Tuotteet hakusanalla elintarvikkeet (21)

LuomuSpelttijauho - Koko vilja

LuomuSpelttijauho - Koko vilja

Eroaa ravintoarvoiltaan, erityisesti proteiinien ja kuitujen osalta, jotka ovat useita kertoja korkeammat kuin vehnällä. Edut: - vaikuttaa myönteisesti immuunijärjestelmään Sopii: - erilaisten leivonnaisten valmistamiseen Helppo käsitellä, sillä on hyviä makuominaisuuksia ja se on hieman makeampaa kuin tavallinen. Antaa leivonnaisille hieman tummemman värin. Liemen hyödyt - helpottaa ruoansulatusta, säätelee kolesterolitasoja, parantaa verenkiertoa, edistää luuston terveyttä, vahvistaa immuniteettia, säätelee diabetesta.
Hunaja

Hunaja

Hunaja
Sokeri Yksityinen Merkki

Sokeri Yksityinen Merkki

Sokeri Yksityinen Merkki
Käytetty auringonkukkaöljy

Käytetty auringonkukkaöljy

Käytetty auringonkukkaöljy
kalojen ja merenelävien käsittelypalvelut

kalojen ja merenelävien käsittelypalvelut

kalankäsittelylaitos - Olemme kalankäsittelytehdas, jonka kapasiteetti on 500 tonnia raaka-ainetta kuukaudessa. Tuotantostandardimme täyttävät NASSPAPin vaatimukset, ja meillä on vuosien kokemus korkealaatuisten tuotteiden valmistamisesta sekä EU-markkinoille että Etelä-Aasian markkinoille.
Leipäkärry pyörillä

Leipäkärry pyörillä

Tämä leipäkärry pyörillä on monitasoinen säilytysratkaisu. Se on suunniteltu kuljettamaan ja säilyttämään leivonnaisia ja välineitä leipomossa.
Tahini

Tahini

Tahini
Luomu Auringonkukkaöljy - Ruokakäyttöön

Luomu Auringonkukkaöljy - Ruokakäyttöön

Valmistettu sertifioidun biologisen teknologian avulla korkealaatuisista biologisista auringonkukansiemenistä. Edut: - soveltuu uudelleenkäyttöön Soveltuu: - lämpökäsittelyyn - salaattien maustamiseen Linolihapon ansiosta rasva parantaa kehon immuunipuolustusta. Se tukee terveellistä solukasvua mahassa, keuhkoissa, ihossa, rinnassa ja paksusuolessa. Se normalisoi verenpainetta ja verensokeritasoa. Se auttaa diabeteksessa alentamalla haitallisen kolesterolin tasoa.
Luomu Spelttijauho - Koko vilja

Luomu Spelttijauho - Koko vilja

Eroaa ravintoarvoiltaan, erityisesti proteiinien ja kuitujen osalta, jotka ovat useita kertoja korkeammat kuin vehnällä. Edut: - vaikuttaa myönteisesti ruoansulatukseen Sopii: - erilaisten leivonnaisten valmistamiseen Helppo käsitellä, sillä sillä on hyviä makuominaisuuksia. Toisin kuin vehnä, speltti sisältää kaksi kertaa enemmän proteiineja ja sinkkiä, sekä runsaasti vitamiineja, sillä on alhaisemmat gluteenitasot ja se on miellyttävän makuista. Spelttin hyödyt - helpottaa ruoansulatusta, säätelee kolesterolitasoja, parantaa verenkiertoa, edistää luuston terveyttä, vahvistaa immuunijärjestelmää, säätelee diabetesta.
Auringonkukkaöljy

