Tervetuloa apetiton herkkukeittiöön!
Ikäihmisille ateriat ovat usein päivän kohokohtia. Hyvän aterian tulisi siksi maistua hyvältä ja herättää ruokahalua houkuttelevalla tuoksullaan. Me apetito-yrityksessä olemme ymmärtäneet tämän ja kehittäneet yksinkertaisia ruokailukonsepteja, jotka tarjoavat asukkaille herkullisia aterioita ja täyttävät samalla korkealaatuisen ruokailun vaatimukset. Ruokaa, joka on hauskaa, herättää lapsuusmuistoja ja on samalla tasapainoista ja tarpeiden mukaan räätälöityä!
apetito tekee yritysruokailusta helppoa!
Olipa kyseessä ruokala, opiskelijaravintola tai yritysruokala – lounasaikaan tavataan, tankataan uutta energiaa ja nautitaan yhteisestä ajasta kollegoiden kanssa. apetito huolehtii siitä, että tästä paikasta tulee kaikille miellyttävä kohtaamispaikka: maukkailla, terveellisillä ja monipuolisilla ruokalistoilla, joita tukee ravitsemustieteellinen ja gastronominen apetito-palvelu.
Optimaalinen ravinto, joka maistuu nuorille vieraille!
Lapset tietävät tarkalleen, mitä he haluavat — erityisesti ruoan suhteen. apetito loihtii makua, monipuolisuutta ja vain parhaita raaka-aineita lasten lautasille.
Enemmän kuin vain ruokaa: Yksilöllinen tuki kaikilla varhaiskasvatuksen ravitsemukseen liittyvillä alueilla on erikoisalaamme. Juuri sen periaatteen mukaan: Parhaat tuotteet, paras palvelu, paras asiakaskommunikaatio. Päivittäinen palaute nuorimmilta vierailtamme ja sen myötä jatkuva optimointi apetito-ravitsemusasiantuntijoiden toimesta.
Sillä näin nuori keittiö toimii tänä päivänä!
winVitalis - kaunein yhdistelmä erityistä ravitsemusta ja nautintoa
winVitalis apetitolta tarjoaa nautinnollisia aterioita erityisiin ravitsemustarpeisiin. Pitkäaikaisena asiantuntijana tällä alalla apetito yhdistää ravitsemustieteen luovaan kokkaustaiteeseen. Tarpeiden mukaan suunniteltujen aterioiden tulisi olla jotain, jota odottaa koko päivän – kohokohta päivässä. Pitkäaikaiset winVitalis-vieraat ovat vakuuttuneita siitä, että erityiset ravitsemustarpeet eivät estä tätä iloa. Siksi apetiton ravitsemusasiantuntijat ja kokit ovat kehittäneet herkullisia ja visuaalisesti erittäin houkuttelevia aterioita erityisiin ravitsemustarpeisiin.