäissäilyvyysaika: 12 kuukautta avaamattomassa pakkauksessa, avattuna 14 päivää. Hedelmäpitoisuus tiivisteessä: 616,1% Sisältää allergeeneja: ei.
Öljymyllyt

Öljymyllyt

Kompakti laite; uuni, poltin (öljy - kaasu tai pinta-polttaja) paahtopannu 600, 800, 1.000 mm, sekoituslaite. Öljytankit, öljykakkureunat, ytimen kuivausjärjestelmät, kehyspuristimet, täydellinen projektisuunnittelu.
Kromipullo 1OZ

Kromipullo 1OZ

80-00139 - Kromipullo 1OZ
Ruokateollisuuden poistojärjestelmät

Ruokateollisuuden poistojärjestelmät

Dustcontrolin poistojärjestelmät elintarviketeollisuudelle ovat erittäin tehokkaita. Keskitetyt poistojärjestelmät ovat GFF-sertifioituja ja niissä on laaja valikoima lisävarusteita elintarviketuotantoon.
BIRCHER MUESLI Hedelmätuote

BIRCHER MUESLI Hedelmätuote

sopii sekoitustyypin jogurtin, jälkiruokien ja raejuuston valmistukseen Valmistus Bircher-mysliä perinteisessä laadussa, hedelmälihan kanssa ja luonnollisella aromilla Säilytys: + 10 °C (+/- 5 °), vähimmäissäilyvyysaika: avaamattomassa pakkauksessa 200 päivää valmistuspäivästä, avattuna 14 päivää Arvoa määrittävä ainesosa: 41,3% Kokonaisisäkkäät sokerit per 100 g valmistetta: 53,8 g sisältää allergeeneja: gluteenia sisältävät viljat, pähkinät
SUORA ALKU- JA SUOJAKULTTUURIT

SUORA ALKU- JA SUOJAKULTTUURIT

sopii jogurtin, erilaisten juustojen, hapanta maitoa, voita, jogurttijuomia ja hedelmäheraa valmistamiseen. Suorat aloituskulttuurimme ovat pakastekuivattuja monikantasoluja, ja ne soveltuvat jogurtin, erilaisten juustojen, hapanta maitoa, voita, jogurttijuomia ja hedelmäheraa valmistamiseen. Suojakulttuuri parantaa tuotteen tuoreutta ja säilyvyyttä, ja sitä voidaan käyttää yhdessä kaikkien muiden kulttuurien kanssa. Kaikki kulttuurimme ovat geenimuunteluvapaita ja siksi myös luomutuotannossa turvallisesti käytettävissä. Säilytys: pakastettuna vähintään -18 °C tai alle, vähimmäissäilyvyysaika: 12 kuukautta tuotantopäivästä sulkemattomassa pakkauksessa. Sisältää allergeeneja: maito/maitosokeri (laktoosi)
Jogurtti- ja Tuorejuustopaketti

Jogurtti- ja Tuorejuustopaketti

Näin pääset helposti alkuun juuston ja jogurtin valmistuksessa. Kaikki, mitä tarvitset, sisältyy tähän aloituspakettiin. Jogurtti- ja tuorejuuston aloituspaketti sisältää: 1 kpl Yo-Mix 401, 50 DCU miedolle jogurtille, jossa on vähäinen jälkihappamuus 1 kpl Probat 222, 100 DCU raejuustolle, tuorejuustolle ja hapankermalle 1 pullo Naturlab-uute 100 ml raejuuston ja tuorejuuston valmistukseen 1 kpl muovinen reikälusikka 1 kpl jogurttilämpömittari 4 kpl juustomuotteja 150, 200, 400 & 1.000 g tuore- ja pehmeäjuustolle 1 kpl monikäyttöämpäri (10 l) kuljetus- ja mittausastiana 5 kpl PP-mukeja kokoina 210, 240, 315, 365 & 520 ml pakkausnäytteinä 1 kpl PET-pulloa, jonka tilavuus on 0,5 l, ruuvikorkilla pakkausnäytteenä 4 kpl tuotenäytteitä (noin 0,5 kg kukin) oman valinnan mukaan
NATURLABEXTRAKTI

NATURLABEXTRAKTI

sopii raejuuston, juuston ja tuorejuuston valmistukseen Bio-Ren-nestejuuston valmistuksessa ei käytetä muita hyydyttämisaineita, vaan se valmistetaan Tirolissa, Itävallassa, vasikkavatsasta uutetusta entsyymistä. Se on geenimuunteluvapaa ja siksi myös luomutiloilla turvallisesti käytettävissä. Säilytys: viileässä 0–7 °C, vähimmäissäilyvyysaika: 6 kuukautta tuotantopäivästä avaamattomassa pakkauksessa sisältää allergeeneja: ei
Jyrsinkoneet

Jyrsinkoneet

Desinfioija I Säiliömylly I Värähtelyseula I Tuulikanava I Värähtelyerotin I Kivivalitsin
VANILJA Hedelmätuote

VANILJA Hedelmätuote

sopii sekoitusjogurtin, jogurttijuomien, jälkiruokien ja raejuuston valmistukseen Valmistus: vanilja tavallisessa laadussa, ilman hedelmälihaa, luonnollisella aromilla Säilytys: + 10 °C (+/- 5 °C), vähimmäissäilyvyysaika: avaamattomassa pakkauksessa 200 päivää valmistuspäivästä, avattuna 14 päivää Arvoa määrittävä ainesosa: 1,1% Kokonaisisäkkäät sokeria per 100 g valmistetta: 56,5 g sisältää allergeeneja: ei