Auringonkukkaöljy

Auringonkukkaöljy
Tuonti-vienti - Ruoka ja Maatalous

Tuonti-vienti - Ruoka ja Maatalous

Tuonti-vienti - Ruoka ja Maatalous
Luomu kylmäpuristettu auringonkukkaöljy

Luomu kylmäpuristettu auringonkukkaöljy

Korkealaatuisista kuorituista auringonkukansiemenistä kylmäpuristamalla, ilman lämmitystä ja kemiallista käsittelyä. Edut: - ilman kemiallista käsittelyä Sopii: - kastikkeiden, marinadien ja majoneesin valmistamiseen - salaattien maustamiseen Kylmäpuristettu auringonkukkaöljy saadaan siten, että ensin siemenet kuoritaan ja sitten ne syötetään puristimeen. Tällä öljyn uuttoprosessilla suuri osa öljystä jää siemeniin, mutta maku, vitamiinit ja mineraalit säilyvät. Sitä käytetään vain ja ainoastaan kylmässä keittiössä – salaateissa, vihannespussukoissa tai sekoitettuna lämpökäsiteltyihin ruokiin, kun ne ovat jäähtyneet. Tällainen öljy on erityisen hyödyllinen, koska se on vain suodatettu. Se säilyttää täysin fosfatidit, sterolit, tokoferolit ja muut hyödylliset komponentit. Se erottuu miellyttävästä maustaan ja aromistaan.
Ruokavalio- ja Luomuruoat

Ruokavalio- ja Luomuruoat

Ruokavalio- ja Luomuruoat
Luomu Auringonkukkaöljy - Kylmäpuristettu ja Korkea Oleiinihappo

Luomu Auringonkukkaöljy - Kylmäpuristettu ja Korkea Oleiinihappo

Se on valmistettu korkealaatuisista kuorituista auringonkukansiemenistä kylmäpuristamalla, ilman lämmitystä ja kemiallista käsittelyä. Edut: - mieto aromi ja miellyttävä maku - ilman kemiallista käsittelyä Sopii: - salaattien maustamiseen - kastikkeiden valmistamiseen Se ei sisällä myrkyllisiä jäämiä (happoja) kemiallisista käsittelyistä, koska tällaisia ei käytetä tuotantoprosessissa. Käytetään vain ja ainoastaan kylmässä keittiössä – salaateissa, vihannespussukoissa tai lisätään lämpökäsiteltyihin ruokiin, kun ne ovat jäähtyneet.
Seesamikerma

Seesamikerma

Seesamikerma
Luomu Auringonkukkaöljy - Kypsentämiseen ja Korkea Oleiinihappo

Luomu Auringonkukkaöljy - Kypsentämiseen ja Korkea Oleiinihappo

Valmistettu sertifioidun biologisen teknologian avulla korkealaatuisista luomuauringonkukansiemenistä. Sopii lämpökäsittelyyn ja kylmään kulutukseen. Edut: - sopii uudelleenkäyttöön Sopii: - kastikkeiden, marinadien ja majoneesin valmistamiseen - salaattien maustamiseen Korkeooliset öljyt valmistetaan erityisestä auringonkukasta, joka sisältää runsaasti kertatyydyttymättömiä rasvoja. Tällaisia rasvoja on myös oliiviöljyssä, mutta se sisältää myös paljon monityydyttymättömiä rasvoja, mikä tekee siitä huonon valinnan ruoanlaittoon. Oleanihapon pitoisuus tekee öljystä sopivan paistamiseen ja kestäväksi korkeissa lämpötiloissa. Linolihapon ansiosta rasva parantaa kehon immuunipuolustusta.
Hunaja

Hunaja

Hunaja
Sokeri

Sokeri

Sokeri
Valkoinen Auringonkukka - Luomu

Valkoinen Auringonkukka - Luomu

Raaka orgaaninen auringonkukansiemen on runsas proteiinin lähde - 6 grammaa annosta kohden. Ne sisältävät myös välttämättömiä rasvahappoja, kuten öljyhappoa ja linolihappoa, jotka liittyvät verensokeritasojen alentamiseen, "huonon" kolesterolin vähentämiseen ja aineenvaihdunnan parantamiseen.
Sokeripussi

Sokeripussi

Sokeripussi
Luomuhunaja

Luomuhunaja

Luomuhunaja