Pizzalaatikko, jonka korkeus sopii myös neapolitanpizzalle, jossa on korkea reuna ja pehmeä keskikohta. Helppo ja nopea koota, pinottava ja turvallinen kuljetuksessa. Oma painatus saatavilla pienissä erissä.
Sekoita jauhe veteen ja keitä hetken aikaa. Käytä maustamiseen ja hienontamiseen sekä kaikkien tummien kastikkeiden ja liemien pohjana.
Annossuositus
100 g (4 ruokalusikallista) 1 litraan vettä
Ravintoarvot/100 g jauhetta (lasketut arvot)
Energia: 1.150 kJ/274 kcal
Proteiini: 11,3 g
Hiilihydraatit: 55,3 g
Rasva: 0 g
Säilytys
Säilytä hyvin suljettuna, kuivassa ja huoneenlämpötilan yläpuolella.
Mahdolliset variantit
Bouillon&Co paistoliemi on saatavilla pakkauksissa 25 kg, 12 kg, 5 kg ja 1 kg, sekä pyynnöstä myös reseptillä "tummapaistoliemi ilman lisättyä glutamaattia".
Keittoaineen voi ripotella kiehuvaan veteen ja antaa keittää hetken. Maustamiseen ja hienontamiseen lisää ainetta kiehuviin ruokiin.
Annossuositus
24 g (1 ruokalusikallinen) 1 litraan vettä
Ravintoarvot/100 g jauhetta (lasketut arvot)
Energia: 763 kJ/182 kcal
Rasva: 3,1 g
• josta tyydyttyneet rasvahapot: –
• josta kertatyydyttymättömät rasvahapot: 1,3 g
• josta monityydyttymättömät rasvahapot: –
Hiilihydraatit: 25,3 g
• josta sokerit: –
• josta moniarvoiset alkoholit: –
• josta tärkkelys: 23,6 g
Kuitu: < 1 g
Proteiini: 13 g
Suola: 48 g
Säilytys
Säilytä hyvin suljettuna, kuivassa ja huoneenlämpötilan yläpuolella.
Mahdolliset variantit
Bouillon&Co kanakeittoa on saatavilla myös "glutamaatiton" reseptillä pyynnöstä.
Kaada liemi keittoaineeseen kiehuvaan veteen ja anna kiehua hetki. Maustamiseen ja hienontamiseen lisää liemi kiehuviin ruokiin.
Annostus
24 g (1 ruokalusikallinen) 1 litraan vettä
Ravintoarvot/100g jauhetta (lasketut arvot)
Energia: 803 kJ/191 kcal
Proteiini: 11,1 g
Hiilihydraatit: 24,6 g
Rasva: 5,3 g
Säilytys
Säilytä hyvin suljettuna, kuivassa ja huoneenlämpötilan yläpuolella.
Mahdolliset variantit
Bouillon&Co Kirkasta keittoa saatavilla pakkauskokoina 25 kg, 12 kg, 5 kg ja 1 kg, sekä halutessasi myös resepteissä „Premium“, „ilman lisättyä glutamaattia“ tai „BIO“.
Keittoaine sekoitetaan kiehuvaan veteen ja annetaan keittää hetken aikaa. Maustamiseen ja hienontamiseen lisätään ainesosia kiehuviin ruokiin.
Annossuositus
24 g (1 ruokalusikallinen) 1 litraan vettä
Ravintoarvot/100 g jauhetta (lasketut arvot)
Energia: 800 kJ / 190 kcal
Proteiini: 12 g
Hiilihydraatit: 25 g
Rasva: 5 g
Säilytys
Säilytä hyvin suljettuna, kuivassa ja huoneenlämpötilan alapuolella.
Mahdolliset variantit
Bouillon&Co naudanlihasoppa on saatavilla pakkauksissa 25 kg, 12 kg, 5 kg ja 1 kg, sekä pyynnöstä myös resepteissä "ilman lisättyä glutamaattia", "suolaa vähennetty" tai "erittäin voimakas".
Keittoaineen voi ripotella kiehuvaan veteen ja antaa keittää hetken. Maustamiseen ja hienontamiseen lisää ainetta keittäviin ruokiin.
Annossuositus
24 g (1 ruokalusikallinen) 1 litraan vettä
Ravintoarvot/100 g jauhetta (lasketut arvot):
Energia: 840 kJ/200 kcal
Rasva: 5 g
• josta tyydyttyneet rasvahapot: 3 g
• josta kertatyydyttymättömät rasvahapot: < 2 g
• josta monityydyttymättömät rasvahapot: < 1 g
Hiilihydraatit: 35 g
• josta sokerit: < 1 g
• josta moniarvoiset alkoholit: –
• josta tärkkelys: 34 g
Kuitu: < 1 g
Proteiini: 3 g
Suola: 50 g
Kuljetus, varastointi ja vähimmäiskestävyys:
Säilytä hyvin suljettuna, kuivassa 6° ja 25° C välillä. Avattomassa alkuperäispakkauksessa vähintään 18 kuukautta valmistuspäivästä.
Mahdolliset variantit
Bouillon&Co Kirkas Keitto BIO saatavilla pakkauskokoina 25 kg ja 12 kg, sekä halutessasi myös resepteissä "Kirkas Keitto", "Premium" tai "ilman lisättyä glutamaattia".